Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה P1441, שברולט אלרו 2.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט אלרו מנוע 2200 והופיע במחשב קוד תקלה p1441 ואיפסתי כמה פעמים וזה שוב חזר מישהו יודע מה זה אומר ומה צריך לעשות יש לציין שהרכב מונע בגז.

פורסם (נערך)

מה זה חיישן קניסטר ואיפה הוא ממוקם? (לא ציינתי שיש גם תקלה po141 שזה חיישן חמצן אחורי. האם זה קשור?)

עריכה אחרונה על ידי אלרו
פורסם

האם מניעה בקלות על מנוע חם?

מראה על דליפת ואקום במערכת מחזור אדי דלק .

יתחילים מהקל אל הכבד, מהנסיון שלי ברכב דומה . גם על גז.

פקק דלק לרוב ידליק תקלה, לאחר מכן, ישנו חיישן ואקום של מיכל דלק שזהה לחיישן ואקום בסעפת יניקה

במקרה שלי זה היה וסת לחץ דלק שסיים את חייו מוקדם מהצפוי, במידה וזו תברר אכן כבעיה אני מוכר את הוסת הרזרבי שקניתי .

זרוק עין על שלך האם רטוב מדלק מסביב לגומיית האטימה, האם יש רעש של יניקת אוייר מכיוון המנוע?

פורסם

מניע בקלות גם במנוע חם מנוע קר לפעמים יותר קשה.

איך אני יודע על פקק תקול?

אני לא יודע מה הוא החיישן ואקום ווסת לחץ

מאיפה במנוע לבדוק רעש של יניקת אויר?

תודה.

פורסם

בגדול? יש תהליך מסורבל של בדיקה של הפקק.

בקטן? באמריקאיות שווה להחליף כל 5-6 שנים פקק.

אם הפקק תקול/ וסת דלק תקול הוא יראה לך גם pending faults כגון חיישן חמצן אחורי .

זה תקלות נגררות .

האם סביב וסת יש שאריות של דלק? נתק צינורית ואקום ממנו- האם יש בה דלק?

האם המיזוג עובד באותה עצמת אוורור? נניח 2-4 מהירויות במפוח אותה עצמה כמו טרם התקלה?

איזה מערכת גז מותקנת ברכב?

פורסם

בדקתי יש רעש יניקת אויר כשנותנים גז אבל לא הצלחתי לזהות בדיוק מאיפה, זה נראה מתחת למיכל של השמן הגה אני חושב שיש שם שסתום VGR אבל לא הצלחתי לוודות שזה משם.

• תוכן חדש...