Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

נדלקה נורית אזהרה לנורה שרופה- או שככה לפחות אני חושב..

הנה תמונה לנורית:

ae7949b80e00fa65e7417fb273d73f59.jpg

כמו כן, חפשתי בפורום בעיה דומה, וראיתי שלעודמיישהו,היה אותו דבר, חפשתי בכל הנורות בחוץ, ולא ראיתי שמשהו,לא פעיל, הבחור שממנו רכשתי את הרכב אמר לי שהיו לפני כן נורות לד ברכב (תמונה מצורפת לנורות),

042d3aec8db753dfc10dbdfc5f3d329f.jpg

אולי זה קשור? אם כן מה עושים.

ברכב עצמו יש 3 נורות לד, 1 מכל צד בתא נוסעים מאחורה ואחד בצד ימין בבגג'

אשמח לעזרה!

תודה רבה

נתנאל.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

הלדים שמותקנים ברכב כרגע, כאמור: 1 מכל צד בתא נוסעים מאחורה ואחד בצד ימין בבגג' הם מהסוג הנ"ל -

a4e57cbfae06086affb00ace68e90eb4.jpg

פורסם

1. בדוק האם כול המנורות החיצוניות תקינות כולל של לוחית רישוי, אור ברקס ורוורס.

2. תחליף את כול מנורות הלד החיצוניות בנורות רגילות.

במידה והכול בוצע כפי שכתבתי מנורת ההתראה לא תדלוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

עשיתי בדיקה, כל הנורות דולקות, ואין נורות לד באף אחד מהם..

כמו כן אולי זה קשור:

אורות הדרך ברכב תמיד דולקות, יש 3 מצבים כמו בכל רכב, הסוויצ הכי שמאלי שמראה 0 זה כביכול כבוי, אבל עדיין יש אור, כאשר מסובבים אחד ימינה לאור דרך, האורות מבחוץ נכבים אבל ברכב עצמו, בנורות חיוןי יש אור, ואם מסובבים עוד אחד ימינה גם בחוץ וגם בפנים יש אור, האם זה נורמלי?

כאשר אין מפתח בסוויצ אין אור כלל.

פורסם

בדוק שהספק המנורות המותקנות ברכב מתאים למנורות המקוריות וגם סוג המנורות.

לדוגמא:

אם במקום מנורת אור מספר של 10W 12V הותקנה מנורה של 5W 12V מנורת ההתראה בלוח השעונים תדלוק.

פורסם

הנורות שהראית בתחילת השרשור נראית כמו נורות לברקס או רוורס. האם שם גם כן הוחלפה התאורה?

אם יש לך את סט הנורות המקוריות אתה יכול להחליף אחת אחת עד שהחיווי בלוח השעונים יפסיק - כך תדע מה מקור הבעיה.

גם אצלי בפאביה נדלקה נורה כזו כאשר חיברתי את מצלמת הרוורס באופן שגוי - אחרי הסדרת החיבור החיווי ירד.

כמו כן, גם אני החלפתי את כל תאורת פנים הרכב ולא קיבלתי שום התראה. אני לא בטוח בכלל אם קיים חיווי על תאורת פנים הרכב ולכן יותר סביר שמדובר בתאורה חיצונית.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

באיזה מצב של בורר התאורה נדלקת לך ההתראה? אצלי למשל היא היית נדלקת רק כאשר הדלקתי אור מעבר (רגיל)

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם

יש ברשותי 2 נורות לד שהיו מותקנים לפני כן ברכב הבחור שמכר את הרכב אמר לי שהוריד אותם כי לא אהב את הצבע הלבן. תמונה למעלה מצורפת.

לדעתך כדאי לרכוד סט חדש של נורות ולנסות? קצת עבודה לא?

פורסם

עדיף לא להתקין את הזבל הסיני הזה ברכב , אבל אם אתה כבר מתקין אתה צריך לקנות נורות canbus ואז לא תידלק לך התראה על נורה שרופה.

בכל מקרה עדיף לקנות ממותג מוכר (osram, phillips וכו')

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
יש ברשותי 2 נורות לד שהיו מותקנים לפני כן ברכב הבחור שמכר את הרכב אמר לי שהוריד אותם כי לא אהב את הצבע הלבן. תמונה למעלה מצורפת.

לדעתך כדאי לרכוד סט חדש של נורות ולנסות? קצת עבודה לא?

תאורת פנים הרכב אינה מנוטרת לכן זה לא משנה איזה מנורה תשים.

פורסם

בכל אופן איני מעוניין בלדים, אני מעוננין בנורות רגילות אבל אכן בדקתי את כל הנורות וכולן עובדות.. מה עושים?

פורסם (נערך)

אם כול המנורות החיצוניות תקינות ולא מותקנות נורות לד הדרך הפשוטה והמהירה היא לבצע סריקת תקלות בכדי לאתר את המנורה הבעייתית או תקלה במערכת ניטור מנורות שרופות.

כתבתי לך קודם לכן מה לבצע לבד. לפרק מנורות ולבדוק שהם מתאימות מבחינת הספק המנורה ולבדוק שהמנורות יושבות בצורה תקינה בבית המנורה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...