Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר איתם, תראה מה הם אומרים, האם מבקשים משהו מעבר למקדמה ששולמה.

 

 

אולי יהיו מוכנים לרכוש ממך את האוטו לחלפים כמו שהוא.

 

 

פורסם
עם עצות כאלה אתה לא תגיע רחוק, הופתעתי מההצעה של מאור.

תגיע לשם ודבר כמו שאתה כותב בפורום, כנראה שיבינו אותך . נ.ב חייל מסכן נוסע באוטובוס ולא ברכב פרטי.

 

נ.ב 2

מי שאין לו כסף לשלם קודם כל שואל "כמה עולה" ,ואחר כך מתעסק במי מה מו .

 

דבר עם מנהל העבודה, תסביר לו איפה אתה עומד . ותקווה לטוב ליבו.

 

הוא לא אמור להגיע רחוק...מקסימום עד המוסך ולהסביר להם שהור מצטער אבל אין לו עוד אגורה שחוקה לשלם ואם הם יכולים שיחזירו לו את המיקדמה ושייקחו את האוטו. אין לו טעם להוציא משם את הרכב שלא שווה אפילו חצי מהמחיר ששילם עליו במיוחד אחרי נזק רציני שכזה. מוסך זה לא לישכת הסעד אלא עסק שעובד...השאלה היא כמה עובד ועל מי במיקרה הזה! באמת כואב לשמוע על המיקרה של פותח השירשור אבל לפעמים עדיף להקריב וליפול בקטן מאשר ליפול בגדול 2!

פורסם

רעיון פרוע - אם כבר הסכמת על להחליף מנוע - אולי תרכיבו גיר רגיל במקום האוטומט? לבצע הסבה מסודרת ואחר כך תמכור את האוטו כאשר הוא נוסע.

 

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

×
×
  • תוכן חדש...