Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי תשובה שהרכב שהוזמן על שמי מגיע (27.9) עם מקט לא תומך. ממש מבואס מכל הסיפור. מנסה לבדוק אם הרכבים שמגיע באמצע אוקטובר כן מגיעים עם מקט תומך, כדי לבצע החלפה

פורסם

ככל הנראה, רוב הרכבים יגיעו ללא מקט תומך.

אלא אם כן שדרגת את המולטימדיה, מה שנחשב כהזמנה אישית, לדעתי. ובמקרה כזה תקבל מקט תומך.

מה שמדהים בעיניי זה שפולקסווגן הצהירו שכל רכבי 2016 יתמכו בשיקוף מסך, וזה לא המקרה. ובמפרט רכב של צ׳מפיון לא צויין תמיכה בשיקוף מסך (לעומת סיאט וסקודה שכן תומכים). לא אומר שמגיע לי כברירת מחדל, אבל יש קצר תקשורתי גדול בין היבואן והיצרן.

היום אפילו היונדאי פשוטה מגיעה עם יכולת שיקוף מסך.

פורסם

אני לא מבין את ההתנהלות שלהם (של שניהם), בחיי.

נ.ב: פולקסווגן הצהירו גם שהרכבים שלהם לא מזהמים מעבר למה שדווח, עזוב...

פורסם
ככל הנראה, רוב הרכבים יגיעו ללא מקט תומך.

אלא אם כן שדרגת את המולטימדיה, מה שנחשב כהזמנה אישית, לדעתי. ובמקרה כזה תקבל מקט תומך.

מה שמדהים בעיניי זה שפולקסווגן הצהירו שכל רכבי 2016 יתמכו בשיקוף מסך, וזה לא המקרה. ובמפרט רכב של צ׳מפיון לא צויין תמיכה בשיקוף מסך (לעומת סיאט וסקודה שכן תומכים). לא אומר שמגיע לי כברירת מחדל, אבל יש קצר תקשורתי גדול בין היבואן והיצרן.

היום אפילו היונדאי פשוטה מגיעה עם יכולת שיקוף מסך.

פשוט מאוד, צ'מפיון מנסים לחסוך. לפי הבנתי הסיבה של שהמערכות לא תומכות זה בגלל יכולת עיבוד נמוכה - לארץ מביאים את הקמטים הישנים/זולים יותר.

פורסם
פשוט מאוד, צ'מפיון מנסים לחסוך. לפי הבנתי הסיבה של שהמערכות לא תומכות זה בגלל יכולת עיבוד נמוכה - לארץ מביאים את הקמטים הישנים/זולים יותר.

אז אני פשוט בר מזל? פסאט בת שנה מקט תומך.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
אז אני פשוט בר מזל? פסאט בת שנה מקט תומך.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

נראה ככה, או בפסאט, בגלל הדגם, by default, יש מערכות חדשות. GTI שחוסכים על מערכת מולטימדיה. אני לא קונה שצ'מפיון לא מודעים לזה, והיצרן "דפק" אותם. יכול להיות שזה אפילו יותר גרוע.

פורסם

משיטוט קל באינטרנט, נראה שאולי פשוט מביאים יחידות של MIB1 ולא MIB2. יכול להיות יחידות של MIB1 עם מסך 6.5 אינץ'?

פורסם
אני ממליץ לכול בעלי הגולפים כפתרון זמני לקנות מגנט בצורת כדור ולהדביק מעל הכפתור של האיתות חירום. מאוד נוח, בדיוק בגובה העיניים וגם המחיר נמוך.

0d3e4a022c2210b02e3b6e3b3f50031e.jpg

קשה לי להדביק משהו לדשבורד, וזה גם נראה לי מפריע קצת לפתחי האיוורור. לא?

פורסם
התמונה זה לא של הרכב שלי.

אני שמתי את הפלאפון לאורך והוא לא מפריע לשום דבר

נראה לי שפשוט אתקין את הכרית הזאת לצד המערכת. מישהו יודע כמה זה עולה?

פורסם

כרית מתוצרת kuda עולה 520 ברדיו מילאנו. מה שמוכרים בגיל קאר יושב נמוך יותר ומחובר פחות חזק.

שים לב ששני הכריות מחוברות יחסית נמוך ויכולות להפריע לברך של הנוסע.

פורסם
משיטוט קל באינטרנט, נראה שאולי פשוט מביאים יחידות של MIB1 ולא MIB2. יכול להיות יחידות של MIB1 עם מסך 6.5 אינץ'?

אני חושב שאתה טועה באמירה הזאת, ולדעתי יש לנו יחידות MIB2

למה אני חושב ככה?

מקריאה שלי באינטרנט, רק לMIB2 יש את החיישן תנועה מתחת למסך. הMIB1 לא הגיע עם USB אלא עם MMI

והמון אנשים אמרו שזמן תגובה של הMIB 1 היה מאוד איטי, והמכשיר שלי זרירז מאוד.

פורסם

החל מייצור שבוע 22 2015 מותקן בגולפים MIB2. בגירסא הקודמת MIB1, לא היה ניתן לחבר שני טלפונים בו זמנית ועוד הבדלים שמאשרים שמה שיש כרגע בארץ הוא MIB2.

• תוכן חדש...