Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט שיפוץ לאלטרנטור e90 320i BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

לרגל חגיגות ה200 , מעוניין לשפץ את האלטרנטור ברכב ולהקדים תרופה למכה .

אני לא מוצא קיט שיפוץ שכולל הכל, פולי, מברשות, וסת מתח...

האם למישהו יש המלצה ליצרן איכותי?

חפרתי בגוגל ולא מצאתי, אם מישהו מכיר קצת את התחום או מכיר משפצים בארץ שישמחו למכור אודה לו מאוד.

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=VG51-EUR-05-2008-E90-BMW-318i&diagId=12_1310

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקנה אחד מקורי מפירוק מקומי או יבוא. למה לך להתחיל להתעסק בזה?

ד.א תחליף גם את הפולי קלאץ' שאתה ממפרק את האלטרנטור זאת מחלה בדגמים האלו. המאפיין שלה זה רעידות חזקות כאשר הרכב בD בעמידה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כי אני שונא חלקים מפירוק.

אני מעדיף לשפץ את שלי, לא מדובר בהנדסה גרעינית...

ולכן מעדיף לחדש חלק שלי טרם הוא קורס.

פורסם (נערך)

אתה לא מוצא קיט שכולל הכול מכיוון שאף אחד לא מחליף את הכול בזמן שיפוץ או תיקון של האלטרנטור.

גם אלטרנטורים של בוש או דנסו אשר עברו שיפוץ בחברה לא מחליפים הכול אלא כול החלקים נבדקים לתקינות ועומדים בספיקציות של הייצרן.

באופן אוטומטי מחליפים חלקים כמו מיסבים/אטמים.

מחיר כול החלקים המקורים שאתה מחפש עשוי לעלות כמעט כמו אלטרנטור חדש.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה לא יכול לדעת אם הקיט איכותי אלא אם אתה יודע בדיוק מי הייצרן של כול חלק מהקיט. ברור לך ש-50 דולר אתה לא יכול לרכוש קיט איכותי לאלטרנטור של בוש.

רק ווסת המתח עולה 120 דולר ללא משלוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

אלטרנטור כזה עולה בחברה קרוב ל11,000 שקל .

אני חושב שב 1200 שקל אפשר להחליף את כל החלקים "החשובים" לפעילותו התקינה .

פורסם

אני לא יכול להרשות לעצמי להתקע- נמצא אלטרנטור תוצרץ פורטוגל 980 שקלים חדשים.

להרכיב אותו, ולשמור את הישן בתור גיבוי.

פורסם

היי מקסים, במסגרת תפקידי אני רואה כל יום עשרות רכבים ונתקלתי כבר במיליון ואחד סוגי חלקי חילוף. המסקנה החד משמעית שלי היא: אין על מקורי\OEM. עדיף אלטרנטור משומש מקורי שכמעט ולא נסע מפירוק על כל חלק תחליפי\משופץ אחר שתמצא.

כל עוד האלטרנטור לא קיבל מכה בתאונה חזיתית ו\או אוחסן בתת תנאים של רטיבות וכו'. לא תמצא שום דבר שהאיכות שלו תהיה שוות ערך למקורית\OEM.

בברכה,

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אופיר - אתה צודק בעיקרון, הבעיה שלך תדע כמה עשה האלטרנטור מפירוק.. או חלק אחר מפירוק לצורך העניין.

תמיד מנוע מפירןק עשה רק 30 אלף ק״מ, מדהים לא?

• תוכן חדש...