Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש רכב מסוחר, רכב שבעבר היה בבעלות חברה בע"מ, הרכב הוא שנת 2015 מה שמאוד חשוד בעיניי שחברה מכרה רק אחרי שנה את הרכב שלה.

מה שעוד מעניין אותי זה מה מופיע ברישיון? כי אם הוא לא היה אומר לי לא הייתי יודע באיזור של "רישום מקורי" לא רשום פשוט כלום, השאלה אם אני קונה את הרכב לאחר שהרישיון עובר להיות על שמי אני מופיע כיד 01? והאם ברישום מקורי מופיע "חברה" או "פרטי" או "החכרה" לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הללו.

אני לא מבין הרבה ברכבים כל הידע הזה הוא פשוט מקריאת פוסטים, אז אשמח אם תיהיו סבלניים, תודה :)

פורסם

בחברה בע"מ צריך להופיע תחת בעלות קודמת: "השכרה/החכר"

ההפחתה היא 22% ממחיר הרכב.

אם מקבלים מסמך חתום ע"י עו"ד כי מדובר ברכב צמוד של אחד העובדים כלומר נהג יחיד אזי ההפחתה היא 18% בלבד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם הרכב לא שימש לליסינג אלא היה סתם בבעלות חברה לא יופיע בסעיף מקוריות כלום, וההפחתה היא כ14٪ אם אינני טועה (מומלץ לבדוק בעמוד ההפחתות של לוי יצחק)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הרכב היה רשום על שם החברה עצמה, למשל חברת "משה את יוסי עבודות הנדסה" בע"מ, ברישין רכב בסעיף המקוריות לא יופיע כלום. אתה תהיה יד 01, אם אתה קונה מסוחר מורשה בעל תו סוחר.

קונה עתידי יוכל לדעת מי היו הבעלים הראשונים רק אם יוצאי הסטוריית בעליות במשרד הרישוי ויראה שהבעלים הראשון היה "משה את יוסי..."

פורסם
מה שעידן ציין חשוב מאוד - שים לב.

מעבר לכך, האם במקרה מדובר ברכב עם dsg?..

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

מה זה DSG?

בקיצור אם אני קונה את הרכב בסעיף רישום מקורי יהיה פשוט ריק? כי לפני כמה ימים נתקלתי גם ב"רישום מקורי" ריק והבחור אמר לי שזה היה ליסינג 0 ק"מ

פורסם (נערך)

ואני שואל שאלה פשוטה:

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה. צריך שתהיה סיבה סופר סופר טובה לקנות רכב מסוחר ועוד מבעלות חברה שהחזיקה את הרכב לשנה אחת בלבד. הרכבים שמגיעים לסוחרים הם רכבים שעברו בד"כ התעללות. חברות הטרייד אין מעבירות להם רכבים שכאלה.

שומר נפשו ירחק. תתרחק מאש. תמשיך לחפש בזהירות ובסבלנות. בסוף תמצא את הרכב הנכון עבורך.

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

דווקא חברה אני מבין מדוע תעביר רכב לסוחר, גם אם הוא תקין לחלוטין. למי יש כוח וזמן להתחיל להתעסק עם מכירה של הרכב לפרטיים.

פורסם
דווקא חברה אני מבין מדוע תעביר רכב לסוחר, גם אם הוא תקין לחלוטין. למי יש כוח וזמן להתחיל להתעסק עם מכירה של הרכב לפרטיים.

שני הטענות נכונות גם שלך וגם שלו, רכבים שמגיעים לסוחר בד"כ זה רכבים שאף אחד אחר לא רוצה לקנות אבל בגלל שזה חברה אוליי היה היגיון שהם פנו לסוחר ..

הבעיה שלי היא מה יהיה כשאני ארצה למכור את הרכב, מה יופיע ברישיון ? כמה יורידו לי על זה?

• תוכן חדש...