Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן בורה שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסווגן בורה שנת 2002 מנוע 1600

רכב ראשון נהג צעיר מה אתם יודעים לגבי האוטו?

צריכת דלק , טיפולים , בעיות מוכרות של הרכב,

ומה צריך לבדוק במיוחד ליפני שקונים רכב בן 14?

פורסם

צריך כנראה מזל עם האוטו הזה. לי יש אחד עם מנוע 2 ליטר שקניתי חדש לפני שש עשרה שנים והאוטו לטעמי מעולה, נינוח, נעים, חזק, מהנה יחסית ומרגיש מוצק ברמה שלא קל למצוא היום, בטח לא בכמה גרושים שהוא עולה. יש בו גם דברים שכיום הם נדירים כמו הגה שאינו חשמלי, או תיבה פלנטרית ובמקרה הפרטי שלי הוא גם אמין באופן די מרשים. מצד שני הוא לא חסכוני במיוחד ואני גם מעריך שעל כל אחד כמוני תמצא לפחות שניים שיכתבו לך שמדובר בגרוטאה שלא מפסיקה להתקלקל, אז כאמור ענין של מזל. בכל מקרה עדיף לטעמי ללכת על המנוע הגדול יותר, ה 1.6 קצת עגלתי.

פורסם

הייתה אחת כזו לאבא שלי (אותו שנתון) אחלה רכב, כמו שרועי5 כתב, הרגשה של רכב מוצק בצורה בלתי רגילה.. דלת קדמית כבדה מאוד.

צריכת הדלק שלו לא הייתה מזהירה יותר מדיי, מנוע 1.6 אני מניח שעשה בסביבות 1/9-10.

מבחינת אמינות, לא היו לו תקלות מיוחדות... דווקא הפלסטיקה לא החזיקה והתחילה להתפרק.

פורסם

18 אלף שקלים בשנה וחצי על טיפולים ותיקונים, זה מה שחבר הוציא על בורה 2.0, שנקנה מצ'מפיון.

יכול להיות שהיה רכב לימון, אבל גרמני ישן כל דבר עולה לך הרבה. לא שווה להתקרב.

• תוכן חדש...