Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתגברים על לב שבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו חברים לא ציפיתי לכזו כמות של תגובות.

קודם כל תודה לכולם. לכל מי ששאל בן כמה אני, אני בן 23. חברה שלי יותר צעירה וזה לא מפתיע עם גישה כזו.

האמת שכרגע אנחנו ב"הפסקה" אבל כן כנראה שזהו הסוף. אחרי מה שהיא אמרה לי שהיא מתחילה לפזול לצדדים לא אוכל להיות בלב שקט כשהיא לא לידי. אני מנסה לאט לאט לשכוח ולהעסיק את עצמי. בקרוב כנראה אטוס לטיול אחרי צבא שלא עשיתי בגלל שחיכיתי לה.

הבחורות של היום הרבה יותר סקרניות.

הכל הפך כל כך פשוט ונגיש (אפליקציות, אתרים, מקומות בילוי וכד') - מה שגורם ללא מעט מהן, ברגע שהמערכת היחסים על "טייס אוטומטי", זה להתחיל לחפש מחדש את הריגוש של ההתאהבות.

משום מה רובן בגיל הזה חושבות שמערכת יחסית על טייס אוטומטי היא בד"כ רוויה בתחושת ההתאהבות כמו שבהתחלה, מה שב 99.999% מהמקרים לא קורה.

אז יופי, עכשיו בטח קיץ והמעריצים דופקים על דלת ביתה... היא מתלהבת מהעניין וברור לה שיש משהו שמונע מציפור נפשה לצאת לחופשי - זו כמובן מערכת היחסית שהיא נמצאת (היתה) בה.

אז היא שמה לה סוף (ככה זה שהן צעירות ויותר מידי טוב להן...הן מחפשות כל הזמן ריגושים) ומחכה לבולבולים חדשים.

יכול להיות שבעוד זמן לא רב, היא תבין שהבולבולים בחוץ לא מציאה גדולה - ואז היא תחזור על 4 (תרתי תשמע) ותנסה אולי לחדש את הקשר.

may the force be with you.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי שם בעבר, חשבתי שהיא האחת של חיי, היינו ביחד 4 שנים, אמרה לי את אותו משפט בדיוק.

לא אשקר לך - הולך לכאוב לך, והרבה, ויהיה קשה, קשה מאוד, כל מי שאומר אחרת - משקר!

אבל, היום אני שנתיים אחרים, ובמשך שנה אני עם מישהי חדשה מאושר, ולא הייתי רוצה לרגע לחזור לעבר.

פורסם

נהיה פה פורום של כוסיות בחיי, אני מרגיש כמו גרמפא סימפסון.

פות"ש, זהו זה נגמר, אין מה לעשות חוץ מאת אחת מהחברות שלה, או יותר אם ישנה הזדמנות.

אין דרך אחרת. אם תתמקד ברגשות שלך ובפגיעUת שלך לא תצא מזה.

שגל ויפה אחת קודם למשך שעה.

אתה ילד ויעבור לך כמו שעובר לכולם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
1. אלכוהול

2. מין

בהצלחה.

3. מה לגבי חזרה בתשובה?

^ תודה. עשית לי ת'בוקר עם החתול.

לפות"ש - אתה יכול לשמוע ג'ניס איאן ולבכות איתה. זה גם משחרר. אח"כ תקבע עם חברים שלא ראית הרבה זמן בגלל שהיית עם החברה.

החתול עליו השלום. מאז אותה תפנית הוא נקרא בשם יוסוף איסלאם.

פות"ש, בן כמה אתה אם אפשר לשאול?

האהבה הראשונה היא תמיד הכי קשה לניתוק. על אחת כמה וכמה אם מדובר בצד שלא יוזם אותו.

רק הזמן מרפא את הכאב.

אה, רגע.

זמן, סקס (והרבה) וכמובן אלכוהול (לא להגזים, חבל על הכבד).

עכשיו יש לך זמן לעצמך לעשות כל מה שרצית. לZיין בלי חשבון (בהסכמה, כמובן).

לך תשקיע בעצמך. אתה לא חייב לתת דין וחשבון יותר לאף אחד חוץ מעצמך ויש לך את החופש שלך. קח את הדברים שלמדת ממערכת היחסים הזו ותרוץ איתם קדימה .זוהי רק מערכת יחסים ראשונה. אתה תשבור את הלב, ישברו לך את הלב, אין מה לעשות. יתכן שדווקא הדברים שמשכו אותך לאקסית הם הדברים שיגרמו לך לדחייה בהמשך כי ההעדפות שלך השתנו.

תן בראש.

קנה אופנוע ותן בגז.

תחזור אחרי:

"ברוך שהחיינו וקיימנו לזמן הזה".

הבחורה מאותתת לך שהקשר נגמר. תגיד תודה שהיא כנה ועושה את זה עכשיו ולא אחרי חתונה או יותר גרוע.

נשים רואות את החתונה כתרופת פלא לכל בעייה שהיא.

במקרה הספציפי אתה מבזבז את הרגש על משהו מיותר.

תשאיר לה פינה קטנה בלב ותמשיך הלאה עד שהמלכודת הגדולה תתפוס גם אותך.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

צודק בהחלט

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מוסיף שחיבוק מאוד עוזר לשחרר כאב, לפחות בימים הראשונים

לא מנסיון, אני גבר אני.

פורסם
הרגשתי שמחפיצים אותי

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

יש כאלה שהיו רוצים שזה יקרה במיוחד עם בחורה שנראית טוב כמו במקרה הנ"ל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

1. אלכוהול

2. מין

בהצלחה.

3. מה לגבי חזרה בתשובה?

גם רעיון.

ככה הוא יוכל לZ**ן לנו ת'מוח ולשתות את הקופה הציבורית.

*האמור נאמר בבדיחות ואל תהיו אומואים.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הכי הרבה שזיינתי אישה בלילה זה פעמיים' date=' ואני עוד גיי אז זה 8 פעמים בסולם הטרוסקסואל.[/quote']

הזכיר לי בדיחה:

איש אחד הולך ביער, פוגש ג'יני. הג'יני אומר לו:

- שלום לך איש חביב! אתה האדם הראשון שפגשתי, על כן מעניק לך 3 משאלות, לבחירתך!

עונה לו האיש:

- במעמד שלי אסור לי להאמין בך, לכן ניפרד לשלום כידידים ותוכל להעניק את המשאלות למישהו אחר, שאולי זקוק להן יותר.

הג'יני התרשם בכל זאת מההאדם והעניק לו, בלי ידיעתו, 3 מתנות - בריאות טובה, הרבה כסף וחיי מין מספקים.

פוגש הג'יני את האדם לאחר זמן-מה ושואל אותו:

- תגיד לי, איך הבריאות?

עונה לו האיש:

- נהדרת, כנראה שהאוויר פה בסביבה ממש טוב!

שואל הג'יני שוב:

- איך אתה מבחינת כסף?

עונה לו האיש:

- טפו-טפו-טפו, אף פעם לא חסר. כל פעם שאני צריך, יש.

שואל הג'יני בשלישית:

- ואיך מבחינת נשים?

עונה האיש:

- לא מתלונן, לפעמים גם פעמיים בשבוע!

- רק פעמיים בשבוע? התפלא הג'יני

ענה האיש:

- האמת, גם זה לא רע לכומר קתולי בכפר עם 36 תושבים

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יוגי תגובת הרבעון.

4-5 פעמים בלילה פשש הספק יפה , טוב שנשאר דם במוח לתפקד הכל זורם למטה.

במבי ,כשתהייה בא בימים (עוד כמה עשרות שנים) נחליף לך את הניק ל: רב שגל במיל'

לא כל כך נעים לי לתאר את מעללי בעבר. אבל תהיה בטוח שהמספרים שהבחור תיאר בטירונות

לא זרים לי בכלל. רק שלעיתים זה היה עם כמה נשים...אבל אני כבר לא באותו גיל.

בכל אופן, לטעמי זה לא המקום לדבר על זה - יש גם נשים שקוראות כאן. (מעט ענווה לא תזיק)

פורסם
לא כל כך נעים לי לתאר את מעללי בעבר. אבל תהיה בטוח שהמספרים שהבחור תיאר בטירונות

לא זרים לי בכלל.

אולי אם היית עומד בזמנים וביעדים בפעם הראשונה, לא הייתם צריכים כל כך הרבה תרגול חוזר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...