Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן לאוקטביה דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[ATTACH=CONFIG]469830[/ATTACH]

אסף, לפי התמונה שצרפת מומלץ לשים שמן בתקן 507. האם האוקטביה שברשותי בעל מסנן חלקיקים כמו שרשום בתמונה שצרפת? האם באמת כדאי לשים שמן בתקן 507 בצמיגות 5w30 או להישאר בתקן 501.1 בצמיגות 5w40??

פורסם
כל הסדרה הזו היא מסוג מזרק משאבה ובראשי תיבות מהמילה הגרמנית pd, קודי המנוע בסדרה הם bls bxe bkc brm ועוד . המנוע שלך ללא מסנן חלקיקים ומתאים לו 505.01 והיורול עונה על זה יש לי שני מכוניות כאלה וזה מה שאני שם.

תוכל לשלוח קישור של השמן?

כל הסדרה הזו היא מסוג מזרק משאבה ובראשי תיבות מהמילה הגרמנית pd, קודי המנוע בסדרה הם bls bxe bkc brm ועוד . המנוע שלך ללא מסנן חלקיקים ומתאים לו 505.01 והיורול עונה על זה יש לי שני מכוניות כאלה וזה מה שאני שם.
פורסם (נערך)

בסוף נרכש שמן castrol 5w30 professional edge בתקן 504 ו507. מקווה מאוד שזה יתאים. באתר של קאסטרול זו ההמלצה לדגם שברשותי.

הנה הקישור לשמן

http://applications.castrol.com/oilselector/en_gb/c/recommendation?data=6e263820a37cb0c02d7885de6844dad1

עריכה אחרונה על ידי tomy669
  • תוכן חדש...