Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור צינור השקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתבייש לבקש עזרה בדבר כזה פשוט אבל משום מה לא מצליח להבין את ההגיון :)

רכשתי צינור השקיה עם גלגלת מאייס

זה המוצר:

http://www.ace.co.il/garden-and-outdoor/garden/abizri-hwqih/6066961.html

איך מחברים אותו לברז?

האם צריך צינור מקשר מהברז לחיבור הקיים בגלגלת?

האם החיבור הקיים בפנים הוא נשלף החוצה ואז מתחבר ישירות לברז?

לא מצליח להבין...

מצ"ב תמונות של החיבורים

20160820_182438.jpg

20160820_182447.jpg

פורסם

יש עוד צינור עם הברגה בצד אחד ושליפה מהירה בצד השני. אגב בסוף השימוש מומלץ לנתק אותו ורק אז לגלגל את הצינור כדי להוציא ממנו מים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא צילמת את הברז, אבל אם מדובר בברז סטנסרטי אתה צריך בנד, קטע צינור בהתאם למרחק הברז ממקום הגלגלת ומחבר מהיר סטנדרטי.

כל הסיפור יעלה שקלים בודדים (קצת יותר אם נדרש צינור ארוך) בכל חנות לכלי עבודה. פשוט צלם את הברז וגש לטמבוריה הקרובה למקום מגוריך או למחלקת הגינון בהום-סנטר\אייס המועדף עליך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צריך חיבור כזה:

41725603b.gif

מהברז למחבר לצינור

ןמחבר כזה:

3598148-3887.jpg

לצינור עצמו.

שים לב

1. לחבר את המחבר לברז ללא טפלון מפני שהמחבר מגיע עם גומיה פנימית.

2. מהברז המזין צריך לפרק את הזרבובית כדי להבריג את מתאם הפלסטיק שבתמונה הראשונה.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אתה צריך חיבור כזה:

41725603b.gif

מהברז למחבר לצינור

ןמחבר כזה:

3598148-3887.jpg

לצינור עצמו.

שים לב

1. לחבר את המחבר לברז ללא טפלון מפני שהמחבר מגיע עם גומיה פנימית.

2. מהברז המזין צריך לפרק את הזרבובית כדי להבריג את מתאם הפלסטיק שבתמונה הראשונה.

בהצלחה.

תיקון קל, אתה צריך 2 יחידות מהמחבר השני בתמונה - אחד יתחבר ליציאה של הברז (למחבר הראשון בתמונה) והשני יתחבר לכניסה בגלגלת שקנית. בניהם תהיה חתיכת הצינור. אתה יכול פשוט לחתוך חתיכה קטנה מהצינור שיש לך על הגלגלת לצורך זה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אפשרו נספת היא להלביש את הצינור על פיית הברז ולסגור עם בנד. בקצה השני מחבר מהיר כמו בתמונה. אם אתה יכול להבריג מחבר מהיר לברז השיטה של יוסי עדיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...