Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתגברים על לב שבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעבור שנתיים ביחד זה נהיה סוג של שגרה, היא טוענת שאנחנו כנראה לא אוהבים כמו פעם ונמצאים במקום שונה בחיים שלנו. אני עדיין אוהב אותה. היא גם עדיין אוהבת אבל רוצה לחוות גם דברים חדשים. היא הייתה האהבה היחידה שלי בחיים וגם אני הקשר הרציני הראשון שלה. היא מתגעגעת לזה שלפני הקשר היא יכלה לעשות מה שהיא רוצה ולהיות עם מי שהיא רוצה.

אני לא מתפקד כבר שבוע. לא הלכתי ללימודים ולא לעבודה. כל דבר מזכיר לי אותה וזה שובר אותי לגמרי.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השלב הראשון זה שבאים לכאן ושופכים את הלב. זו התחלה.

אתה תקבל הרבה עצות. לך על הכי קיצוניות שבהן.

בת'כלס, אין הרבה 'תרופות'. לצאת עם חברים, להנות, לצחוק, לבלות, להתסכל על הדברים היפים. וזה לא באמת עובר, עד שמגיעה מישהי חדשה, מודל משופר, ואז מהקודמת רק נשאר זיכרון רחוק.

תתעודד גבר. לך תשתה משהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
היא מתגעגעת לזה שלפני הקשר היא יכלה לעשות מה שהיא רוצה ולהיות עם מי שהיא רוצה.

תקרא את זה שוב ושוב. לא רצים לך מספיק סרטים בראש לרדת ממנה?:shock:

שים לב שאתה לא הולך ללימודים ולעבודה ולכן לא מאפשר לראש שלך להתאוורר ולהתקדם.

אתה חייב לצאת מהבית.

אז, תן לעצמך כאפה ותתעורר.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

תדע שעשרות אנשים עברו את אותו משבר כמוך, והתגברו.

לכן אומר לך מה שהייתי אומר לעצמי בשמירות ארוכות בצבא: הכל זה פונקציה של זמן, והזמן עובר.

תהיה בטוח שעוד כמה זמן הכל יהיה מאחוריך, לבינתיים צא עם חברים, תתעסק בדברים אחרים - הזמן יעשה את שלו (זו לא רק סיסמא זה אשכרה עובד).

בהצלחה חבוב!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
תקרא את זה שוב ושוב. לא רצים לך מספיק סרטים בראש לרדת ממנה?:shock:

שים לב שאתה לא הולך ללימודים ולעבודה ולכן לא מאפשר לראש שלך להתאוורר ולהתקדם.

אתה חייב לצאת מהבית.

אז, תן לעצמך כאפה ותתעורר.

לא. זה רק מעצבן אותי עוד יותר כי זה מחשבה ילדותית כאילו היא לא יכולה להתבגר.

תודה לכולם, אני מנסה להמשיך הלאה.. קשה לי. אני בקושי נרדם בלילות. זה בא בטיימינג חרא גם בגלל משהו במשפחה וגם כי רוב החברים שלי מוצפים בעבודה או שהם לא בארץ. בעבודה אני נמצא לבד, ואני מפחד שאני אפול שם במחשבות ולא יתפקד בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Guru
פורסם

צפרא טבא

אהבה ראשונה \ מערכת יחסים רצינית הפרידה בה תמיד יותר קשה.

אצטט את ה-קאנון הלאומי א.גולן : "כמה אתה יכול לאכול סטייק אנטריקוט? אני לפעמים רוצה פרוסה עם שוקולד"

רוצה לומר הגברת רוצה שינוי.

תשלים עם רוע הגזירה ותתחיל לחגוג.

פורסם

בסופו של דבר הזמן מרפא הכל וישאר רק זיכרון רחוק של הכאב. תשמור על שגרה, לך לעבודה, תצא עם חברים, כל מה שיגרום לך לא להשאר לבד עם המחשבות. קורים המון דברים מעניינים ויפים בחוץ, יש הרצאות מעניינות במחירים נמוכים, יש הופעות מוזיקה... תעשה דברים שעושים לך טוב, כושר, אימונים, אוכל, כל דבר שיגרום לך להיות מאושר.

פורסם

אהבה ראשונה \ מערכת יחסים רצינית הפרידה בה תמיד יותר קשה.

העפת אותי כמה עשרות שנים אחורה לנעוריי עם התקליטים, כי שר על זה פעם בחור נחמד -

[video=youtube;aBccr-aLu4I]

ולבחור עם הלב השבור, תצא מהבית ותעשה חיים.

פורסם

^ תודה. עשית לי ת'בוקר עם החתול.

לפות"ש - אתה יכול לשמוע ג'ניס איאן ולבכות איתה. זה גם משחרר. אח"כ תקבע עם חברים שלא ראית הרבה זמן בגלל שהיית עם החברה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
1. אלכוהול

2. מין

בהצלחה.

מה שהוא אמר. קח כמה חברים טובים, צא ותתפרק. אחר-כך צא ותפרק (לאו דווקא באותה היציאה, ורצוי בהסכמה :wink:). יהיה טוב, למרות שמאד קשה עכשיו וזה מובן. אבל יהיה טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא צריך לשתות ולא להשתגע.

הזמן יקהה את הכאב,

כמו סלע חד

שנמצא למרגלות ים גועש,

שהגלים מתנפצים עליו,

הלוך וחזור