Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי "עובד" - יש לך רק תצוגה או גם שליטה ע"י המסך מגע? יש ליישום הזה גם מפות בעברית?

לגבי זה תן לי לבדוק בוודאות ואני אעדכן פה. היום אני בודק.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
הניווט על המסך שווה את הכל לדעתי.

לטעמי - לא 1500 ש"ח... אני משוכנע שתוך שנה צמפיון/VW יבינו את זה בעצמם.

אגב, מצאתי מיקום לטלפון לטובת ניווט: ממש אחרי ההגה, נשען על לוח השעונים (דורש פס הגבהה/תפיסה של ס"מ מתחת)...

פורסם
^ לא הבנתי אותך, אז במה כן מדובר? כי מירורלינק זו אחת משלושת האופציות של התוכנה המלאה שנקראת FULL LINK, או CONNECT...

^ אצלי באנדרואיד אוטו, בין האפליקציות הבודדות שכרגע הוא תומך, ישנו ניווט של גוגל והוא עובד.

אשמח לדעת איזה אפליקציות עובדות, הזכרת Google Maps, מה הן השאר?

פורסם
לגבי זה תן לי לבדוק בוודאות ואני אעדכן פה. היום אני בודק.

האם הפתיחה של זה גם הוסיפה את התמיכה בזיהוי קולי? אותו כפתור על ההגה שכרגע מיותם?

מזל שיש לנו אותך לבדוק איתו :)

פורסם
אני דיברתי עם איתן באופן אישי (המנהל הטכני של צ'מפיון) והוא אמר שזה יעבוד גם באנדרואיד אבל לא 100% - כלומר יש פונקציות שלא יעבדו.

BNitay - יש לך את זה מוקלט?

יש. באיכות ממש מחורבנת...

פורסם
אשמח לדעת איזה אפליקציות עובדות, הזכרת Google Maps, מה הן השאר?

האם הפתיחה של זה גם הוסיפה את התמיכה בזיהוי קולי? אותו כפתור על ההגה שכרגע מיותם?

מזל שיש לנו אותך לבדוק איתו :)

לגבי האפליקציות מה שעובד דרך אנדרואיד אוטו זה הניווט של גוגל כמו שכבר רשמתי, ספר הטלפון עם כל הפונקציות שבתוכו, אפליקציית המוזיקה של גוגל PLAY MUSIC, אני לא יודע אם עוד אפליקציות מוזיקה אחרות יכולות לעבוד כי אצלי זה מציג רק את של גוגל.

זהו, זה הכל.

בניווט של גוגל (ובכלל בשאר האפליקציות) מבחינת הטאצ' על מסך המולטימדיה הכל עובד חלק ומתפקד.

הזיהוי הקולי בניווט עובד טוב, היום אמרתי קולית רחוב עם מספר ועיר בשביל לנווט (בעברית) והמערכת זיהתה מפעם ראשונה את מה שאני אמרתי ומה שהייתי צריך.

רק אני לא יודע אם זה עובד מהלחצן קול שעל ההגה או במערכת המולטימדיה, לא ניסיתי.

אבל בתוך הניווט שעל גבי המסך בשורת החיפוש של גוגל, בסוף יש את סמלון המיקרופון, לוחצים עליו ואומרים את הכתובת.

פורסם

הזיהוי הקולי שתיארת הוא תכונה של גוגל, ללא תלות באפליקציה ספציפית והוא עובד מעולה.

הוא עובד מצויין גם אם יש לך מקרופון במחשב ואתה רוצה לעשות חיפוש כללי בגוגל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לגבי האפליקציות מה שעובד דרך אנדרואיד אוטו זה הניווט של גוגל כמו שכבר רשמתי, ספר הטלפון עם כל הפונקציות שבתוכו, אפליקציית המוזיקה של גוגל PLAY MUSIC, אני לא יודע אם עוד אפליקציות מוזיקה אחרות יכולות לעבוד כי אצלי זה מציג רק את של גוגל.

זהו, זה הכל.

בניווט של גוגל (ובכלל בשאר האפליקציות) מבחינת הטאצ' על מסך המולטימדיה הכל עובד חלק ומתפקד.

הזיהוי הקולי בניווט עובד טוב, היום אמרתי קולית רחוב עם מספר ועיר בשביל לנווט (בעברית) והמערכת זיהתה מפעם ראשונה את מה שאני אמרתי ומה שהייתי צריך.

רק אני לא יודע אם זה עובד מהלחצן קול שעל ההגה או במערכת המולטימדיה, לא ניסיתי.

אבל בתוך הניווט שעל גבי המסך בשורת החיפוש של גוגל, בסוף יש את סמלון המיקרופון, לוחצים עליו ואומרים את הכתובת.

תודה. מה לגבי WhatsApp? Hangouts? שתיהן תומכות AA.

פורסם
תודה. מה לגבי WhatsApp? Hangouts? שתיהן תומכות AA.

בשלב זה, לא וויז, לא וואטסאפ לא נתמכים ואינם עובדים, אני גם כמו כולם מקווה מאוד שבעתיד הקרוב זה כן יעבוד.

ה-Hangouts, לדעתי אמור לעבוד, ראיתי איפשהו ברחבי האינטרנט מידע על זה, שוב, צריך לבדוק יותר לעומק אם זה עובד ב-AA, ובכללי אילו אפליקציות התכתבות כן עובדות בשלב הזה ב-AA.

אני אשתדל שוב לבדוק את העניין ברכב אצלי, כולל הלחצן קול של המערכת הקולית של הרכב, וכרגיל אעדכן כאן.

פורסם
בשלב זה, לא וויז, לא וואטסאפ לא נתמכים ואינם עובדים, אני גם כמו כולם מקווה מאוד שבעתיד הקרוב זה כן יעבוד.

ה-Hangouts, לדעתי אמור לעבוד, ראיתי איפשהו ברחבי האינטרנט מידע על זה, שוב, צריך לבדוק יותר לעומק אם זה עובד ב-AA, ובכללי אילו אפליקציות התכתבות כן עובדות בשלב הזה ב-AA.

אני אשתדל שוב לבדוק את העניין ברכב אצלי, כולל הלחצן קול של המערכת הקולית של הרכב, וכרגיל אעדכן כאן.

תודה רבה! מאוד מפתיע שוואטסאפ לא עובד, האפליקציה מופיעה כתומכת AA (תמונה מצורפת).

הזמנתי את הרכב אתמול, ומקווה מאוד שאיתן לא יאכזב ביום ראשון...

Screenshot_20160831-201030.jpg

פורסם

כאשר מתקבלת הודעה בwhatsup\telegram הוא פשוט מקריא לך אותה במידה וזה הגיע באנגלית

תמיכה בסיסית ביותר, הכיוון של גוגל הוא בטיחות לכן אל תצפו שזה יתמוך בצורה כזאת שתוכלו לרשום הודעה בזמן הנהיגה.

פורסם
כאשר מתקבלת הודעה בwhatsup\telegram הוא פשוט מקריא לך אותה במידה וזה הגיע באנגלית

תמיכה בסיסית ביותר, הכיוון של גוגל הוא בטיחות לכן אל תצפו שזה יתמוך בצורה כזאת שתוכלו לרשום הודעה בזמן הנהיגה.

מצוין! בדיוק כמו שאני עונה להודעות בשעון שלי :wink:

פורסם

להבנתי הוא (או מי מטעמו) יצא לגרמניה להשתלמות על הנושא הזה ויחזור אילנו עם תשובות - אני בכל אופן מתכוון להתעקש גם על פתרון כלשהו גם על המק"טים שלא תומכים.

• תוכן חדש...