Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פגעתי ברכב שעמד ברמזור במהירות 0, מכה הייתה קטנה, אך נשארה שריטה קטנה\נזק קל בצבע. נהג של רכב הנפגע רוצה לטבוע ביטוח צד ג שלי ולא רוצה להגיע לפשרה.

פגוש של הרכב הנפגע היה עם שריטות ובעיות צבע לפני זה, כמה שאלות:

-מי יכול להבטיח שהערכת שמאי של רכב הנפגע תתייחס אך ורק לשריטה שלי ולא לשאר הבעיות שהיו לפני, וכתוצאה מכך ידרוש לצבוע פגוש כולו או בכלל להחליפו:?, האם אני יכול להיות נוכח בבדיקה זאת?

- במידה והערכת שמאי של צד הנפגע, תדרוש פחות כסף מהשתתפות עצמית בביטוח צד ג שלי., האם אהיה זכאי לערכת שמאי מביטוח שלי?, על מנת שאהיה בטוח שמדובר אך ורק על נזק שאני עשיתי

אריה

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

רכב נשרט בשריטה שבמחק ניתן להסירה.

הוגשה תביעה מגובה כמובן בדו"ח של שמאי על 12 אלף ש"ח כולל החלפת 2 דלתות ועוד ועוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מציע לנהג הנפגע 100-200 ש"ח במכתב רשום , רק לשם סגירת הסיפור.

לא שיילך לתבוע אותך.

אתה לא זקוק לשמאי.

התמונה מדברת בעד עצמה.

איך אתה יודע שזה הנזק שגרמת בלבד? מיקום קצת בעייתי לפגיעה מאחור, היית מצפה שהפגיעה תהיה בחלק האחורי של הפגוש ולא בחלק העליון שלו, אלא אם הפגוש שלך גבוה מהפגוש שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מציע לנהג הנפגע 100-200 ש"ח במכתב רשום , רק לשם סגירת הסיפור.

לא שיילך לתבוע אותך.

אתה לא זקוק לשמאי.

התמונה מדברת בעד עצמה.

איך אתה יודע שזה הנזק שגרמת בלבד? מיקום קצת בעייתי לפגיעה מאחור, היית מצפה שהפגיעה תהיה בחלק האחורי של הפגוש ולא בחלק העליון שלו, אלא אם הפגוש שלך גבוה מהפגוש שלו.

זה פגיעה בוודאות, אתה יכול גם לראות סימן ממספר 3 על פגוש מלוחית זיהוי שלי,

כניראה תיקון מחייב צביעה מלאה של פגוש ולא תיקון מקומי,

מה דעתך?

פורסם

לא ברור איך אתה יכול להיות בטוח ששאר הסימנים לא ממך.

אם בכל מקרה דרושה צביעה מלאה, זה לא כל כך משנה. עדיין נראה לי סדר גודל של כמה מאות עד 1,000 ש"ח.

• תוכן חדש...