Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
המצלמה המקורית יושבת מאחורי הסמל בדלת האחורית. כשמשלבים הילוך רוורס הסמל מסתובב אוטמטית והמצלמה יוצאת.

במערכת יש פינים המיועדים לסיגנל של המצלמה. יש צורך להפעיל את הפונקציונליות דרך הVCDS (דיאגנוסטיקה של VW) - זה מה שלמדתי עד כה מחיפושים שביצעתי.

וכמו התגובה מעליי, אם המתקין הזה לא יודע איזה חיבור קיים או איך מתקינים, עדיף שלא תתעסק איתו.

תרים טלפון לגיל קאר. הם עושים את ההתקנות המקומיות בשביל צ׳מפיון מוטורס.

מבירור עם גיל קאר הם לא עושים את ההתקנה של המצלמה המקורית (במיקום של הסמל עם switch שמוציא אותה בעת הצורך) אלא התקנה מעל המספר של הרכב של מצלמה יחסית פשוטה, מה שיש במרבית הרכבים לדעתי..מבחינת מה שנראה במסך זה נראה אותו הדבר כמו המקורי לטענתם,אשמח לדעת אם זה באמת כך...

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם

הם לא עושים את זה כי:

1. המצלמה המקורית עולה כ1200 שח (שלהם זה משהו במאות שקלים אם לא פחות)

2. ההתקנה דורשת פירוק דיפונים של הבגאז (כולל דלת), כיסוי תעלה בצד ימין ותא כפפות.

לא משתלם להם להשקיע את הזמן הזה.

מצלמה על המספר זה הרבה יותר פשוט בשבילם, הרי המספר יושב על הטמבון וזה חוסך להם זמן התקנה.

אין הבדל גדול בין המצלמות - זה ההתקנה והמיקום ששונה

אני אישית היית הולך על משהו מקורי. ככה גם יש פחות סיכוי לנזק/גניבה.

פורסם
הם לא עושים את זה כי:

1. המצלמה המקורית עולה כ1200 שח (שלהם זה משהו במאות שקלים אם לא פחות)

2. ההתקנה דורשת פירוק דיפונים של הבגאז (כולל דלת), כיסוי תעלה בצד ימין ותא כפפות.

לא משתלם להם להשקיע את הזמן הזה.

מצלמה על המספר זה הרבה יותר פשוט בשבילם, הרי המספר יושב על הטמבון וזה חוסך להם זמן התקנה.

אין הבדל גדול בין המצלמות - זה ההתקנה והמיקום ששונה

אני אישית היית הולך על משהו מקורי. ככה גם יש פחות סיכוי לנזק/גניבה.

אני רואה שאתה בקיא מאוד בנושא...

מצאת במקרה מקום שמייבא ומתקין את המצלמות המקוריות הללו ?

אני למשל מצאתי מקום שמכיר את הנושא אך דורש ממני להביא את המצלמה וכל מה שמסביב, והוא רק מתקין..

פורסם
המצלמה המקורית יושבת מאחורי הסמל בדלת האחורית. כשמשלבים הילוך רוורס הסמל מסתובב אוטמטית והמצלמה יוצאת.

במערכת יש פינים המיועדים לסיגנל של המצלמה. יש צורך להפעיל את הפונקציונליות דרך הVCDS (דיאגנוסטיקה של VW) - זה מה שלמדתי עד כה מחיפושים שביצעתי.

וכמו התגובה מעליי, אם המתקין הזה לא יודע איזה חיבור קיים או איך מתקינים, עדיף שלא תתעסק איתו.

תרים טלפון לגיל קאר. הם עושים את ההתקנות המקומיות בשביל צ׳מפיון מוטורס.

מה היתרון של התקנת מצלמה מקורית, פרט לשליפה האלגנטית? ודא אם מקבלים את זה מקורי עם הרכב (יש כמה נדירים כאלה) זה עולה רק 900, במקום 1400 בהתקנה מקומית. הזוי.

פורסם

אני בקיא בנושא כי אני מחפש וקורא הרבה.

אני עם הגולף שלי מאוגוסט בסה״כ וזה הרכב הראשון שלי מבית VW. הייתי עם לאון אבל עם מערכת אפטרמקט ככה שלא הזיז לי העניין של המולטימדיה.

אפשר למצוא קיטים עם צמות מוכנות באיביי. אני עדיין מחכה לתשובה מהמוכר באיביי לגבי תמיכה במקט. ברגע שיתקבל אני אדאג לעדכן.

ניתאי - כל דבר שקשור לאבזור הזוי. תמיד אנחנו מקבלים את החבילות הבסיסיות.

לגבי היתרונות, אני חושב שציינתי אותם כבר - מצלמה נסתרת שמוגנת מהטבע ומגנבים.

פורסם

לדעתי יהיה קשה בארץ להתקין מצלמה מקורית מתחת לסמל, שכן אין את המנוע שפותח את הסמל בזמן נסיעה ברוורס בכדי שהמצלמה תראה. לכן בארץ לא רוצים להתעסק עם התקנת מצלמה במיקום המקורי. זה מאוד מסבך את ההתקנה וכמובן מייקר אותה.

פורסם

זה לא מסובך מידי, הקיט כולל את הכל. המצלמה מגיעה כבר בתוך סמל עם מנוע.

זה עניין של החלפת הסמל והעברת צמה. נכון זה לא לוקח שעה, אבל כל אחד שיודע להשתמש במברג וחולץ קליפסים יכול לעשות את זה תוך כמה שעות.

משתלם לעסק? בהחלט לא. יש להם יותר רווח ופחות השקעה עם מצלמה סינית על הלוחית רישוי.

פורסם

אז בין אם זה מצלמה מקורית/מצלמה אחרת מכל סוג, כל סוגי המערכות תומכות בחיבור הוידאו?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

ניתן לחבר מצלמה לכל מערכת.

אגב, מישהו שהתקין וייז יכול לפרסם תמונה של זה בפעולה - בעדיפות לסרטון? שנראה איך זה עובד. תודה!

פורסם
ניתן לחבר מצלמה לכל מערכת.

בדקתי את זה עם VW Central - הם אישורו שאפשר לחבר ולהפעיל מצלמת רוורס לדגמי Q. ההפעלה של המצלמה נעשית דרך 5F.

אני עדיין מחכה לשמוע חזרה מהמוכר באיביי.

מי שמועוניין לראות מה תהליך ההתקנה:

מדריך רשמי של VW - כאן

תיעוד התקנה בגולף TSI - כאן

• תוכן חדש...