Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ספייס עד שנהגתי חשבתי שהוא הרבה יותר גרוע. האוטו מגיב מצויין, על אף הרעש הנוראי, ושומר על עצמו בסלד נמוך גם אם לוחצים,

צריכת הדלק לעומת פיקנטו בערך חצי. אפשר למצוא כאלו במחירים טובים אחרי הירידה הגדולה שלהם, מומלץ.

כאחד שמכיר ונהג על שתיהן לא יכול להסכים איתך. הפיקנטו הרבה יותר נעים לנהיגה מהספייס וההבדל בצריכת הדלק בכלל לא כזה דרמטי. לאשה מבוגרת הפיקנטו הרבה הרבה יותר מתאים

פורסם

קיבלתי גם המלצות (בעיקר מחברות הליסינג) על ה 107/C1 אבל אני קצת חושש מהאמינות של הרכבים, אני מודע לזה שזה פרויקט משותף עם טויוטה ואין מה לחשוש כי "טיוטה לא מתקלקל אף פעם" אבל אני עדין מאמין (מנסיון מר) שגם אם פיג'ו יקחו טויוטה ורק יחליפו את הסמל הם יצליחו להרוס.

אשמח לחו"ד שונה לרכב ממה שאני מכיר.

תודה רבה

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

הרכבים הללו פשוטים ואמינים,הדבר היחידי שיכול להיות מוחלף זה המצמד,אך מערכות החשמל המנוע רצות כבר כמה שנים טובות ואין בעיות איתם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי ניסיונות למצוא ספייס סטאר במצב סביר (פרטי, ק"מ ממוצע וללא תאונות) שקלנו לבדוק שברולט ספארק.

בתקציב הנ"ל אפשר למצוא גם שנת 2014 (את ירידת הערך הרצינית היא כבר חטפה) השאלה לגבי אמינות.

אני זוכר שבשברולט קרוז אצלנו בעבודה החליפו/תיקנו ללא מעט עובדים את הגיר, תקלות היו ללא סוף.

בשנים האחרונות הבנתי שהם עשו קפיצת מדרגה בנושא אמינות אך מה לגבי הספארק?

אני יודע שלאחרונה הוחלף לדגם שממש משבחים את נתוניו ואיכות הבניה אך מה לגבי הדגם הקודם?

מדובר בדגם האטומטי מנוע 1.2.

תודה רבה רבה לעוזרים, היא כבר ממש רוצה לרכוש רכב ונושא האמינות הוא החשוב ביותר.

פורסם

לא הייתה ספארק מדור קודם אוטומטית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הבנתי, אין ספארק אוטומט שנת 2014? אז איזה גיר זה (הלא ידני)? רובוטי? רציף? איך הוא מבחינת נסיעה.

תודה על התשובה המהירה

פורסם

לא היה גיר שהוא לא ידני. לא רובוטי, לא רציף ולא אוטומטי רגיל. ספארק דור ראשון שווקה בישראל רק עם גיר ידני.

פורסם

הזוי, בחיפוש יד 2 סיננתי לפי גיר אוטומט ועלו המון תוצאות מסוחרים של ספארק אוטומט.

מסתבר שאפילו בזה הם משקרים.

פשוט נמאס מהמסחרה שהולך פה בארץ עם כל מכירות הרכבים.

טוב חוזרים ללוח המכירות.

יש המלצות?

פורסם

ניסית לחפש ספייסטאר בכלמוביל טרייד?

הם הטרייד אין של כלמוביל יבואנית מיצובישי ולפי האתר שלהם יש 2 ספייסטאר 2013 שנראות טוב.

פורסם (נערך)

ראיתי גם באתר שלהם, שהם דורשים גם 5k ש"ח מעל המחירון (10% יותר) אני אפילו לא אתן להם את התענוג שמישהו מתעניין.

מחירון 2013 עומד על 47 הם דורשים 52.

ממשיך לחפש בשוק הפרטי.

אשמח להמלצות נוספות.

סוזוקי אלטו הגיעה לארץ עם גיר אוטומט? אם כן איך היא?

עריכה אחרונה על ידי dontsend
פורסם

יתכן שהם מפרסמים מחירון משוקלל לאחר שלוקחים בחשבון קילומטראז' וחודשי עליה לכביש.

בכל אופן, במגרש תמיד יש מקום למיקוח ויש יתרונות כמו אחריות, תיקון ליקויים במידה ונדרש וגם מימון במידת הצורך.

אני לא הייתי פוסל כך על הסף במיוחד אם יש שם רכבים שתואמים למה שאתה מחפש ועם נתוני פתיחה טובים.

פורסם

אלטו הגיע עם גיר אוטומטי,אבל היא פחות טובה מהספייס סטאר.

הייתי מחפש אולי גם סוזוקי ספלאש,אמינה,זריזה יחסית.

• תוכן חדש...