Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

א. לא מכיר טיפול קטן שלא כולל גם החלפה של מסנן אוויר.

ב. ההבדל היחיד בין התאור שנתת לטיפול קטן לטיפול שהרכב הזה עבר הוא פילטר סולר. אתה חושב שההבדל הזה מצדיק 450-650 שקל? יצאתי מנקודת הנחה שטיפול קטן של שמן פילטר שמן ופילטר אוויר עולה 800-600 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ב-PSA בכל טיפול מחליפים מסנן מזגן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם זה מה שמקובל אני לוקח את ההערה לגבי הפילטר מזגן מקודם.

בכל מקרה שני מוסכים אמרו שצריך לבדוק את הפילטר לפני החלפה ואחד צירף אותו להצעת המחיר.

פורסם

יש הוראת יצרן להחליף פילטר מזגן בכל טיפול, לעומת זאת פילטר אוויר למנוע בכל טיפול שני ובעבר (לפני שהתחילו לטפל כאן לפי תוכנית טיפול לתנאים קשים) היה בכל טיפול שלישי.

פורסם (נערך)

מקבל את ההערה שלך כי אתה כנראה יודע טוב ממני. עדיין לקרוא לטיפול הזה טיפול גדול כפי שקרא לו החבר מקודם זה מוגזם, מאוד מוגזם. שוב אדגיש שאין לי אף טענה למוסך המטפל להפך, אבי נהנה שם משירות מצויין ובמחיר טוב יותר משמעותית משתי הצעות אחרות שהוא קיבל.

יש לי בעיה עם שתי ההצעות האחרות שאני מוצא אותן כגבוהות מאוד ללא סיבה, אבל פה כבר באה לידי ביטוי צרכנות חכמה. תבדקו מחירים לפני הטיפול ואל תתביישו לבקש הצעת מחיר.

למרות שפילטר המזגן נבדק במוסך נציץ עליו בכל מקרה בסוף שבוע ואולי נחליף אותו בעצמנו. סך הכל הוא מאוד נגיש, ולאחר צפיה קצרה ביוטיוב אני מאמין שכל בנאדם יכול לבצע את ההחלפה הזו לבד.

פורסם

לא יודע מה זה טיפול גדול וטיפול קטן. יש מפרט יצרן לכל טיפול, זה מה שעושים.

אני שילמתי על טיפול 30 אלף בברלינגו (אותו מנוע כמו בקקטוס דיזל) 1270 ש"ח, זה כלל שמן 0-30 (זו הצמיגות היחידה שמאושרת למנועי דיזל יורו 6), פילטר שמן, פילטר אוויר למנוע, פילטר סולר וסט פילטרים למזגן (גם שני פילרים כמו בקקטוס רק בגודל אחר) ותוסף לניקוי אינג'קטורים.

פורסם

זה נשמע זהה לטיפול שעושים לקקטוס.

תוכל לצרף את שם המוסך? אם יש מוסכים שנותנים הצעות זולות יותר גם אם זה לא משמעותי אולי כדאי לציין אותם, זה יכול לעזור בעתיד למישהו.

כנראה שאלו מחירי הטיפול. נעים בטווח של כ1200-1450 שקלים לטיפול 30 אלף במורשה.

זו גלולה שיותר קל לבלוע כשהרכב באמת נהדר ועד עכשיו היבואן גם עושה דברים נהדרים.

בסופו של יום זה חשוב יותר מחסכון של 200 שקלים או אגורה לקילומטר בערך.

אעדכן שוב בטיפול הבא וכפי שאתם רואים הם מגיעים מהר.

פורסם

טיפול 45.000 זהה לטיפול 15.000, אבל יכול להיות שיגיע זמן להחלפת רפידות קידמיות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התרגשות גדולה אחזה בי אתמול, כאשר אי שם בשעות הערב ראיתי את הקקטוסולר של אבא של פרקש. אותו אחד בדיוק שהיה שלי בעבר. או אז הבנתי פתאום שכל קקטוס לבן שעובר לידי אני מסתכל בעין בוחנת על המספר.

פצצה של רכב.

פרקש, רק אל תשאל אותי איפה זה היה, ומי היה נוכח ברכב...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכיר את ההרגשה לראות שמישהו נוסע ברכב שהיה שלך, להרגיש צביטה קלה בלב, ואז ולהגיד לעצמך "לפחות הוא דואג לרכב".

כמו לראות מישהו יוצא עם גרושתך ולהגיד "לפחות הוא מאכיל את הדגים באקווריום"

• מצחיק 1
פורסם

ההרגשה הכי צובטת שהייתה לי בהקשר הזה הייתה כשהתקשר אלי מכונאי חבר, שקיבל למוסך שלו 156 2.5 שמכרתי, וביקש את הקוד שלה כי הבעלים לא היה זמין...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אההה...לקחתם את זה רחוק.

מצידי שיזיין את הרכב. לא איכפת לי. זה רכב שלו.

סתם שמחתי לראות אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אהלן. שמח לשמוע שנפגשתם אתה והקקטוסולר.

האמת שהזדמן לי לנסוע בקקטוסולר במשך כמה ימים, עבודות ברכבת וזה. אני גם מתקמצן על ה205 שלי, עשתה פחות מ3000 ק"מ מה-3 בינואר 16 ושתמשיך ככה, נדאג שתישאר במצב מוזאון.

מהמעט שיצא לי להיות עם הקקטוסולר באותם ימים (חדרה-רחובות), פשוט רכב נהדר, נוח, חזק, כיפי, חסכוני. בלי האיכויות הללו הייתי משתגע בפקקים.

אעדכן שהוחלף פילטר מזגן. מצבו של הפילטר הקיים היה קטסטרופה. במוסך רצו 144 שקלים כולל מע"מ על החלק בלבד. רכשתי סיני תחליפי ב30 שקלים כולל מע"מ. כן אני יודע סיני לא טוב - זה פילטר מזגן, בפעם הבאה נשקיע מעט מאמץ, נדבר פה עם איזה חבר פורום ונזמין משהו תחליפי ששווה קצת יותר. בכל מקרה 144 שקל? אל תשלמו זה לא שווה, בטח שההחלפה היא בדיחה.

נגמר החופש הגדול, ואבי חזר להרביץ ק"מ בקצב מסחרר, טיפול 45K יגיע מהר מאוד. מבטיח לעדכן.

DISCO דבר עם החברה ברור שאתה מתגעגע. יש פה אפילו איזה קקטוסולר ביד 2 במחיר מפתה. מזל/חבל שאני לא צריך רכב.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון. לא כתבתי לאחר טיפול 45K כי קצב צבירת הק"מ גבוה ואין טעם לשעמם. טיפול 60 אלף הגיע ובוצע היום.

הטיפול בוצע במוסך המרכזי בשורק. למה להרחיק עד לשם? קודם כל במקרה היו לי שם סידורים באזור, אז אמרתי לאבא שלי שאין לי בעיה לעשות אותם עם הקקטוס, ובלי קשר הם עשו מבצע לחברי מועדון קקטוס ונתנו אחלה מחיר.

הטיפול כלל החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן, פילטר סולר ופילטר אוויר. יצא מעט פחות מ-900 שקלים כולל שטיפה. זה הדיל לחברי המועדון.

ההצעות שקילנו פה ליד הבית היו גבוהות בהרבה, כ-300 שקלים הבדל.

צוות המוסך היה יעיל, אכפתי ושירותי, הכל היה כפי שהובטח. בהחלט שווה לבקר.

בלי קשר היה ממש נחמד שם, במיוחד באולם התצוגה של Indian, אפתח פוסט נפרד בנושא בהמשך.

עד עכשיו הקקטוס מגלה אמינות מופתית ומתגלה כרכב מעולה לצבור איתו המון ק"מ וכקניה מעולה.

• תוכן חדש...