Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טווח שימוש מח גיר dsg 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזרו לאחריות המקורית כי הבעיות שהיו בעבר באו על פתרונן, מדובר בדור חדש של הגיר ומניסיון אין איתו שום בעיות (היה לי גם את הקודם וגם עכשיו עם החדש). הידני בטח יותר זול לאחזקה אבל זה כבר עניין של אופי וצורך. אם אתה הולך לנהוג רוב הזמן בסביבה עירונית ובפקקים הבינעירונים, אתה תצטער שלא לקחת את האוטומט.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
חזרו לאחריות המקורית כי הבעיות שהיו בעבר באו על פתרונן, מדובר בדור חדש של הגיר ומניסיון אין איתו שום בעיות (היה לי גם את הקודם וגם עכשיו עם החדש). הידני בטח יותר זול לאחזקה אבל זה כבר עניין של אופי וצורך. אם אתה הולך לנהוג רוב הזמן בסביבה עירונית ובפקקים הבינעירונים, אתה תצטער שלא לקחת את האוטומט.

הי,

כמה ק"מ ובאיזה תנאים נהגת עם הקלאצים המקורים?

תודה,

פורסם
פותח השרשור.

תסתכל על תאריך פרסום המידע שאתה קורא. זה לא רלוונטי מזמן.

פורום טכני אחזקה וטיפולים - פאביה 2016 בעיית גיר/מצמד/Dsg.. מאתמול

אז נכון שהם ככל הנראה שיפרו באופן כללי את העס' אבל הנה פאביה בת 7 חודשיים עם בעיית גיר

Sent from my HTC One using Tapatalk

פורסם
בעייה במצמדים לא הופכת ל״בעיית גיר״

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה שזה לא בהכרח הגיר זה נכון אבל עדיין מופיעות בעיות אפילו אחרי חיזוק קלאצים והחלפת שמן גיר ברכב בן 7 חודשים. אני מסכים שזה יכול להיות פאק נקודתי אבל היא ממש לא הראשון עם רכב 2016 שמדווח על בעיות כאלה

פורסם

לגיר DSG יש שוק גדול מאוד. תחשוב שכל רכב חדש של סיאט, סקודה, וולקסווגן, אודי (למעט דגמי ספורט) משודכים לגיר הזה.

לכן, אפילו אם אחוז התקלות הוא נמוך, אתה עדיין תראה יותר אנשים מתלוננים על הגיר הזה מכל גיר אחר.

צריך להבין שDSG הוא גיר רובוטי עם מצמדים שאמורים להשחק. כל פעם מחדש אנשים משווים אותו לגיר פלנטרי שעובד על טכנולוגיה אחרת לגמרי, ונפתחים יותר מדי שרשורי "תקלות" וזה מה שיוצר תמונה של גיר בעייתי. כל טכנולוגיה והיתרונות והחסרונות שלה.

התקלות קשורות למוח גיר, מכטרוניק מצאו להן פתרונות עוד בגרסאות הראשונות של הDSG.

מאז הרוב הגורף של ה"תקלות" הם בקלאצ'ים שנשחקים, ועוד אחוז סביר של תקלות יצור.

פורסם
לגיר DSG יש שוק גדול מאוד. תחשוב שכל רכב חדש של סיאט, סקודה, וולקסווגן, אודי (למעט דגמי ספורט) משודכים לגיר הזה.

לכן, אפילו אם אחוז התקלות הוא נמוך, אתה עדיין תראה יותר אנשים מתלוננים על הגיר הזה מכל גיר אחר.

צריך להבין שDSG הוא גיר רובוטי עם מצמדים שאמורים להשחק. כל פעם מחדש אנשים משווים אותו לגיר פלנטרי שעובד על טכנולוגיה אחרת לגמרי, ונפתחים יותר מדי שרשורי "תקלות" וזה מה שיוצר תמונה של גיר בעייתי. כל טכנולוגיה והיתרונות והחסרונות שלה.

התקלות קשורות למוח גיר, מכטרוניק מצאו להן פתרונות עוד בגרסאות הראשונות של הDSG.

מאז הרוב הגורף של ה"תקלות" הם בקלאצ'ים שנשחקים, ועוד אחוז סביר של תקלות יצור.

שחיקה היא בלתי נמנעת, למרות שתסכים איתי שהשחיקה בקלאצ'ים בדגמים לפני החיזוק הייתה לא סבירה..

שוחחתי עם מס' אנשים בנושא ואני מניח שהיום לקנות רכב עם dsg זאת בחירה טובה רק צריך לקחת בחשבון את הקלאצים אחת לכמה שנים..

בכל מקרה אני ויתרתי על הרכב ואני קונה יד 2 ידני..

פורסם

הבחור צודק שסטטיסטית זה 1 מתוך.. אבל עדיין אני צופה פה בהלה בטווח הקרוב בגלל בעיות גיר.. כנראה שבישראל מצמד כפול יבש פשוט לא עובד

פורסם

יש לי סיפור שובר סטטיסטיקה.

היום דיברתי עם בחור שעובד בחברת מעליות שינדלר.

הוא סיפר לי שבחברה שלהם יש צי רכב של 70 סקודה ראפיד

(Tsi +dsg7)

שנרכשו לפני שנתיים.

הם עוברים בערך 35k בשנה ואף רכב עד היום לא לא נכנס למוסך בגלל בעיות בגיר! לא הייתה תקלה אחת!

הבעיות היחידות שמדווחות זה פלסטיקים שנשברים בתא הנוסעים.

הוא לא ידע בכלל שהגיר שלו הוא לא אוטומט רגיל.

פורסם (נערך)

הסטטיסטיקה בעייתית

עלה פה קצין רכב . תקרא בלינק המצורף.

עלה פה גם עובד של חברץ ליסינג שצמודה למוסך צמפיון שטען שאחוז ההשכרות החלופי לטובת תיקון גיר גבוה מאד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5105534

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
יש לי סיפור שובר סטטיסטיקה.

היום דיברתי עם בחור שעובד בחברת מעליות שינדלר.

הוא סיפר לי שבחברה שלהם יש צי רכב של 70 סקודה ראפיד

(Tsi +dsg7)

שנרכשו לפני שנתיים.

הם עוברים בערך 35k בשנה ואף רכב עד היום לא לא נכנס למוסך בגלל בעיות בגיר! לא הייתה תקלה אחת!

הבעיות היחידות שמדווחות זה פלסטיקים שנשברים בתא הנוסעים.

הוא לא ידע בכלל שהגיר שלו הוא לא אוטומט רגיל.

אם הוא עובד במקום עם צי של 70 סקודה ראפיד, אני בספק אם עובד מן המניין מודע לכל טיפול וטיפול שכל רכב בחברה עובר.

שידבר עם קצין הרכב ויחזור אלינו עם תשובות

שלומי

• תוכן חדש...