Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים

יש ברשותי מאזדה 6 שנת 2004 דגם אקסקלוסיבמנוע 2000

דלת הנהג מאתמול לא נפתחת. גם לאמבפנים. ניסיתי עם המפתח גם לא .

כל שאר הדלתות כולל החמישית נפתחות רגילוננעלות רגיל מבפנים (אם אני ידנית מנסה לנעול מבפנים)

הפתיחה האוטומטית עובדת רגיל ונועלתופותחת את כל שאר הדלתות ללא שום בעיה.

אין שום סימני פריצה באף דלת, כך שלאסביר שניסו לדחוף משהו...

ניסיתי לדפוק על הדלת באיזור המנעול אך כאמור ללא תוצאה.

קודם כל מה יכול להיות כאן המקרה? דבר שני,חשבתי בעצמי לפתוח מבפנים את כיסוי הדלת ולראות מה הבעיה, אולי משהו ניתקע שםשאפשר לשחרר בשניה. האם אתם ממליצים על זה וכמה מסובך לפרק את זה ? (אני בהחלט יודע להתעסק עם דברים טכניים)או שעדיף לא להתעסק ולגשת לאיש מקצוע?

תודה מראש לכולם

פורסם

שווה לפתוח את הדיפון דלת ולבדוק שהמוטות של הפתיחה לא השתחררו מהידיות.

אתה מרגיש את הידיות זזות בחופשיות מהרגיל?

פורסם

מחלה מוכרת מנוע נעילה מת.

גש לחשמלאי שיפרוץ את הדלת ויחליף מנוע.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במאזדה לפחות המשקוף לא סוגר על הברגים, יש שם כולה 2 או 3 אני לא זוכר בדיוק.

כל השאר קליפסים,וזה דווקא החלק הקל.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שווה לפתוח את הדיפון דלת ולבדוק שהמוטות של הפתיחה לא השתחררו מהידיות.

אתה מרגיש את הידיות זזות בחופשיות מהרגיל?

כן. הידית זזה רגיל. לא מרגיש שום בעיה. מלבד זה שברגיל כשהמנעול פתוח יש טיפה הרגשה של התנגדות לפני הפתיחה. שכרגע אין בגלל שהוא נעול.

פורסם

שלום חברים

מעדכן אותם בהתפתחות העניינים...

היום בבוקר הלכתי לחשמלאי ליד הבית. הואסידר את זה תוך 45 דקות. לא להאמין שקפיץ פשוט בגודל 1 ס"מ גרם לבעיה. הקצה שלונשבר ולכן לא היה מה שיימתח את המנעול. אבל כדאי להגיע אליו כמובן היה צריךלפרק את כל הכיסויים של הדלת, כולל להוציא את הזכוכית של החלון החשמלי עם כלהמערכות שיושבות שם בתוך חלל הדלת. בקיצור נגמר טוב בעלות של 200 ₪

האיש בעל ידי זהב, תותח אמיתי. אני מאמיןשבמוסך מאזדה בכלל לא היו מתעסקים עם זה ופשוט מחליפים לחדש. אני אפילו לא רוצהלחשוב כמה זה היה עולה? מה שכן, לכל מי שחושב לבצע זאת לבד אולפחות לנסות. גם אם יש לכם רקע טכני טוב ואתם יודעים להתעסק עם דברים מהסוג הזה,אבל לא פירקתם כזה דבר אף פעם ברכב, פשוט לא לגעת. פשוטו כמשמעו. אתם לא מתאריםלעצמכם כמה אלמנטים יש שם שמצריכים פירוק והבנה של מה הולך למה

זהו, שיהיה המשך שבוע טוב בלי תקלות... J

• תוכן חדש...