Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתגברים על לב שבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופה הופה סיבוב שני .

מזכיר לי את הציטטה הבאה של נ מתחיל:

בחורה שיצאתי איתה לאחרונה רצתה סיבוב סקס נוסף באחת הפעמים; אמרתי לה שאני חובב מכוניות ואצלי וואלק שם ראשון לא רוצה לשים שני.

היה צחוקים, מפה לשם מאז אני עושה ב*ד.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן...

הבעיה היא שברגע שאתה תקוע על ראשון יבוא גם היום שגם זה לא ייכנס, ואני מעדיף גמלאות ולווותר מראש מאשר להיות במצב הזה...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לב שבור

אחרי 3-5 מקרים כאלה תמצא את אהבת חייך שגם היא לא בטוח שתחזיק לנצח.

עשה מה שבראש שלך, רק אל תשקע ברחמים עצמיים, כי הם מדרון חלקלק.

קורס צניחה, קורס צלילה, חו"ל עם שסן מוטורי , קורס בישול או מקרמה.

מה שבא לך

שדר אנרגיות טובות לאוויר, ותמצא מישהי חדשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כן...

הבעיה היא שברגע שאתה תקוע על ראשון יבוא גם היום שגם זה לא ייכנס, ואני מעדיף גמלאות ולווותר מראש מאשר להיות במצב הזה...:roll:

שים על אוטומט.

היו זמנים של 4-5 פעמים בלילה , היום פעם ב 3ימים. המחייה.

אלה הם חיינו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הופה הופה סיבוב שני .

מזכיר לי את הציטטה הבאה של נ מתחיל:

בחורה שיצאתי איתה לאחרונה רצתה סיבוב סקס נוסף באחת הפעמים; אמרתי לה שאני חובב מכוניות ואצלי וואלק שם ראשון לא רוצה לשים שני.

היה צחוקים, מפה לשם מאז אני עושה ב*ד.

זה כי אף אחת לא רוצה מישהו עם בעיות גיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא עם אותה אחת:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יוגי תגובת הרבעון.

4-5 פעמים בלילה פשש הספק יפה , טוב שנשאר דם במוח לתפקד הכל זורם למטה.

במבי ,כשתהייה בא בימים (עוד כמה עשרות שנים) נחליף לך את הניק ל: רב שגל במיל'

פורסם
לב שבור

אחרי 3-5 מקרים כאלה תמצא את אהבת חייך שגם היא לא בטוח שתחזיק לנצח.

עשה מה שבראש שלך, רק אל תשקע ברחמים עצמיים, כי הם מדרון חלקלק.

קורס צניחה, קורס צלילה, חו"ל עם שסן מוטורי , קורס בישול או מקרמה.

מה שבא לך

שדר אנרגיות טובות לאוויר, ותמצא מישהי חדשה.

לא בטוח שקורס צניחה זה רעיון טוב לאדם מדוכא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשבוע הראשון-שני תיהיה לך אבלות קשה של חוסר תיאבון, שינה עם חלומות מוזרים, אי חשק לכלום. אתה תרגיש כמו זומבי.

אחרי שתצלח את השבועיים האלו, יהיו לך 3-6 חודשים שבהם תשכנע את עצמך שאתה בסדר, שאולי זה לטובה. מי שתדבר איתו על זה ינחם אותך שעדיף לך ככה. אתה תתחיל בעצם לנתח את הקשר ואולי להסיק מסקנה שזה לא נועד לכך והיא כנראה לא האחת שלך.

לאחר מכן יגיע השלב שיקח עד שנה שאתה בעצם חוזר למצב הטבעי, שזה בעצם להיות האדם עם עצמו. כולנו התחלנו לבד, מחוץ לקשר זוגי, וידענו איך לבלות ולהנות ולהפיג את הסבל שבבדידות עם אמצעים כאלו ואחרים. אתה גם תתחיל לצאת לדייטים בשלב הזה ואולי אפילו תמצא אהבה חדשה.

כמובן שזה אינדיבידואלי מאוד ומשתנה מאדם לאדם, אופי הקשר, ההשלמה והפרידה וזה לא תורה מסיני. מה שחשוב זה לא להיתקע. אם נפרדים, אז לחתוך! לא להתרפק, לא לחזור אחורה (להשתדל, אנחנו לא רובוטים). בקיצור תהיי חזק, שמע הרבה מוזיקה, תכתוב קצת לפעמים ולאט לאט הזמן ירפא את הכל.

פורסם

מר בחור פותח השרשור, תתעודד, יגיע יום בעתיד שאתה תברך את האקסית על הצעד החכם שהיא עשתה.

כן, אתה עוד לא מעכל את זה אבל היא עשתה צעד שהוא בהרבה מובנים צעד מאוד חכם- שניכם חסרי ניסיון ונשמע שהפכתם לזוג לפני שהספקתם לטעום ולהתנסות בחיי הרווקות.

החברה\אקסית שלך באה ואמרה לך בצורה הכי ישרה וכנה (וסחטיין על כך) - לא טעמתי וחוויתי מספיק ולכן למרות האהבה אני מעדיפה לחתוך.

עכשיו זה טרי וכואב אבל מהר מאוד הכאב יחלוף וההתפכחות תגיע, אתה אוהב אותה מאוד אבל כנראה יש עוד כמה טעמים שלא טעמת.

תעבור את שלב הכאב, אני בטוח שזה כואב ואני מבין לליבך, אחרי שיעבור הכאב תטעם שוב את חיי הרווקות, תהנה מהם, יש להם המון מה להציע ואני לא מדבר רק על זיונים אם כי אלה מעולם לא היו נגישים יותר, יש אפילו אפליקציית זיון take away, טינדר שמה.

כשיהיה בעתיד במערכת יחסים רצינית עם מישהי שתאהב לא פחות אתה תסתכל אחורה ושיהיה שלם ומרוצה שיש לך אהבה אמיתית וללא תחושת "אולי הפסדתי משהו ברווקות".

קח את זה בקלות גבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נמצא בסטטוס דומה לשלך, רק הרבה יותר מסוב,ך...

מה שעוזר לי במילה אחת, תעסוקה, אם זה חברים,מין,תחביב,עבודה,וואטאוור, העיקר שלא יהיה לך זמן או אפשרות לחשוב על זה.

דרך אגב, במין, גם חברה שלה תופס... :)

פורסם (נערך)

איפה בנצי כשצריך אותו?

אני רק אניח את זה כאן:

[video=youtube;bErZt-l8qRM]

וגם את זה (אין כמו הסמית'ס כדי להתגבר על לב שבור):

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
image.jpg

adidas1, לתשומת לבך :wink:

אוווו פנטיס, דרך יעילה לסתימת נזילות מהמנוע.

פות"ש אין לי עצה פרקטית כי זה באמת עניין של זמן. לא רק זה אלא הרבה דברים הם עניין של זמן.

אולי הגיע הזמן להתמקד קצת בעצמך, לפתח תחביבים יותר לעומק, לנוח או לטייל. מה שעושה לך טוב.

שים את השיר freedom וצא לסיבוב.

בהצלחה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...