Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגעה לטכניון בשעות הערב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אוטוטו אני מתחיל ללמוד שם במסלול ערב ואני מנסה לברר מהי הדרך המהירה להגיע לשם מכיון בית שאן. האופציה של הרכבת היא בעדיפות עליונה כי אני מניח שבאוטובוסים בית שאן-> עפולה-> חיפה -> טכניון זה יקח ה-מ-ו-ן זמן.

הרכבת שיוצאת מבית שאן מגיעה לתחנת "חיפה מרכז- שמונה" ומשם יורדת דרומה ל"בת גלים" ו"חוף הכרמל". באיזו תחנה כדאי לרדת? ואיך משם אני ממשיך לטכניון? מבירור דרך האתר של הטכניון בדרכי הגעה ראיתי שהאוטובוסים שמגיעים לטכניון מתחנות הרכבת הם בודדים ביום ויוצאים רק בשעות הבוקר.

תודה רבה!

פורסם

איני מכיר מקרוב את כל הקוים.

בחיפה מערכת האוטובוסים בנויה על רשת של קוים עיקריים שחלקם די מהירים, ומעבר לקוים "שכונתיים", ועם המעבר לשיטת התמחור האזורית גם אין בעיה של החלפת אוטובוסים.

קרוב לודאי שהדרך המהירה ביותר לטכניון תהיה בקו ישיר מחוף הכרמל, אבל צריך לבדוק את האפשרות לנסוע ממרכז השמונה (אמנם קטע קצר יותר ברכבת, אבל קרוב לודאי שהסיבובים בשכונות העיר יקזזו כל רווח). לגבי האוניברסיטה - אם אין לך הקו הישיר אין שום בעיה להחליף אוטובוס במרכז חורב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחוף הכרמל קו 11 הכי טוב.

יש עוד כמה שמגיעים.

לא נשמע הגיוני שאין בערב לפחות קו שמגיע לשער (ואז תטייל 10 דקות)

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

עדכון; שאלתי את הסטודנטכניוניים שלי.

מחוף הכרמל קו 11, פועל עד סביבות 20:30. אחרי זה צריך לנסוע לשכונת זיו ומשם לקחת 123 לחוף הכרמל.

ממרכז השמונה יש 17 ו-19 שפועלים עד שעות הערב המאוחרות, מתקשרים למרכז השמונה.

כמובן צריך לבדוק את משך הנסיעה בכל אופציה, ואת התאום עם הרכבת.

ניקו - דומני שהקוים בערב מגיעים רק לשכונת זיו, ומשם זה הרבה יותר מ-10 דקות לטכניון. במיוחד אם מדובר בבית הספר להנדסאים, שנמצא בקצה המרוחק של הטכניון (ליד שער נשר).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז אולי עדיף מראש לקחת אוטובוס לשער נשר [הסביבה].

היות ואחותי גרה ליד השער, אני יודע לומר כי יש לה אוטובוסים שמקשרים את חוף הכרמל והתחנה ליד הבית שלה [שער נשר]. גם בשעות הערב.

אפליקציה מומלצת היא moovit.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי ההלוך- אתם מציעים לבדוק את הקווים - 11, 17 ו-19. בפעמים הראשונות אני אצא מוקדם ואראה מה הדרך הכי מהירה, אין לי בעיה ללכת קצת בשביל להגיע. ניקו, אשמח אם תוכל לברר לי עם אחותך מהם הקווים שמגיעים מחוף הכרמל לשער נשר.

בחזור יש לי בעיה נוספת. הרכבת האחרונה יוצאת בשעה 19:45 והלימודים מסתיימים ב22:00. בנוסף, אין אוטובוס ישיר מחיפה לעפולה (לפחות דרך אגד). מה שכן, ראיתי שיש קו 193 של סופרבוס מאזור נשר לעפולה, אבל לא הצלחתי להבין מה השעות שלו. מישהו מכיר את הקו?

פורסם

עידן, קו של איזו חברה מגיע ישירות לטכניון מלב המפרץ?

משיחה שביררתי מול סופרבוס אין קו ישיר מחיפה לעפולה בשעות הערב, אחרון יוצא ב21:45. אני תוהה האם נגזר עליי לתפוס טרמפים או להגיע ברכב כל פעם? :-(

פורסם

הגעה לטכניון מבית שאן - תרד בתחנת רכבת מרכז השמונה. משם אוטובוס קו 17. האוטובוס נכנס לטכניון.

חזרה מטכניון לתחנת רכבת - קו 17 או 19א (תלוי בשעה שאתה מסיים).

אין שום סיבה להגיע לשער נשר - זמינות האוטובוסים הרבה יותר נמוכה (הכוונה לאוטובוסים שנוסעים דרך נשר).

שים לב כי הרכבת האחרונה יוצאת בשעה 19:45 מתחנת מרכז השמונה לבית שאן.

אם אינך מספיק להגיע - אתה יכול לקחת אוטובוס 142 מהטכניון למרכזית המפרץ ומשם לעפולה -> בית שאן.

צביקי->> לגבי הגעה לאוניברסיטה - מאיפה ? ובאיזו שעה בערך ?

פורסם

יש קוים ישירים מלב המפרץ לטכניון.

במקרה הכי גרוע יורדים בזיו ועולים 5 דק' ברגל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)
רכבת ללב המפרץ ומשם קו ישיר של 20 דק' לטכניון.

עידן

אין לרכבת תחנה בלב המפרץ (בינתיים) אז זה לא ממש רלוונטי.

יש אוטובוסים שמגיעים ישירות לטכניון מהרבה ישובים בסביבה - אבל לא מאמין שבשעות הערב. כשיתחילו הלימודים תברר.

bus.gov.il מכיל את כל האוטובוסים מכל החברות, אתה לא צריך להתמקד רק באגד

76 77 עוברים בטכניון ומגיעים ליגור (לסטופמרקט) משם אתה יכול ללכת למחלף ולתפוס אוטובוסים (אם יש בלילה)

300 301 302 מגיעים לעפולה מחיפה - לא יודע מה קורה איתם בלילה. תברר על קוי לילה - 193 הוא כנראה כזה

עריכה: 301 לעפולה יש עד כמעט חצות בתדירות מזויעה. איך אתה מגיע משם הביתה?

146 עובר בשער באחורי (ליד הנדסאים) ויוריד אותך לתל חנן ואח״כ ללב המפרץ

142 המהיר ללב המפרץ אבל לא בשעות שלך

17 19 מהשמונה נראים לי הכי סבירים אם אתה בא ברכבת, 11 ייקח לך יותר זמן.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם (נערך)
מצטרף לשאלה ומוסיף, איך הכי פשוט לאוניברסיטה ולא לטכניון?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

לא כתבת שעות ומקום אז בהנחת ערב ורכבת מבית שאן אתה מגיע לחוף הכרמל ומשם 46 או 146 לאוניברסיטהֿ

בחזור 146 ללב המפרץ ומשם אוטובוס לעפולה

גם לך כשהרכבת תעצור בלב המפרץ התשובה תשתנה

עריכה: בבוקר רכבת מבית שאן אתה מגיע לחוף הכרמל ומשם 46 או 146 לאוניברסיטהֿ

חזרה - כנראה שאתה מפספס את הרכבת האחרונה, אז 141 או 146 ללב המפרץ, ומשם אוטובוס לעפולה.

כשיתחילו הלימודים תברר אם יש אוטובוס בשעה הרלוונטית מהאוניברסיטה לנצרת, צומת מגידו או משהו כזה

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

תסעו ביחד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...