Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 gti [אמינות]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה לקנות בימים הקרובים את הרכב הזה מהחברה ויש לי כמה חששות לגביו. אני שומע על הרבה בעיות חשמל ברכבים הצרפתים ובעיה במנוע THP. יש עדיין מה לחשוש?

האם יש לרכב הזה שיפורים חוץ מתוכנה?

נשלח ממקום סודי.

פורסם

מנוע ה 1.6 טורבו של פיג'ו / סיטרואן עבר המון שינויים ועידכונים, והוא ללא התקלות שאיפיינו את ה 1.6 הקודם.

אתה רוצה לבצע שינויים ועידכונים למנוע 1.6 שכבר עכשיו מוציא 208 כ"ס ו כמעט 31 קג"מ. כמה כבר תוכל לסחוט ממנו? האם שווה לאבד אחריות בגלל זה?

בעיות חשמל? מה זה בעיות חשמל? חלון חשמלי? נעילה מרכזית? לדעתי זו סתם סיסמא של אנשים שאין להם מושג אבל חייבים להישמע 'מבינים'?

ה 208GTI היא פ33ה של רכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

ומדוע?

אם אתה כבר יודע שהרכב לא מספיק חד/חזק עבורך, למה לא לחפש משהו מתאים יותר?

עריכה: רק עכשיו ראיתי שמדובר על אחרי האחריות.

תפאדל - מאמין ששיפורי יניקה, פליטה וניהול מתאים יתנו לך שיפור מורגש מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Ziv
פורסם

לא משנה איזה רכב יהיה לי אני תמיד יחפש מה לשפר בין זה קוסמטי או מכני. פה זה יהיה פעם ראשונה שיהיה בבעלותי רכב טורבו ידני.

נשלח ממקום סודי.

פורסם

קצת מיותר וילדותי עניין הדיון על שיפורים "אחרי האחריות", רוב הסיכויים שאחרי האחריות הרכב כבר לא יהיה אצל פותח השרשור... מכוניות כאלו אינן מוחזקות לאורך זמן (אם כי דווקא ה-208 סבירה בהתנהלות יומיומית), קשה לי לראות את האדם שאחרי 3 או 4 שנים שהוא כבר מחזיק ברכב, ישקיע כסף רב בשיפורו ובמקרה של הפיג'ו, עם כל הכבוד לשיפורים והשינויים שעבר מנוע ה-THP ושאר המכלולים, חשוב מאד לשמור על האחריות וכדאי להשקיע את הכסף בהחלפה בחדשה במקום בשיפורים.

כפי שכבר נאמר, מי שה-208 לא מתאימה לו כמקורית, עדיף לקנות משהו אחר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היו, ועוד איך היו.

מה שכן, מאז עבר לא מעט זמן,,חלק מבעיות טופלו, נוהל הטיפול שונה ויש בסיס להנחה שהיום המצב טוב בהרבה (אין עדיין הרבה ניסיון עם המודלים החדשים).

עם האחריות המורחבת הייתי די רגוע ולא זו הסיבה לפסול את הרכב כחדש

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אתיחס לשיפורים, מדובר ברכב דיי חזק אם לא חזק מאוד.

אם לא היה לך רכב ספורט בעבר כנראה שיקח לך המון זמן ללמוד אותו, כרגע אין לך מה לחשוב על שיפורים, אבל ביום שתרגיש שאתה מנצל 100 אחוז מהמנוע וחסר לך עוד אני בטוח שיהיו המון שיפורים זמינים בארץ ובחו"ל.

Miata ND2

פורסם
קצת מיותר וילדותי עניין הדיון על שיפורים "אחרי האחריות", רוב הסיכויים שאחרי האחריות הרכב כבר לא יהיה אצל פותח השרשור... מכוניות כאלו אינן מוחזקות לאורך זמן (אם כי דווקא ה-208 סבירה בהתנהלות יומיומית), קשה לי לראות את האדם שאחרי 3 או 4 שנים שהוא כבר מחזיק ברכב, ישקיע כסף רב בשיפורו ובמקרה של הפיג'ו, עם כל הכבוד לשיפורים והשינויים שעבר מנוע ה-THP ושאר המכלולים, חשוב מאד לשמור על האחריות וכדאי להשקיע את הכסף בהחלפה בחדשה במקום בשיפורים.

כפי שכבר נאמר, מי שה-208 לא מתאימה לו כמקורית, עדיף לקנות משהו אחר

האם הכתוב זה נכון גם לגבי פג'ו 208 דיזל ידני ?

פורסם

אחריות נמשכת כ-3 שנים? שנתיים? אתה כבר יודע מה תעשה בעוד שנתיים / שלוש? קודם תקבל את הרכב, תיסע בו, תחיה עוד שנתיים / שלוש ואז תחיה את השרשור.

• תוכן חדש...