Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בדיקה רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה את דעתכם על הבדיקה

מדובר ברכב שטופל בזמן ממודל 2008 יד 2 עם 127k קמ

נעשה טיפול 10 כולל ברקסים וצלחות לפני חצי שנה

טיימינג לפני 4 שנים ב84 אלף קמ

הסכום המכירה 12k האם כדי לקחת למוסך מורשה ולשלם 400שח ?

בעל הרכב הסכים להתקזז חצי חצי על התיקונים במידה וצריך, ולהשקיע עד 1500 שח מיצידו.

20160804_144712~2.jpg

פורסם

נראה לא משהו אבל מצד שני הרכב כבר בן 8, הוא לא עבר תאונות רציניות אבל נדרשת השקעה. צריך להחליף צמיגים משהו כמו 1200 שקל לרביעיה סבירה, צריך לעשות טיימינג וגם כדאי להחליף משאבת מים על הדרך יכול להגיע ל 1500 שקל, בולמים אחוריים עוד כמה מאות שקלים לכל בולם עם עבודה, בקשר לנזילת שמן מהגיר, מעריך שיש נזילה ממחזיר שמן בין המנוע לגיר,בעייה יקרה, צריך שמוסך יסתכל, אם זה לא משהו רציני לא הייתי נוגע ופשוט מוסיף שמן בכל טיפול, יכול להגיע לכמה אלפים רק לפרק את הגיר והמנוע, נורת כרית אוויר גם בעייה, אולי מחשב כריות, אולי סתם קונקטור, לא הייתי נכנס למורשה, עלות התיקונים שם תגיע להערכתי לחצי מעלות הרכב, בנוסף המנוע אוכל שמן, בקיצור מצב הרכב לא אידיאלי.

פורסם
נראה לא משהו אבל מצד שני הרכב כבר בן 8, הוא לא עבר תאונות רציניות אבל נדרשת השקעה. צריך להחליף צמיגים משהו כמו 1200 שקל לרביעיה סבירה, צריך לעשות טיימינג וגם כדאי להחליף משאבת מים על הדרך יכול להגיע ל 1500 שקל, בולמים אחוריים עוד כמה מאות שקלים לכל בולם עם עבודה, בקשר לנזילת שמן מהגיר, מעריך שיש נזילה ממחזיר שמן בין המנוע לגיר,בעייה יקרה, צריך שמוסך יסתכל, אם זה לא משהו רציני לא הייתי נוגע ופשוט מוסיף שמן בכל טיפול, יכול להגיע לכמה אלפים רק לפרק את הגיר והמנוע, נורת כרית אוויר גם בעייה, אולי מחשב כריות, אולי סתם קונקטור, לא הייתי נכנס למורשה, עלות התיקונים שם תגיע להערכתי לחצי מעלות הרכב, בנוסף המנוע אוכל שמן, בקיצור מצב הרכב לא אידיאלי.

קודם תודה על התשובה המקצועית

יש לי את כל הדוח הייתי שמח אם אתה יכול לעיין בו ?

http://www.upfile.co.il/file/771377923.html

והייתי שמח לדעת איך הבנת שהמנוע אוכל שמן. וכן רצינו להכניס את הרכב למורשה קודם כדי לעבור בדיקה מקיפה.

פורסם

הרכב מוזנח ויצטרך יישור קו עצבני בכמה אלפי שקלים.

בטיחותי:

בגדול צריך ארבעה צמיגים.

שני בולמים אחוריים + תותבים.

ליטוש פנסים.

טיפול בתקלת כריות אוויר

מכני:

בדיקת המותחנים במנוע וטיפןל/החלפת רצועות לפי הצורך.

בדיקת גיר - מה שכתוב בבדיקה הוא מעבר לכסתח הרגיל

החלפת תושבת גיר.

לו אני במקומך - הייתי ממשיך הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטער - אך לא הייתי לוקח רכב כזה אפילו לבדיקה -דולקות נורית תקלה (בדוק מנוע ?) + נורית כרית אויר.

רכב מוזנח / שעברו עליו חיים קשים. בנוסף - מנוע לא בשיאו לפי הבדיקה.

אין כבר מגאנים במצב יותר טוב ?

alfa 156 2.5.

פורסם

עבור למגאן הבאה. יש מלא בשוק, חפש דווקא את היקרות והשמורות ואז תתמקח. אין שום טעם לקחת אחת כזו.

תקפיד ללכת רק על מכונית שהייתה בידיים פרטיות (2 קודמות לכל היותר), קנה ישירות מהבעלים הרשום, חפש אחת שטופלה רק במוסכי רשת היבואן, ואז גש עם הרכב למוסך של הרשת ותבקש להתייעץ לגבי הרכישה.

מגאן טובה זו אחת הקניות היותר טובות היום (אולי C4 יותר טובה, אבל צריך קצת יותר כסף).

ותחזור לספר לחבר'ה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אחלה עצה .....אתה ממליץ ללכת קודם למוסך ולוותר על בדיקה? טגב כבר הלכתי לראות עוד אחת משום מה הרגיש שהיה לה פחות כוח מהרנו הראשונה ומשכה יותר את ההילוכים. אשמח לשמוע מה האפשריות למקרה הזה

נ.ב כשכיביתי את המזגן היה שיפור קטן. אני מתכוון לקחת אותה לבדיקה היום.

תודה על העזרה ובודאי שהעדכן:)

פורסם

לא אמרתי לוותר על הבדיקה. אמרתי לקחת למוסך רשת ולהתייעץ. שם אולי תוכל להבין שאתה יכול לדלג על בדיקת קנייה. עזוב את הזוטות של מזגן והילוכים - צריך להכיר את ההתנהגות של הגיר (שונה מעט מזו של גירים אוטומטיים אחרים, לחיוב במידה מסויימת) בשביל לשפוט החלפות הילוכים.

במוסך רשת היבואן, תן ליועץ השרות להבין שאם הוא ימצא לנכון (למשל לחבר את הרכב למחשב, לעשות איתו סיבוב...), אתה בהחלט מוכן לשלם עבור השרות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...