Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשבועיים האחרונים לאחר החלפת טרמוסטט עקב טמפרטורת עבודה

נמוכה ברכב, נוצרה לי בעיית אחרת שבנסיעה ברבע שעה הראשונה הטמפרטורה תקינה טיפה מתחת ל90, אחרי רבע שעה מתחיל משחק של המחוג שמגיע כמעט עד השלושת רבע, ויורד עולה יורש עולה יורד אבל בשום מקרה לא חוצה את השלושת רבע, בנוסף מדי פעם כשאני פותח את המכסה מילו נוזל קרור כשהאוטו קר לגמרי בבוקר הנוזל קרור עולה ויוצא החוצה, משהו יכול להדריך אותי איך לסדר את הבעיה, לא במוסך (גם החלפת הטרמוסטט לא נעשה במוסך)

תודה

פורסם

מניסיון עם רכב דומה, הטמפרטורות שאתה מדבר עליהן תקינות. בכל זאת הייתי בודק שאויר נוקז בצורה נכונה מהמערכת לפני שהייתי בודק כיוונים אחרים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

פתחתי את הנקודות ניקוז אוויר כבר כמה פעמים כי חשבתי גם שזו הבעיה אבל זה לא עזר, יש דרך אחרת לנקז?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

ב-106 המיכל עיבוי נמצא ביחד עם הרדיאטור (זה לא בידיוק מיכל עיבוי אבל נקרא לזה כך לצורך העניין )

הטמפרטורות שאתה מדבר עליהם לא תקינות עם או בלי מזגן , מניסיון רב עם 106 הטמפ' גם בימים חמים לא אמורה לעלות המון מעל החצי, לכן כהתחלה בדוק את טמפ הפתיחה של הטרמוסטט, כמו כן בדוק מהירויות של המאוורר שהמהירות הנמוכה גם עובדת וגם הגבוהה.

פורסם
פתחתי את הנקודות ניקוז אוויר כבר כמה פעמים כי חשבתי גם שזו הבעיה אבל זה לא עזר, יש דרך אחרת לנקז?

אתה יכול לתאר לנו את תהליך הניקוז שביצעת?

פורסם

בתהליך הניקוז שעשיתי הייתה תקלה שנשבר הבורג אלן שנמצא על בית הטרמוסטט שזה הנקודת ניקוז השנייה, אז רק אחרי אטימה של הנקודה הזאת המשכתי במילוי הנוזל ויציאה דרך הנקודה השלישית ליד הקיר אש, כנראה בגלל התקלה הזאת האוויר לא נוקז כמו שצריך,

יש דרך לנקז אוויר עכשיו מבלי להחליף את כל הנוזל?

פורסם

עכשיו אתה מדבר!

מה שאני הייתי מציע זהלנקז מהנקודות שכן ניתן לנקז כל נקודה בתורה..לאחר הניקוז להניע תוך שהפקק של הרדיאטור פתוח וכאשר נוזך הקירור מתחיל לטפס לסגור הייטב את הפקק, לעקוב על שעון החום, לבדוק שהטרמוסטט ניפתח ולתת למאוורר הרדיאטור להיכנס לפעולה לפחות 2 מחזורי עבודה.

פורסם

ב-106 בשעון החום שלושת רבעי זה 100 מעלות. זה טמפרטורה תקינה, גם כאשר שאלתי אצל מוסך גבע אמרו שזה תקין.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
עכשיו אתה מדבר!

מה שאני הייתי מציע זהלנקז מהנקודות שכן ניתן לנקז כל נקודה בתורה..לאחר הניקוז להניע תוך שהפקק של הרדיאטור פתוח וכאשר נוזך הקירור מתחיל לטפס לסגור הייטב את הפקק, לעקוב על שעון החום, לבדוק שהטרמוסטט ניפתח ולתת למאוורר הרדיאטור להיכנס לפעולה לפחות 2 מחזורי עבודה.

אתה מתכוון לעשות החלפה של הנוזל?

פורסם
בתהליך הניקוז שעשיתי הייתה תקלה שנשבר הבורג אלן שנמצא על בית הטרמוסטט שזה הנקודת ניקוז השנייה, אז רק אחרי אטימה של הנקודה הזאת המשכתי במילוי הנוזל ויציאה דרך הנקודה השלישית ליד הקיר אש, כנראה בגלל התקלה הזאת האוויר לא נוקז כמו שצריך, יש דרך לנקז אוויר עכשיו מבלי להחליף את כל הנוזל? Sent from my SM-J700F using Tapatalk
מה זאת אומרת "אחרי אטימה"? החלפת את הבורג? אם לא החלפת אז האויר שם יגרום להתחממות. שים תמונה.
  • תוכן חדש...