Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון קטן מהצד שלי:

לגבי המצלמת רוורס - שלחתי למוכר הודע הוציינתי את המקט שמותקן אצלי - הוא הניח שמדובר בפאסאט ואמר שצריך קיט אחר. ארמתי לו שזה גולף עם המקט שסיפקתי, האם יעבוד?

עדיין מחכה לתשובה

ניתאי פרסם פה קישור לסרטון יוטיוב של VW Central באוסטרליה - הם גם עושים רטרופיט של המערכת הנתמכת כולל קידוד, כמו הבחורים בפולין.

אז שלחתי להם הודעה הפייסבוק, הם ענו דיי מהר. מסתבר שיש להם משפחה בתל אביב והמשיכו לדבר איתי על הא ודה.

בכל מקרה, מה שלמדתי מהשיחה איתם זה שיש שתי סוגים של מקטים: 3Q0 ו3G0

הQ הוא הlowline - מערכות פשוטות כמו שלנו עם ווריאציות שתומכות במיררורלינק

הG הוא הhighline - מערכות עם כל הפעמונים ומשרוקיות - ניווט, מירורלינק, רדיו DAB, אינטרנט והרדיסק פנימי לאחסון מוזיקה.

רק חומרה מסוג G ניתן לקודד מרחוק ופשוט להתקין פיזית, את הQ אי אפשר לקודד מרחוק ואז להתקין.

המחיר ליחידת פיקוד עם הכל מהכל - 3100 דולר אוסטרלי (לא כולל מסך 8")

חשוב לציין שהבחורים מפולין מבקשים 1000 יורו ליחידת פיקוד (גם לא כולל מסך 8" - תוספת 400 יורו)

אני רק רוצה להבהיר מההודעה של ניתאי, הם נותנים את היחידת USB בחינם ללקוחות שלהם (כאלה שיש להם כבר יחידת פיקוד נתמכת אך עם מירורלינק נעול), אך מחייבים מחיר מלא מכאלה שאין להם מערכת נתמכת בכלל.

תודה רבה על הטרחה שלך :)

אז אני מבין שאת יחידת הפיקוד G ניתן לרכוש מהם ולהתקין בישראל? המערכת היא אכן מערכת מקורית של VW?

ההתפתחות האחרונה מאוד מעניינת, אני מזכיר לכם את תשובת צ'מפיון לאחר ששאלתי על החלפת מערכות:

לוח עריכה02.jpg

פורסם

מערכות מקוריות לחלוטין. כשאתה משלם על היחידה תצטרך לספק להם מספר שלדה על מנת לבצע את הקידוד.

כשזה מגיע אליך אתה שולף את הישן, מנתק את הQuadlock ושאר המחברים, מחבר את החדש ומדליק אותו. אפשר לומר שזה פלאג אנד פליי.

צ׳מפיון נתנו לי את אותה התשובה. הם לא רוצים להתעסק בזה, חד וחלק.

פורסם (נערך)
ובאוסטרליה אחד מהדילרים של VW מחליף ליחידות תומכות בחינם! כחלק ממכירה של רכבי גולף של 2016 (שהגיעו עם מערכות לא תומכות). כל מה שצריך זה את מספר השילדה כדי לקודד (בדומה לחברה הפולנית שהוזכרה).

למעוניינים לנסוע לאוסטרליה לטובת השידרוג, הנה לינק נוסף מFACEBOOK עם Q&As ... :)

https://www.facebook.com/VWCentralAU/posts/1008290992547370

לא התרשמתי שזה בחינם...

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם
מערכות מקוריות לחלוטין. כשאתה משלם על היחידה תצטרך לספק להם מספר שלדה על מנת לבצע את הקידוד.

כשזה מגיע אליך אתה שולף את הישן, מנתק את הQuadlock ושאר המחברים, מחבר את החדש ומדליק אותו. אפשר לומר שזה פלאג אנד פליי.

צ׳מפיון נתנו לי את אותה התשובה. הם לא רוצים להתעסק בזה, חד וחלק.

ולבצע את החלפת USB(רק לאייפון?)

פורסם

שאלונת:

אני מעוניין להתקין מצלמת רוורס לגולף 2016 שלי.הציעו לי להתקין מערכת אנדרואיד בנוסף למצלמה על מנת שיהיה waze והשיקול שלי כרגע הוא האם ברכב שלי יש אפשרות בכלל ש mirror link יעבוד, או שפשוט לוותר ולהתקין אנדרואיד...(הבנתי שיש ״רשימה שחורה״ ששם לא יהיה ניתן גם לאחר עדכון תוכנה)

זה הצילום של הפרטים של המערכת שלי (כרגע אני רואה ג׳יבריש באנשי קשר למשל)

Screen Shot 2016-10-23 at 0.22.46.jpg

פורסם (נערך)

ניתאי, למיטב ידיעתי החיבור USB דורש החלפה בשביל מכשירי אפל שכן יש לו צ׳יפ בפנים החתום על ידי אפל. אני לא יודע אם זה יעבוד עם מכשיר אנדרואיד ללא החלפה.

רוני , המערכת שלך לא תומכת מירורלינק. יש אפשרות להתקין מצלמה מקורית או אפטרמרקט שיעבוד על המסך המקורי, ויש את ההתקנה של האנדרואיד. העלויות לפי הבנתי לא רחוקות מידי ולרוב ממליצים ללכת על החבילה המלאה כולל הוויז. לגבי הרשימה השחורה, אינני יודע על מה אתה מדבר - אשמח אם תוכל לפרט.

עריכה אחרונה על ידי ReZ0

פורסם
ניתאי, למיטב ידיעתי החיבור USB דורש החלפה בשביל מכשירי אפל שכן יש לו צ׳יפ בפנים החתום על ידי אפל. אני לא יודע אם זה יעבוד עם מכשיר אנדרואיד ללא החלפה.

רוני , המערכת שלך לא תומכת מירורלינק. יש אפשרות להתקין מצלמה מקורית או אפטרמרקט שיעבוד על המסך המקורי, ויש את ההתקנה של האנדרואיד. העלויות לפי הבנתי לא רחוקות מידי ולרוב ממליצים ללכת על החבילה המלאה כולל הוויז. לגבי הרשימה השחורה, אינני יודע על מה אתה מדבר - אשמח אם תוכל לפרט.

בהודעה מס׳ 84 צ׳מפיון רושמת ״

1.

פתיחת שלוש הפונקציות שמוזכרות אפשרית רק בדגמים בהם מותקנת מערכת מולטימדיה מדגם

Composition Media

דור 2 אולם, גם כאן ישנן מספר יחידות בקרה חריגות בהן לא ניתן לפתוח את הפונקציות. ניתן לזהות את היחידות הנ"ל על פי המק"ט שלהן. כדי לדעת מה המק"ט של יחידת הבקרהיש ללחוץ על לחצן ה

Menu

, לבחור במסך

Setup

ולגלול למטה עד שהשורה

System information

תיחשף. לחיצה על השורה תפתח מסך שבו בחלק העליון יהיה כתוב המק"ט של היחידה. המק"טים הבאים אינם תומכים בהתקנת הפונקציה:

3Q0 035 819 (819 A) / 3Q0 035 820 (820 A)

ובהן אין אפשרות לפתוח את הפונקציה.״

אם הבנתי נכון ישנם מקט״ים שגם לא יתמכו בהתקנה, כלומר גם כשהיא תהיה לא ניתן יהיה להתקין, לא ?

אז השאלה שלי היתה,במידה ואני רוצה גם וויז, האם עדיף להתקין אותו בתוספת תשלום דרך מערכת אנדרואיד, או להתקין מצלמה ולשלם 1500 עבור העדכון הזה ואז יהיה לי וויז באמצעות שיקוף מהנייד...

והשאלה שלי היתה האם התמונה שהוספתי ממקודם היא חלק מהמקט״ים שמצויינים שם ?

פורסם

העדכון של צ׳מפיון לא תקף למקרה שלך מכיוון שיש לך מכשיר עם מקט שאינו נתמך.

אם אתה רוצה וויז, תצטרך לבצע התקנה של אנדרואיד אצל מתקין מקומי.

פורסם

אז האם דגם הבסיס 3Q שכאמור כרגע לא מתאים למירור לינק ודומיהם, האם אפשר לחבר אליו מצלמת רוורס או שגם זה לא נתמך שם?

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

מהמחקר שאני עשיתי, אפשר להרכיב גם מצלמה מקורית. אבל לא חותם על זה ב100 אחוז שזה יעבוד, אני מחכה לתשובה על הכניין הזה.

אבלבלי קשר יש גם התקנה של מצלמות אפטרמרקט בארץ.

פורסם

מה תיתן לי מצלמה מקורית על פני אחרת? יצרתי קשר עם בחור שעושה התקנות והוא שואל אם למערכת באותו יש חיבור rc video, אז זה קיים או לא?

מעצם העובדה שבהגדרות אין שום דבר שנוגע לוידאו, אני מניח שאין חיבור כזה

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

המצלמה המקורית יושבת מאחורי הסמל בדלת האחורית. כשמשלבים הילוך רוורס הסמל מסתובב אוטמטית והמצלמה יוצאת.

במערכת יש פינים המיועדים לסיגנל של המצלמה. יש צורך להפעיל את הפונקציונליות דרך הVCDS (דיאגנוסטיקה של VW) - זה מה שלמדתי עד כה מחיפושים שביצעתי.

וכמו התגובה מעליי, אם המתקין הזה לא יודע איזה חיבור קיים או איך מתקינים, עדיף שלא תתעסק איתו.

תרים טלפון לגיל קאר. הם עושים את ההתקנות המקומיות בשביל צ׳מפיון מוטורס.

• תוכן חדש...