Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להגיע לנתב"ג בלי רכבת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצה הגורל והשיבושים ברכבת נפלו לי בידיוק על הטיסה שלי. בתור בחור שמגיע מהפריפריה(כרמיאל) זה ללא ספק חדשות רעות בשבילי.

איזה עוד דרכים יש להגיע לנתב"ג מכרמיאל/חיפה/עכו מבלי הרבה באלגן?

הבנתי יש שאטלים של רכבת ישראל מהרצליה ולנתב"ג אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום לוח שעות.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

ברכב דרך כביש 6

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מציע שתשאל את ביבי ואת כ"ץ. הייתי מוסיף גם את החרדים אבל הם לא יכולים אחרת.

הם לא יענו לו בשבת

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רצה הגורל והשיבושים ברכבת נפלו לי בידיוק על הטיסה שלי. בתור בחור שמגיע מהפריפריה(כרמיאל) זה ללא ספק חדשות רעות בשבילי.

איזה עוד דרכים יש להגיע לנתב"ג מכרמיאל/חיפה/עכו מבלי הרבה באלגן?

הבנתי יש שאטלים של רכבת ישראל מהרצליה ולנתב"ג אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום לוח שעות.

http://rail.co.il/HE/DrivePlan/ScheduleAlerts/Pages/september-closure---TLV-stations.aspx

דרך כביש 6.

הולך להיות בלאגן גדול באזור הרצליה ת"א לא ממליץ להתקרב לשם בימים הקרובים.

פורסם

• רכבות הלילה לנתב"ג: תפעלנה מ/אל תחנת הרצלייה. יופעלו שירותי הסעות בין תחנת הרצלייה ותחנת נתב"ג דרך תחנת ת"א סבידור מרכז, בשני הכיוונים. ללוח זמני ההסעות, לחצו כאן.

למה הלוז הוא רק לשעות הלילה? מה עם מהלך היום?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

הגעה בתחבורה ציבורית חלופית:

1. מוניות עמל מחיפה. אפשר להתקשר גם בשבת. יתכן שיש אפשרות איסוף מכרמיאל בתוספת תשלום (אינני בטוח לגבי כך).

2. אוטובוס מתחנת חוף הכרמל (מת"מ) בחיפה. קו 947.

במידה ואתה מעוניין נסיעה ברכבת, אתה יכול להגיע עד תחנת הרצליה, שם אתה עולה על הסעה לת"א, ומשם אוטובוס/ רכבת לנתב"ג (שים לב, להיכן מגיע כל קו אוטובוס).

זמני הסעות מתחנת הרצליה לת"א (לקוח מאתר הרכבת) :

http://bit.ly/2cAXpem

שירותי הסעות ייעודיים (חינם) בין תחנות תל אביב והרצלייה:

קו 777 – מופעל ע"י חברת דן

ייסע במסלול סיבובי ויעצור בתחנות: תחנת תל אביב ההגנה, רחוב המסגר

/יצחק שדה, תחנת תל אביב השלום, תחנת תל אביב סבידור מרכז, תחנת תל אביב ההגנה

תדירות הקו :

06:00-09:00

- מלא וסע

09:00-20:00 – כל 10 דקות

20:00-23:00 - כל 20 דקות

קו 888 – מופעל ע"י חברת מטרופולין

ייסע במסלול סיבובי ויעצור בתחנות: תחנת הרצלייה, תחנת תל אביב סבידור מרכז, תחנת תל אביב השלום, תחנת תל אביב סבידור מרכז, תחנת הרצלייה

תדירות הקו:

06:00-09:00

- מלא וסע

09:00-15:00 – כל 10 דקות

15:00-19:00 – כל 5 דקות

19:00-23:00 - כל 10 דקות

קו 999 – מופעל ע"י חברת דן

מסלול 1: תחנת הרצלייה, תחנת תל אביב האוניברסיטה, תחנת תל אביב ההגנה

מסלול 2: תחנת ההגנה, תחנת תל אביב האוניברסיטה, תחנת הרצלייה

תדירות הקו

: כל 20 דקות

• תוכן חדש...