Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתגברים על לב שבור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע זה לא קל, כמו שהמליצו פה, לצאת ולהנות זה כיף, הנקודה שתוביל להתגברות היא ההבנה שזה לא בשליטתך ושזה בסדר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי שם. אחרי שבועיים בעזה בעופרת יצוקה חזרתי הביתה והלכתי לישון. אחרי כמה שעות היא הגיעה אלי. נותן לך ניחוש אחד עם איזו בשורה היא בחרה להעיר אותי.

זה היה מאוד קשה, אולי אחד הדברים הכי קשים שנאלצתי לחוות. בחודשים שאחרי היינו בסוג של קשר טלפוני ואפילו נפגשנו כמה פעמים- פשוט אל תעשה את זה.

תגיד לה בצורה יפה "תודה רבה על התקופה היפה ועל כל הזכרונות" ותוסיף את המספר לחסומים. תמחק אותה מהפייסבוק ומכל מקום אחר- נתק מוחלט. רק אחרי כל זה תהליך הריפוי יוכל להתחיל. תאלץ את עצמך לצאת כמה שיותר ולהקיף את עצמך באנשים, בעיקר חברים.

תצא, תהנה, תפלרטט ותזכור שרבים עברו זאת לפניך ורבים עוד יעברו זאת אחריך.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תגיד לה בצורה יפה "תודה רבה על התקופה היפה ועל כל הזכרונות".

תגיד לה "היי שלום ותודה על הדגים"

...

...

...

...

אוי, זה נשמע מגעיל כבר תוך כדי שאני מקליט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם האישה מתחילה עם המשחקים וההצגות אז זה נגמר , לפחות היא היתה כנה איתך וזה טוב ,רק אהבה חדשה תביא סוף לייסורים ,לחפש חדשה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

פעם אחרונה ש Guru הגיב לעצות המקצועיות שנותנים לו פה היה 02/08/16, 15:03

אז או שהוא מאוד עסוק ולא יוצא לו לבדוק מה אומרים לו בפורום או שהוא מאוד בדיכאון.

מישהו פה מכיר אותו?

יש אנשים שממש נדפק להם השכל מפרדות.

יש כאלה שמתחילים לזיין כל דבר שזז ויש כאלה שנכנסים לדיכאון עמוק.

אייל

פורסם

לא , זה לא יחזיר וטוב שכך.

זאת פשוט הצהרה אישית שאומרת הדבר שעשיתי עם האקסית בלבד , כעת אני עושה עם אחרות משמע אני כבר לא מחויב אליה.

פשוט שכנוע עצמי.

עובד. מנסיון.

נסה ותהנה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תגיד לה "היי שלום ותודה על הדגים"

תגיד לה "שלום ותודה על ריח הדגים".

פויה נהג מתחיל, פויה!

ארצה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מהתמודדות מהזמן האחרון שלי, פרידה קשה וכואבת מאוד....

בחודש חודש וחצי הראשונים הייתי שבר כלי, פשוט מרוסק, הל היום רק מחשבות, תסכול עצבים אלכוהול(והרבה)....

ההמלצה הכי טובה, זה לעשות כל דבר חוץ מלהיות לבד... הכל! אני נסעתי וטיילתי המון.. עשיתי דברים שדחיתי מפעם, נרשמתי חזרה לחדר כושר(כבר 10 קילו פחות) ופשוט התחלתי לראות את טובתי האישית ולא את הצד השני, כי זה כבר לא בשליטתך.

שורה תחתונה, תניח לעצמך, תשמור רק את הדברים הטובים, שישאר בגדר זכרון נעים ולא יותר.

וכמובן, לשתף כמה אנשים שרק אפשר, זה יהפוך את הכל לקל יותר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
עוד לא הבנתי מה הקשר לזיין כל דבר אחרי פרידה...זה יחזיר את הקודמת?

לדעתי כמו שאמרו לי תמיד, להתעסק בלימודים, בעבודה, בלפתח את עצמך וכך יעבור לאט לאט.

זה כייף. זה למה.

בלי להרגיש אתה מגיע לפנסיה ובלי להרגיש אתה כבול במערכת יחסים ארוכה.

אז לפני שאתה בוחר לאכול מנה אחת לתקופה מאוד מאוד ארוכה אני ממליץ בחום לטעום את כל התפריט, לבקר בעוד מסעדות ואם אתה בר מזל, תתפנק על הבופה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהו, שיש גם מנות שבהתחלה זה טעים ואחרי זה מופיע טעם של ח*א. כמו המיץ גווארנה הזה. שלוק ראשון טעים, שאר הבקבוק בטעם של אנטיפריז. עדיף לדבוק במשהו שמכירים ואוהבים. אם אתה במערכת יחסים מתוך רצון אז אתה לא כבול לכלום. אם אתה מרגיש כבול, תחתוך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...