Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת? לדפוק אותה לא בעיה, שתשיג אותי? משמע בן זוג? צריכה להיות מישהי שאני רוצה להיות בחברתה .

לגבי ג' - מכיר אישית בחורות שחולות על קירחים, בלי שום קשר תסתפר בהתאם .

ד. לא ממש 21 שנה, מאיזה גיל אתה בקטע של בחורות לקשר רציני? 17-18? 3 שנים סך הכל .

תן לזמן לרוץ, תראה שפה ושם תהיה שרוטה, יהיה סטוץ, יהיה סטוץ עם מכוערת/ שמנה, וכל מיני חוויות .

תהנה בינתיים, בסוף יסתדר .

מסתבר בהתאם עד כמה שאני יכול כי בכל זאת צבא.

Capture2.PNG

זה מצבי הנוכחי, יש בחורה שלא תפסול אותי על זה?

אוריו כתב בדיוק את מה שרציתי לכתוב.

אוסיף רק לגבי נמרוד - שים לב שאתה לא מחפש שום דבר מעבר לבובה מתנפחת ומזלזל במה שהופך בן-אדם למעניין להיות איתו. כך לפחות זה נראה מהכתוב.

לכו שניכם ללמוד תואר או סתם מקצוע מעניין, תראו עולם, תתבגרו בכמה שנים ותתעניינו באדם שמולכם.

אני גם מכיר המון רווקות בגילאי 24-28. הן עושות את מה שהן עושות בינתיים, כמו כולם - לימודים, עבודה, תחומי עניין. אם אתם מראש לא מתעניינים בשום דבר ולומדים מחרא כמו אומנות הפיתוי או בלוגים רדודים במקום לפתח את עצמכם, למה שבחורה תסתכל עליכם? תהיו מעניינים לעצמכם קודם.

חס וחלילה מחפש בובה מתנפחת, פשוט לא מציב סטנדרטים שיודע שלא אשיג לעולם.

תואר סיימתי כבר מזמן. אולי זה גם היה הטעות שלי, לעשות תואר במקום לצאת למסיבות ולהכיר.

ב. אין קשר בין טיפשות להשכלה. השכלה קונים בבית הספר ובאוניברסיטה אבל אינטיליגנציה זה משהו שנולדים איתו.

לא חסר טיפשים עם תארים מאוניברסיטאות ואנשים חכמים שבקושי בגרות יש להם.

העניין הוא שאתה לא רוצה להיות עם אישה טיפשה ורדודה שאין לך מה לעשות איתה חוץ מסקס, וגם בזה לא בטוח שהיא תהיה טובה כי זה לא רק עניין של מראה.

ד. עם כל הכבוד, אתה קיים בסך הכל 21 שנה שמתוכן היית מודע לעצמך ולעניין הזוגיות בערך רבע מהזמן, אולי פחות. יש לך (ולרובנו) עוד הרבה מה לחוות ולהבין כדי לקבל פרספקטיבה נכונה יותר על איך דברים עובדים.

אתם צריכים להפסיק עם הגישה הקיצונית הזאת של שחור או לבן. "אני אפס, אין לי תקווה, אין לי שיער"

נכון שזה כיף להתלונן ולהתמרמר, אבל אם מגזימים עם זה בסוף שוכחים שזה היה סתם בשביל הצחוקים ובאמת מתחילים לחשוב שמשהו אצלכם דפוק ומתנהגים בהתאם. מספיקה שניה אחת שאתה מצליח לעלות מעל זה, לעשות מעשה אמיץ ולזרוק איזה משפט, משם הכל מתחיל להתגלגל. עוד לא הספקת לקלוט מה קורה וכבר אתה level up ונפתח לך המסך של הperks.

מסכים. תודהת.

0. אני באמת חושב ככה. כנראה שיהיה לה יותר קל להשיג זיון איתו, אבל ממש לא בסבירות של 100% כמו שאתה מתאר, ובטח שלא למשהו יותר רציני. אתה חי באיזה עולם של בני טיפשעשרה שמכוון סביב "להשיג בחורות", ולכן אתה מסתבך עם עצמך. אתה צריך להוציא את הראש מהתחת ולהתבגר קצת. ואני לא מנסה להעליב.

א. ההבדל הוא שאם אתה מתייחס לאשה כאל משהו שמספק את צרכיך, אתה מסתכל על כל הסיפור מכיוון הפוך לחלוטין. תפסיק להתייחס אליה כמו אל משהו שעושה דברים בשבילך, ותתחיל לחשוב מה אתה צריך לעשות בשביל שאשה תרצה אותך. וחוצמזה - זה מה שאתה רוצה מאשה? "קצת יחס", "לצאת איתה" ו"לעשות קצת סקס"? חוזר שנית - תתבגר...

ב. אם אתה רק רוצה שהיא תעשה לך קיצי בגב, תרקוד איתך במועדון ותשכב על הגב כמה פעמים בשבוע, אז אתה צודק - היא לא צריכה להיות לא נעל. אבל במקרה הזה קנה בובת מין רובוטית וסגור עניין.

ג. קשקוש. אחוז הגברים הקרחים לא השתנה משמעותית באוכלוסיה ב-15 שנה האחרונות, ואני מבטיח לך שכל הקרחים לא יושבים בבית ומבכים את מר גורלם כל היום.

ד. עשה טובה, אתה בן 21 שנה. היו לך תקופות טובות יותר ופחות, אני בטוח.

0. ומזיון של פעם פעמיים לא יתפתח זוגיות אם תרצה הבחורה? אני בספק.

א. מה עוד אפשר לבקש מאישה? שתפרנס אותי? שתקנה לי רכב? אני צריך מאישה רק דברים שאני לא מסוגל לספק לעצמי, מן הסתם.

ב. אז מה עוד רוצים? באמת שואל.

ד. רק התקופה עם הבת 14 הייתה טובה והיא נגמרה מזמן. :cry:

כן, רוני...אבל למשל, עכשיו אני מת משעמום , אין לי עם מי ולאן לצאת. אם הייתי עם מישהי, כבר היה לי מה לעשות ולא הייתי מחפש בכח דברים לעשות... כמה אפשר לצאת עם חברים (שגם עם משפחה לפעמים ובנות זוג).

עדיף את התסכול והעצבים של זוגיות לפעמים מאשר תסכול קבוע של רווקות.

מדויק.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז תרשה לי לחדש לך, נמרוד.

בגיל 21 הייתי קירח. לגמרי.

וזה אף פעם לא הפריע לי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בבקשה תפסיק לרשום את זה. המדד שלך למערכת יחסים לא קיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ואם אין, אתה רוצה להיות השידוך? מה ה end game עם בחורה כזאת?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

תחליטו , מצד אחד אתם טוענים שזה מה שמתאים לי , מצד שני לא.

אני לא מחפש מבחורה רק יחסין מין, אני מחפש עם הבחורה את הזוגיות... הסקס זה מתלווה בהמשך, אם זה היה כל מה שחשוב אז הייתי מחפש רק סטוצים אבל בסוף מי קם לבד ונשאר לבד וכולם עם האהבה שלהם ואתה בסך הכל "דופק" ונשאר לבד.

ואני ממשיך להיות מפגר, הורדתי תמונות שלה מהפייסבוק, מסתכל עליה, שומע שירים בספרדית (היא דוברת השפה) ואוכל את הלב.

אני לא רואה פתרון של פסיכולוג למצב הזה. אני כנראה אישה בגוף של גבר.

פורסם

או שתתחיל להשתמש בשם האמיתי שלך,

אייל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

0. ומזיון של פעם פעמיים לא יתפתח זוגיות אם תרצה הבחורה? אני בספק.

א. מה עוד אפשר לבקש מאישה? שתפרנס אותי? שתקנה לי רכב? אני צריך מאישה רק דברים שאני לא מסוגל לספק לעצמי, מן הסתם.

ב. אז מה עוד רוצים? באמת שואל.

0. ברור שלא! נו באמת... גברים חושבים הרבה פעמים מהזין. הם יעשו סטוץ ואח"כ יגידו לעצמם "מה עשיתי?", או לחילופין פשוט יבינו שהבחורה אולי מתאימה לסטוץ אבל לא ליותר מזה. אפילו לעבדך הנאמן זה קרה לא פעם ולא פעמיים.

א. שוב, אתה לא מבקש משהו מהאשה, אתה מבקש משהו ממערכת היחסים. אתה לא יכול לבוא לדייט עם צ'ק ליסט ולסמן וי ואיקס, זה לא עובד ככה.

ב. רוצים מישהי לדבר איתה. מישהי להעביר איתה את הזמן. את החיים. מישהי שמעניינת אותך. תחשוב על זה ככה - כל הגברים רוצים לזיין את בר רפאלי (כשהייתה בת 25, בסדר...) אבל אפילו בר רפאלי אחרי כמה שבועות או חודשים היא פשוט עוד בחורה יפה מאוד, ואם היא גם טיפשה (לא טוען שבר רפאלי טיפשה, זה רק לצורך הדוגמא) אז אתה נשאר עם... בובת מין. ואז אתה מבין שהרבה הרבה יותר חשוב שהבחורה שאיתך תהיה מקבילה לך אינטלקטואלית.

ד. בבקשה, תפסיק לדבר על בנות 14... ולא התכוונתי לתקופות של זוגיות. התכוונתי לתקופות בחיים. הרי כשהיית בן 12 בנות עניינו לך ת'תחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שידוך זה לא זוגיות (לפחות לא מהסוג שהשרשור הנ"ל סובב), ואם אתה אפילו חושד שהיא עשויה למצוא את עצמה בסידור שכזה- היא כנראה לא מה שאתה מחפש.

תפעיל קצת הגיון, תתקדם הלאה במקום לפשפש באנשי קשר מהעבר הרחוק- ואני בטוח שתמצא את עצמך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בדיוק כשחשבתי שאין יותר נמוך מהתהומות שנחפרו כאן, אתם מוכיחים לי כמה אני טועה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה כי הוא לא לקח קורסים באומנות הפיתוי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
לא הבנתי, מי שכב עם 10000 נשים? אפילו לשלמה המלך היו רק 1000.

פעם היה ראיון עם אייל גולן ולפי מה שאני זוכר זה המספר פחות או יותר, רק אני לא זוכר אם זה באמת היה 1000 או 10,000.

מקס, אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שמלא גברים כתבו שהם עברו את הקורס ונהיו אנשים אחרים. אנשים קנו ספרים של הקורסים האלה והלך להם עם בחורות פתאום ברמה קיצונית.

עכשיו, ברור לי שאני לא הולך לשלם מאות או אלפי שקלים בשביל זה, אבל מצד שני אי אפשר להתעלם מהעובדה שזה עזר לכמה אנשים.

פורסם
אומנות הפיתוי תלמד אתכם להתחיל עם בחורות, בדיוק באותה מידה כמו שלראות פורנו ילמד אתכם לזיין .

בטח שלומדים מפורנו.

איפה עוד תלמד תנוחות כמו Buffering?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...