Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אופל קורסה 2001 אוטומטית

המזגן הפסיק לעבוד בצורה רציפה , הוא מתחיל לקרר ואחרי 2-3 דקות כבר לא מקרר , לאחר מכן המזגן לא נכנס לפעולה בכלל לא משנה מה . לפעמים המזגן נותן 2-3 דקות ומפסיק (ניתן לשמוע את הרעש של הניתוק) המזגן יוצא מפעולה .

ניגשתי למוסך שמתמחה במזגנים ושם נאמר לי שכנראה זאת בעיה מהמחשב של המזגן שמנתק אותו ויש לפנות למוסך שיש להם מחשב שיוכלו לבדוק את הנושא.

** חשוב לי לציין שהמדחס חדש **

פניתי למוסך UMI בתל חנן שם בדקו את הרכב דרך המחשב וכמובן מלאו גז וכו'

שם נאמר לי שיש בעיית חשמל ופתרו אותה , המזגן החל לעבוד , אבל שוב אחרי 3 דקות שוב מפסיק לעבוד

חזרתי אליהם ושוב בדקו וניסו לסדר דרך הכבלי חשמל .

ושב התקלה חזרה ....

2 דברים שחשוב לי לקבל אליהם תשובות

א. האם אחרי שכבר שילמתי והתקלה לא הסתדרה ובמידה ולא ימצאו פתרון יחזירו לי את הכסף ?

ב.מה הפתרון ? האם למישהו יש ניסיון עם תקלה כזאת??

תודה לעונים

פורסם

כסף לא יחזירו מהר כל כך, אבל פתרון לבעיה ששילמת עבורה צריכים לתת .

מהיכרות שלי עם umi ,הלוואי ואני טועה! יפחידו אותך בקניית חלקים יקרים מאוד כהתנייה לתיקון.

משהו כמו "צמת חשמל חדשה" וכן הלאה.

• תוכן חדש...