Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החולירות האלו בגיל-קאר רוצים 400 לפני מע"מ על התוספת WIFI!!!

אחרי משא ומתן, הסכימו ל-340. פשוט ביזיון.

רפי, האם אתה יודע איפה ממקמים את האנדרויד ואיך יש גישה אליו? אני פשוט אעשה את לבד וגמרנו.

פורסם

בפנייה ישירה ל Q-ROI אמרו שהערכה מסופקת עם WIFI (לא סים) ושאפנה לספק שלי. לא היה להם את הדגם של הוייפיי שמתאים למכשיר. אם מישהו יודע, אשמח לדעת.

פורסם
בטוח שבמכשיר שלך אין WIFI?

אצלי במכשיר יש WIFI מבלי שביקשתי מהם כלום. כבר חיברתי אליו HOTSPOT ואפילו הצלחתי לנגן YOUTUBE.

ברגע שמפעילים WIFI, זה נשאר "כבוי" אז או שיש תקלה , או שלחלק מתקינים ככה וחלק ככה (אצלי לא).

תמיר, באיזה רכב מדובר? מתי בוצעה המסירה?

פורסם (נערך)
החולירות האלו בגיל-קאר רוצים 400 לפני מע"מ על התוספת WIFI!!!

אחרי משא ומתן, הסכימו ל-340. פשוט ביזיון.

רפי, האם אתה יודע איפה ממקמים את האנדרויד ואיך יש גישה אליו? אני פשוט אעשה את לבד וגמרנו.

לא אמרתי לך לתאם את זה בהתקנה?... אז הם עוד רוצים אותך + הם ממילא פותחים הכל... אין גישה לשום דבר שם בלי לפתוח פאנלים בתא נוסעים, לכן כנראה זו "עבודה" מבחינתם. והם פשוט תוקעים את זה באחד מ3-4 כניסות הUSB שיש לקופסה שלהם. הפואנטה היא, שאני לא כ"כ בטוח שכל דונגל יעבוד, צריך לוודא שיש לו דרייבר לאנדרואיד 4.2.2. אולי נסה לקנות את הדונגל מהם או לברר מהו. אחרי שאמרת ש-סימים זה לא בעיה , חשבתי שכסף זה לא פונקציה אצלך.... :-P

בטוח שבמכשיר שלך אין WIFI?

אצלי במכשיר יש WIFI מבלי שביקשתי מהם כלום. כבר חיברתי אליו HOTSPOT ואפילו הצלחתי לנגן YOUTUBE.

ויש גם סים? זה בד"כ או-או, אלא (כנראה) אם מבקשים... כמוני...

שאלה: לגבי "לנגן" - זה דרך הרמקול הפנימי ששמו, נכון? לא דרך המערכת ברכב? זה אמור להיות איכות זבל, לא? התכוונתי להתקשר איתם לגבי חיבור ישיר לאודיו.

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם

יש גם סים.

וחיברתי את הבלוטוט של המכשיר לבלוטוט המקורי, ככה אני יכול לשמוע מוזיקה דרך הרמקולים של הרכב.

בכל מקרה היוטיוב נתקע כל הזמן כי אין מספיק זכרון פנימי למכשיר בשביל לאחסן קבצים זמניים, אולי SPOTIFY זה כן יצליח להפעיל בצורה טובה, את זה אבדוק בקרוב.

פורסם
לא אמרתי לך לתאם את זה בהתקנה?... אז הם עוד רוצים אותך + הם ממילא פותחים הכל... אין גישה לשום דבר שם בלי לפתוח פאנלים בתא נוסעים, לכן כנראה זו "עבודה" מבחינתם. והם פשוט תוקעים את זה באחד מ3-4 כניסות הUSB שיש לקופסה שלהם. הפואנטה היא, שאני לא כ"כ בטוח שכל דונגל יעבוד, צריך לוודא שיש לו דרייבר לך אנדרואיד 4.2.2. אולי נסה לקנות את הדונגל מהם או לברר מהו. אחרי שאמרת ש-סימים זה לא בעיה , חשבתי שכסף זה לא פונקציה אצלך.... ;P

ויש גם סים? זה בד"כ או-או, אלא (כנראה) אם מבקשים... כמוני...

שאלה: לגבי "לנגן" - זה דרך הרמקול הפנימי ששמו, נכון? לא דרך המערכת ברכב? זה אמור להיות איכות זבל, לא? התכוונתי להתקשר איתם לגבי חיבור ישיר לאודיו.

זה לא העניין של כסף, הקליטה של הסים לוקח גם 10 דקות לפעמים. ב WIFI, זה יהיה שניות מעליית המערכת.

1. אני בדיוק מנסה לברר איזה דונגל, כדי לוודא שאקנה דונגל תומך.

2. איזה פאנליםת אתה יודע?

פורסם
יש גם סים.

וחיברתי את הבלוטוט של המכשיר לבלוטוט המקורי, ככה אני יכול לשמוע מוזיקה דרך הרמקולים של הרכב.

בכל מקרה היוטיוב נתקע כל הזמן כי אין מספיק זכרון פנימי למכשיר בשביל לאחסן קבצים זמניים, אולי SPOTIFY זה כן יצליח להפעיל בצורה טובה, את זה אבדוק בקרוב.

תמיר, נראה כי לך יש מערכת טובה יותר. איזה רכב מדובר בבקשה?

בבדיקה ישירות מול היצרן, אין תמיכה בדונגל BT, ובטח שלא קיים על הצ'יפ-סט עצמו

פורסם (נערך)

נכנסתי לסיסטם אינפורמיישן,

תחת איזה שם זה אמור להיות?

Divice part numver?

עריכה:

לאחר קריאה שוב , מצאתי , וברשותי כנראה מקט תומך .. הוא מתחילב5k70

עריכה אחרונה על ידי lior3
פורסם (נערך)
זה לא העניין של כסף, הקליטה של הסים לוקח גם 10 דקות לפעמים. ב WIFI, זה יהיה שניות מעליית המערכת.

1. אני בדיוק מנסה לברר איזה דונגל, כדי לוודא שאקנה דונגל תומך.

2. איזה פאנליםת אתה יודע?

אצלי הקליטה בSIM - מיידית. אולי תבדוק אם מיקמו את האנטנה כמו שצריך. אין לי מושג איזה פאנל, אני מנחש שזה הפאנל של המסך המקורי, או המיזוג מעליו. תלוי איפה התקינו.

אגב, זה מזכיר לי - שהמינוס הקטן בIGO (מנסיוני עד כה) - זה זמן עליה ארוך יותר (~15 שניות) בגלל הצורך לטעון מפה גדולה יותר והמערכת החלשה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם
נכנסתי לסיסטם אינפורמיישן,

תחת איזה שם זה אמור להיות?

Divice part numver?

עריכה:

לאחר קריאה שוב , מצאתי , וברשותי כנראה מקט תומך .. הוא מתחילב5k70

אתה אל תעצבן אותנו עם מקט תומך :)

סתם צוחק, שמח בשבילך. תראה איזה 7 מדורי גיהנום אנחנו עוברים פה בשביל זה...

פורסם
אתה אל תעצבן אותנו עם מקט תומך :)

סתם צוחק, שמח בשבילך. תראה איזה 7 מדורי גיהנום אנחנו עוברים פה בשביל זה...

רואה רואה.. למרות שזה לא כזה משנה לי, אני לא אשקיע 1500 שקל על משהו שבחלק מהמכוניות מקבלים בחינם.

מעבר לזה , אם כבר מחליטים להשקיע סכומים כאלה, לא עדיף לקנות מערכת שתומכת במחשב רכב ויותר טובה מזאת המקןרית?

והאם יש התקדמות בנושא של הפתיחה? או שבשביל לפתוח אין סיכוי שלא נשלם?

פורסם
תמיר, נראה כי לך יש מערכת טובה יותר. איזה רכב מדובר בבקשה?

בבדיקה ישירות מול היצרן, אין תמיכה בדונגל BT, ובטח שלא קיים על הצ'יפ-סט עצמו

סיאט איביזה מסוף יוני 2016

פורסם
סיאט איביזה מסוף יוני 2016

תודה. לא מפתיע אותי שלסיאט מתקינים מערכת מתקדת יותר מאשר ב-VW. מסתדר עם כל הדברים האחרים שקורים בסיאט ולא ב-VW. עצוב.

• תוכן חדש...