Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה (לפי מהירות נסיעה) בכל פיז'ו וסיטרואן כבר מעל עשור.

דווקא עובד מצויין. יש מצב עמידה במקום, מצב נסיעה איטית ומצב נסיעה מהירה.

לא יודע איך זה בקקטוס, בדגמים ישנים יותר רק שתי מהירויות ראשונות בידית המגבים (ז"א INT ו LOW) מושפעות ממהירות הנסיעה. המהירות השלישית, הגבוהה תמיד גבוהה ולא מושפעת ממהירות הנסיעה.

פורסם
קצב הניגוב נקבע אוטומטית על פי מהירות הנסיעה.

סססס$#@**שלהם. מה זה עניינים מהירות הנסיעה? הרי טפטוף הגשם הוא גם משתנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תמיד יכול להיות יותר גרוע. כשיש חיישן גשם אין מצב השהייה, ובמצב אוטומטי כל ברקס לא זהיר מעיף את כל המים שנצברו על הגג ישר אל החיישן, והמגבים מתחילים לרוץ כאילו המבול התחיל. צרפתים...

אבל ברצינות - אם אתה מהיר יותר אתה מכסה שטח גדול יותר, ומכאן גם כמות גשם גדולה יותר. דוקא מגניב המנוחה הזו בעצירה. נותן קצת זמן להירגע בפקק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

2. בשבוע שעבר יצא לי לנסוע כמה ימים עם אוטו טיפש. כלומר רכב בלי stop & start. מדהים כמה זה נראה מטופש פתאום לעמוד ברמזור עם רכב מונע.

הייתי מספר ימים במחיצת רכב עם כניסה/ התנעה ללא מפתח, פתאום להגיע הבייתה, להוציא מפתח להכניס למנעול ולסובב נראה כמו פעולה פרימיטיבית לאללה.

אני שואל, מתי כבר יהיה לי קי-לס אנטרי הבייתה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל ברצינות - אם אתה מהיר יותר אתה מכסה שטח גדול יותר, ומכאן גם כמות גשם גדולה יותר.

אני סבור שזה לא נכון.

זוכר את התרגיל הקלאסי מבית הספר - מתי אתה נרטב יותר - כשאתה רץ בגשם או כשאתה עומד במקום בגשם?

התשובה הייתה שאין הבדל, אתה נרטב באופן שווה בשני המקרים, מכיוון שמה שמשפיע זה זמן החשיפה שלך לגשם ולא משהו אחר.

אני די בטוח שכמות טיפות הגשם על השמשה בעמידה במקום ובמהירות 90 קמ"ש תהיה זהה.

אבל יש דברים אחרים שכן מצדיקים הגדלת מהירות המגבים עם עליית מהירות נסיעה -

1. רסס שעולה מהרכב שנוסע לפניך.

2. ככל שאתה מהיר יותר אתה רוצה לראות רחוק יותר ובשביל זה צריך שמשה יותר נקייה מטיפות.

3. במהירות גבוהה טיפות "נמרחות" על השמשה ומפריעות יותר לראות דרכה.

פורסם
ככה זה (לפי מהירות נסיעה) בכל פיז'ו וסיטרואן כבר מעל עשור.

דווקא עובד מצויין. יש מצב עמידה במקום, מצב נסיעה איטית ומצב נסיעה מהירה.

לא יודע איך זה בקקטוס, בדגמים ישנים יותר רק שתי מהירויות ראשונות בידית המגבים (ז"א INT ו LOW) מושפעות ממהירות הנסיעה. המהירות השלישית, הגבוהה תמיד גבוהה ולא מושפעת ממהירות הנסיעה.

ב208 (מניח שכך זה גם בקקטוס) המהירות ה3 מושפעת גם היא ממהירות הנסיעה, בכל מקרה אני מסכים עם דיסקו, גלגלת על הידית היא דבר נוח יותר.

ד"א , המגבים ממשיכים לנגב גם בעמידה כשהם על המהירות הראשונה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ד"א , המגבים ממשיכים לנגב גם בעמידה כשהם על המהירות הראשונה.

כן אבל בקצב איטי יותר.

פורסם

טיפ מעולם הדיטיילינג: אוטם צבע על השמשה יעשה פלאים לתפקוד שלה בחורף. כשאני אומר פלאים אני מתכוון שיש חודש/יים/שלוש בהם ייתכן שלא תהיו חייבים להפעיל את המגבים בזמן גשם...!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בצער רב אמיתי, היום נמכר הקקטוסולר. כמה שנים וכמה עשרות אלפי ק"מ מוקדם מהמתוכנן, עקב קבלת רכב עבודה.

אמנם היה איתי רק כחצי שנה, אבל האוטו הזה הוא פשוט פצצה של אוטו. הוא מלא חן ואופי, הוא גורם לך לחייך בבוקר, הוא נוח ומרווח, יש לו מוזרויות של סיטרואן, רק סיטרואן, אבל לומדים לחיות איתן ולחייך מהן.

אחרי חודש עם אוקטביה יעילה אפורה ומשעממת טילים, אני רק יכול לומר שהקקטוס הוא הברקה לא נורמלית.

היה שלום חבר יקר, ובהצלחה לקונה שהוא אבא של חבר פורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

עד כמה שזה יישמע מצחיק, כשיש לך קקטוסולר, דלקן זה נחמד אבל לא משמעותי. עד כדי כך. ההוצאה החודשית על סולר הפכה להיות זניחה.

לשעבר:

פורסם

אתה יודע לומר מה היתה הצריכה המשולבת לאורך התקופה?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
עד כמה שזה יישמע מצחיק, כשיש לך קקטוסולר, דלקן זה נחמד אבל לא משמעותי. עד כדי כך. ההוצאה החודשית על סולר הפכה להיות זניחה.

מבלי להכנס לפרטים ולהיות חטטן, אבל באיזה תפקיד "מכריחים" אותך לקחת ליסינג, אבל הדלקן הוא לא משמעותי(אפילו שהמתחרה היא לוגמת סולר )?

• תוכן חדש...