Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פשוט לא נכון !

הוא צודק בהחלט.

גולפים ופולו.. כמובן גם לאון ואיביזה וכו שהגיעו ללא מצלמה מקורית, ניתן להתקין מצלמה תחליפית ולהגדיר אותה כמקורית לחלוטין, זאת אומרת שמבחינת תפעול ותצוגה היא תראה אחד על אחד כמו מצלמה שהותקנה במפעל

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

לגבי הwaze בהתקנה מקומית. עובד סביר, לא יותר. לא ממש מתאים למערכת בגודל כזה, האלמנטים מסתירים חלק ניכר מהמפה. אולי גירסת וייז חדשה יותר תשפא משהו. פתרון רחוק מאופטימלי.

פורסם

ובאוסטרליה אחד מהדילרים של VW מחליף ליחידות תומכות בחינם! כחלק ממכירה של רכבי גולף של 2016 (שהגיעו עם מערכות לא תומכות). כל מה שצריך זה את מספר השילדה כדי לקודד (בדומה לחברה הפולנית שהוזכרה).

פורסם

והעיקר שהמנהל הטכני וVW גרמניה אמרו שאי אפשר להחליף. בולשיט כל הסיפור הזה.

שלא יחליפו לי בחינם - לא שילמתי על הפיצ׳ר. אבל אם אני מוכן לשלם - תבואו לקראתי.

פורסם

קודם כל, עם כל הכבוד למנהל הטכני של צ'מפיון ולחברת פולקסווגן גרמניה, תיארנו לעצמנו שההחלפה אפשרית והתירוץ של צ'מפיון בנוסח: "המחשב בגרמניה לא תומך" או משהו כזה מגיע רק בגלל שלכאורה אין להם כוח להתחיל להתעסק עם החלפת מערכות.

אני גם לא חושב שאני צריך לשלם כסף (או לפחות מעל 1,500 ש"ח שעולה פתיחת המירור-לינק) על פשלות של היצרן / יבואן (וכן - הבטיחו לי 100 פעם שברגע שהמירור לינק ייפתח, והוא אכן נפתח, הוא ירוץ אצלי בכיף, בשמחה ובששון).

אולי הגיע הזמן לערב עוד כמה גורמים בעניין הזה, מה גם שהגרמנים כל הזמן מעבירים את האחריות על היבואן שלהם בישראל, ואילו היבואן מאשים תמיד את הגרמנים שהם עושים בעיות (והשיחות מוקלטות) - וזה מתחיל לעלות לי על העצבים.

פורסם

אני נוטה להאמין, שהרעש שאנחנו הקמנו בנושא, אולי כבר לא יעזור לנו, אבל לפחות ישרת את הרוכשים החדשים של הדגם שלאחר מתיחת הפנים. לדעתי, דגם זה כבר יגע עם מערכת תומכת...... גם בגלל שיותר ויותר מתחרים מאפשרים את זה.

פורסם

אם צ'מפיון אחראית על עניין הגעת המערכות הלא תומכות - היא צריכה לקחת אחריות.

אם היצרן בגרמניה שלח לישראל מערכות לא תומכות על דעת עצמו - שהוא ייקח אחריות.

איני חושב שהלקוחות צריכים לממן תיקון טעויות של היצרן / היבואן - אבל אכן סיכוי קלוש שזה יקרה בפועל, אולי מלבד איזו תביעה ייצוגית.

פורסם
נראה לך שצמפיון יסבסדו החלפה חינמית? אולי שהמשיח יגיע.....

כפי שכבר אמרתי, נראה לי שיש מצב שזה יקרה רק אם ביה"מ (בתביעה של אנשים שהבטיחו להם) או משרד התחבורה יכנסו לתמונה.

פורסם

עדכון קטן מהצד שלי:

לגבי המצלמת רוורס - שלחתי למוכר הודע הוציינתי את המקט שמותקן אצלי - הוא הניח שמדובר בפאסאט ואמר שצריך קיט אחר. ארמתי לו שזה גולף עם המקט שסיפקתי, האם יעבוד?

עדיין מחכה לתשובה

ניתאי פרסם פה קישור לסרטון יוטיוב של VW Central באוסטרליה - הם גם עושים רטרופיט של המערכת הנתמכת כולל קידוד, כמו הבחורים בפולין.

אז שלחתי להם הודעה הפייסבוק, הם ענו דיי מהר. מסתבר שיש להם משפחה בתל אביב והמשיכו לדבר איתי על הא ודה.

בכל מקרה, מה שלמדתי מהשיחה איתם זה שיש שתי סוגים של מקטים: 3Q0 ו3G0

הQ הוא הlowline - מערכות פשוטות כמו שלנו עם ווריאציות שתומכות במיררורלינק

הG הוא הhighline - מערכות עם כל הפעמונים ומשרוקיות - ניווט, מירורלינק, רדיו DAB, אינטרנט והרדיסק פנימי לאחסון מוזיקה.

רק חומרה מסוג G ניתן לקודד מרחוק ופשוט להתקין פיזית, את הQ אי אפשר לקודד מרחוק ואז להתקין.

המחיר ליחידת פיקוד עם הכל מהכל - 3100 דולר אוסטרלי (לא כולל מסך 8")

חשוב לציין שהבחורים מפולין מבקשים 1000 יורו ליחידת פיקוד (גם לא כולל מסך 8" - תוספת 400 יורו)

אני רק רוצה להבהיר מההודעה של ניתאי, הם נותנים את היחידת USB בחינם ללקוחות שלהם (כאלה שיש להם כבר יחידת פיקוד נתמכת אך עם מירורלינק נעול), אך מחייבים מחיר מלא מכאלה שאין להם מערכת נתמכת בכלל.

פורסם

אני חושב שזה יותר לכיוון של עניין תוכנתי.

הרי כל יחידה כזו מגיעה עם תוכנה כלשהי עליה. ייתכן וווריאציית הQ מגיע עם תוכנה הרבה יותר קשיחה וסגורה לעומת הG.

בתכלס, רק מי שמבין בזה (עובד של VW או איש טכני מטעמם) ידע להגיד למה. ואלה שכבר יודעים איך ולמה לא ימהרו לספר לך.

• תוכן חדש...