Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מבוגרים וטסים לפראג עוד מעט. עד עכשיו תמיד עשו מאורגן אבל הפעם החליטו לנסות עצמאית בגלל שפראג לא כזו גדולה ואפשר ללכת ברגל אבל כדי להקל עליהם אני רוצה אפליקצית ניווט טובה רגלית. להכניס את שם המקום וזה כבר יכוון. כמובן אופליין.

שמעתי על האפליקציה HERE והורדתי אותה אבל גיליתי שאין שם את המפות של פראג להורדה אז צריך אפליקציה אחרת. אשמח לקבל המלצה

פורסם

אתה יודע שפראג נמצאת ב Czech Republic וקיימת במפות של here?

מה שמזכיר לי שניסיתי לצאת מסמטאות של תל אביב אז הפעלתי את here לדקה. כמה צמתים אחד אחרי השני אמר לי לפנות שמאלה שאין פניה בצומת

אייל

פורסם

הבעיה בכל האלפיקיות האלה היא שהן מתדכנות רק אחת למספר חודשים.

ב-Here השתמשתי בצרפת והיא היתה בכלל לא רעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה על HERE

השתמשתי בה ביוון וצרפת, נהדרת.

לגבי פראג, בגרסא האינטרנטית אני רואה שיש את המפות, שווה ניסיון חיטוט נוסף באפליקצייה.

פורסם

מחזק את הממלצה לגוגל מפס.

(האמת לא אוףליין - אבל השילוב של המפות של אפל והשעון שנותן לך הוראות הוא מעולה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...