Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המידות הן 175/65/15 או 185/65/15 כרגע ברישיון יש 185 כשבפועל כל הצמיגים 175 (כנראה הוחלפו בלי ששמו לב במכון בדיקה :roll:).

התקנה בירושלים/ מישור אדומים.

מה חשוב לי:

בטיחות, עמידות (לא יעשו קילומטרים רבים ויוחלפו בעוד 4 שנים במידה ולא יהיו פנצ'רים יעמדו בשמש).

חסכון בדלק אם יש הבדל משמעותי.

וכמובן מחיר זול.

לא סיני (כאילו שהייתי צריך לציין)

מה פחות חשוב לי:

שקט ונוחות נסיעה (בכל מקרה יהיה שיפור מהצ'ינצ'ונגים שנמצאים כרגע על הרכב.

כרגע מתלבט בין:

Falkan 914- בערך 260 לצמיג תלוי במידה המדויקת ויש עוד קצת הנחה על רביעיינ

(175) GOOD YEAR DURAGRIP ׂ - יוצא 286 לצמיג

Yokohama 88H AE01 X L ESPI - שעולים 246 למציג

Kleber DYNAXER HP3- עולים 276 לצמיג.

בהנחה שכל הצמיגים הבאים טריים מה אתם ממליצים?

כמובן שאני פתוח לעוד הצעות ועדיין לא עשיתי סבב פנצריות טלפוני/ רכוב.

למרות שאם הם ינסו לדחוף לי את ה"ממש אותו דבר" ו"ההכל מיוצר בסין" אני אתעצבן.

אופציה נוספת שיכולה להיות אטרקטיבית עבורי היא AUTODEPOT (כן כן אלו של הביוקר) יש לי שם הנחה של 18% האם אחרי הנחה יתכן ואמצע goodyear או משהו דומה במחיר סבבה?

פורסם

^ איזה דגם של גודייר החלפת? האם ההשוואה שאתה מבצע הוגנת ומתייחסת להבדלים ביחס לגודייר כשהיה חדש?

פותה"ש - אם רשום ברשיון מידה 185/65R15, אז זו המידה שאתה צריך להחליף אליה, אלא אם כן בכוונתך לבצע אישור שינוי מידה במכון רישוי.שים לב שאתה צריך להקפיד גם על קוד עומס ומהירות כפי שמצוין ברשיון הרכב (88T, 88H או 88V?).

בהנחה והתקציב הוא עד כ-300 ש"ח לצמיג (וכתלות בקוד הנ"ל), לפי המחירים ביד2צמיגים (בכל הארץ), אפשרויות שנראות לי:

פאלקן ZE914, טויו CF2, קונטיננטל אקו-קונטקט 3/5, הנקוק K425. אבל גם גודייר איגל ספורט ודנלופ FM800 ופאלקן SN832 (מופיע באתר טיירקלאב) יתכן ויהיו מספקים. אם אתה מצליח למצוא מחיר מוצלח יותר, אז גם גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, פירלי P1 ודנלופ בלוריספונס הם אפשרויות טובות.

פורסם

בקיצור שמתי 4 פאלקן 914 ב1000 תאריכים בין שבוע 32 ל51 2015 (מספיק טרי מבחינתי), בנתיים סבבה קצת יותר שקטים ובעיקר נותנים לי שקט לשנים הקרובות אני לא מתכוון להתגרזן כדי לבדוק את האחיזה.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...