Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lenovo 510s לא הולך לישון, או מצב SLEEP לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Lenovo ideapad 510s המחשב הגיע עם DOS

אני התקנתי ווינדוס 8.1 פרו 64 עם כל הדרייברים מאתר לינובו, לא קיבלתי דיסק בערכה!

אחרי כמה ימים גילית שהמחשב לא ממש נכנס למצב SLEEP, כשאני סוגר את המסך, הוא נכבה והוא שותק לכמה שניות, אך לאחר כמה שניות הוא עוד פעם מתחיל לעבוד, קירבתי את האוזן ושמעתי אותו עובד.

בשביל להיות בטוח, הטענתי אותו עד 100 אחוזים, ונתתי לו לישון שעתיים, חזרתי וגיליתי שהבטריה ירדה בערך 15%, לא בטוח, זה מעיד שהמחשב עבד במצב שינה?

איך ניתן לגרום לו לישון לגמרי ולחסוך בסוללה, לדוגמה בTHINKPAD, מצב שינה, היה באמת מצב שינה, דממה מוחלטת, הכל מפסיק לעבוד!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כנס להגדרות->מערכת->שינה והפעלה ותשנה שם את ההגדרות כרצונך

הכי למטה אמורה להיות לך אפשרות "הגדרות הפעלה נוספות" ושם אתה יכול לבחור מה יקרה כשתסגור את המסך, מה יקרה כשתלחץ על כפתור ההפעלה וכו

פורסם

יש לי וונדוז 8.1, לא מצאתי את הלחצנים הנ"ל..

הם מציעים לי לכבןת מסך לאחר 1 2 3 5 10 או 30 דקות.

לא ראיתי משהו יותר מפורט..

פורסם

כן יש לו אופציה לשינה, והוא אכן ישן, אבל כמו שאמרתי אם שומע אותו ממשיך לעבוד!

פורסם

כן נכנס לשינה, אבל שוב, מחשב נייד במצב שינה, הוא אמור להפסיק לעבוד לגמרי,

מה שמפריע לי

שהוא ממשיך לעבוד בשינה, קרי, המאוורר מרעיש, וכנראה שההרדיסק גם עובד.

פורסם
אני חושב שאתה מתבלבל בין SLEEP ל-HIBERNATE.

מה ההבדל?

מה אני אמור לעשות על מנת לחסוך בסוללה אך להשאיר אותו ב STAND BY

פורסם

Hibernate מכבה המחשב כאשר לפני כן הוא שומר את תוכן הזיכרון על הדיסק. כאשר אתה מדליק אותו הוא עושה ההיפך, טוען מהדיסק את תוכן הזיכרון ויכול בצורה כזו להמשיך מהיכן שהיה לפני.

Sleep עושה עבודה דומה אבל הכל נשמר בזיכרון, כך שהמחשב עדיין צורך מעט חשמל או סוללה כדי לשמור על תוכן הזיכרון,. ניתן להגדיר אילו פעולות מעירות אותו, כמו למשל אירועי מקלדת, עכבר, פתיחת המסך, אירועים מתקנים המחוברים ב usb וכו.

ההתעוררות תהיה מהירה יותר ממצב sleep, כמובן.

אם מדובר במספר שעות, אתה יכול להשתמש ב sleep. אם לפרקי זמן ארוכים הייתי משתמש ב hibernate..

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אכן, ומהניסיון שלי, רוב רובן של בעיות ה"שינה" במחשב קשורה לדרייבר שלא מותקן או שלא תקין, בדגש על הדרייברים של הצ'יפסט (כולל IME), כרטיס מסך וכרטיסי רשת ובלוטוס.

• תוכן חדש...