Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות לאלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והאלטרנטור ב c4 שלי החליט ללהשתגע ולתת פיקים לא סבירים, החלטתי לעשות סקר שוק אצל משפצים ומוכרי אלטרנטור.

מה שהפתיע אותי הוא האחריות של 6 חודשים שכולם נותנים, אפילו על מקורי חדש נותנים אחריות כל כל קצרה.

אז מה זה בעצם אומר ? שחיי אלטרנטור קצרים מחייו של מצבר ?!

מה שהציעו לי זה:

חדש של VALEO ב 900 שקל

שיפוץ הקיים בזמן אמת 550

או ראש בראש ב 400

כל המחירים אינם כוללים מעמ

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלטרנטור של VALEO חדש ב-900 שקלים ? נראה לי סיני בתחפושת.

בדרך כלל במוסכים מורשים מעניקים שנה אחריות על אלטרנטור חדש למעט מוסכי צ'מפיון שנתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

רוב ה"משופצים" לא שווים הרבה.

ממליץ על ד.ש. בפתח תקווה.

http://dsltd.co.il/

הגעתי אליהם בעקבות המלצה בפורום ואני מרוצה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שאלה לגבי ה"ראש בראש" - ידוע שאלטרנטור ניתן לשיפוץ ונמכר אחר כך ללקוח אחר. האם בקניית אלטרנטור חליפי מקובל לתת הנחה אם משאירים אצלם את האלטרנטור המקולקל?

פורסם

בכל המקומות שבררתי המחיר של משופץ הוא תמורת הישן שלך, משפצים באופן חלקי (רק את

החלק התקול) ומגלגלים ללקוח הבא

פורסם
את המקורי של VALEO הציע לי אוטו סטארט מחולון

תבדוק היטב לפני הרכישה. אלטרנטור חדש של VALEO לא עולה 900 שקלים לפני מע"מ.

פורסם
גם שם האחריות היא לחצי שנה בלבד

נכון אבל לא תזדקק לה כי העבודה היא יסודית ורצינית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
תבדוק היטב לפני הרכישה. אלטרנטור חדש של VALEO לא עולה 900 שקלים לפני מע"מ.

מרק, כמה לדעתך עולה בארץ סטרטר למנוע דיזל פיז'ו 1.6, של וואלאו, חדש?

פורסם
מרק, כמה לדעתך עולה בארץ סטרטר למנוע דיזל פיז'ו 1.6, של וואלאו, חדש?

אינני יודע מחירים לצרפתיות אבל מחירו של סטרטר לרכב פרטי נע בין 1000-1500 שקלים. אל תשווה בין מחיר של סטרטר לאלטרנטור מכיוון שמחירו של אלטרנטור הרבה יותר גבוה.

פורסם

שלימתי באמת על סטרטר חדש של וואלאו כ 1000 ש"ח לפני מע"מ, אם אתה אומר שאלטרנטורים יותר יקרים...שיהיה.

• תוכן חדש...