Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי c5 2002 זרימת האוויר של המזגן חלשה מאוד יחסית,

חשדתי שהבעיה נובעת מזה שבורר הכיוונים לא הכי תקין ויוצא אוויר דרך פתח ההפשרה של השמשה אז כאילו מתבזבז כוח, סתמתי את זה עם דבק יש שיפור קל אך זה עדיין לא מספק.

היום נסעתי בc5 אחרת ואין מה להשוות דרגה 2 שם חזקה מהמקסימום אצלי,

נראה לי שזה קשור לפילטר מזגן,

כמה עולה חדש, האם ניקוי יעזור, זה נשמע משהו לא כ''כ מסובך יש למישהו מושג איך הגישה לשם,

(זה לא קשור לנגד מהירויות כי יש שינוי בעוצמת המאוורר.)

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

הכל טוב ויפה עד לקטע שסתמת עם דבק את פתחי מפשיר האדים[emoji46] .

אתה תצטער על כך בהמשך אבל קודם כל

תתחיל מהחלפת פילטר מזגן וקרוב לוודאי שתרגיש שיפור בזרימת האוויר.

עריכה אחרונה על ידי EmptySoul
פורסם
הכל טוב ויפה עד לקטע שסתמת עם דבק את פתחי מפשיר האדים[emoji46] .

אתה תצטער על כך בהמשך אבל קודם כל

תתחיל מהחלפת פילטר מזגן וקרוב לוודאי שתרגיש שיפור בזרימת האוויר.

לא סתמתי בצורה בלתי הפיכה רק שמתי פס דבק נייר עבה (בשביל הבדיקה), משיכה אחת והכל בחוץ.

מישהו יודע איפה נמצא הפילטר?

פורסם

לי היתה אותה בעיה ברכב אחר והייתי צריך להחליף את המאורר שכבר היה עייף

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אני מסכים שהכי נכון יהיה להתחיל מהחלפת המסנן, אפשר תחליפי. לי זכור שהוא נמצא מאחורי הריפוד מתחת לתא הכפפות, אבל ברשת יש טענות שהמסנן נמצא מתחת להגה, מאחורי הריפוד שמעל הדוושות. יכול להיות שאני מתבלבל במיקום עם המסנן בקסנטיה.

אני מהמר שמעבר למסנן סתום תמצא מסביבו עוד עלים או מריעין בישין אחרים.

פורסם

אצלי יש בעיה דומה אך לא עד כדי כך נוראית כפי שאתה מתאר, יש אצלי עלים תקועים שחוסמים את כניסת האוויר למזגן ולכן עוצמת המיזוג מעט חלשה ושומעים אפילו קצת רעש כאילו המפוח "נחנק" בעוצמות גבוהות, בסירקולציה פנימית עוצמת האוויר קופצת ב2 דרגות..

כשרכשתי את הרכב העוצמה הייתה חלשה עוד יותר - זה אכן נפתר על ידי החלפת פילטר מזגן לחליפי שעלה 30 שקל, לפי איך שהפילטר הקודם יצא כנראה לא הוחלף מעולם, את העלים אני מתעצל להוציא.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

ערב טוב ותודה רבה לעונים,

לאסי ג תודה במיוחד על האיור.

לא היה לי עכשיו הרבה זמן אז רק נתתי הצצה קטנה,

בדיוק מעל הדוושות אין כלום, כלומר רק את ההגה וכמות אלקטרוניקה וחוטי חשמל,

האם כוונתכם שזה מעל מוצא הדוושות יותר לכיוון תא המנוע?

או (כמו שנראה לי שאני מסתכל עכשיו שוב על האיור) שזה מעל הדוושות רק יוצא מצד ימין כלומר מהקונסולה המרכזית.

אצלי יש בעיה דומה אך לא עד כדי כך נוראית כפי שאתה מתאר, יש אצלי עלים תקועים שחוסמים את כניסת האוויר למזגן ולכן עוצמת המיזוג מעט חלשה ושומעים אפילו קצת רעש כאילו המפוח "נחנק" בעוצמות גבוהות, בסירקולציה פנימית עוצמת האוויר קופצת ב2 דרגות..

כשרכשתי את הרכב העוצמה הייתה חלשה עוד יותר - זה אכן נפתר על ידי החלפת פילטר מזגן לחליפי שעלה 30 שקל, לפי איך שהפילטר הקודם יצא כנראה לא הוחלף מעולם, את העלים אני מתעצל להוציא.

גם אצלי יש רעש חזק הרבה יותר בסירקולציה פנימית אך האוויר לא נזרק בצורה חזקה יותר, מה זה אומר?

פורסם

צריך לפרק את הפלסטיק מצד ימין של הדוושות. מעל דוושת הגז יש חצי עיגול של ריפוד צריך להוציא אותו ואז אם תדחוף את הראש עם פנס אתה תראה מצד ימין של הדוושה את המכסה

פורסם

תודה רבה לכולם,

אתמול הוצאתי את הפילטר הוא היה מלוכלך וסתום ממש,

לא מצאתי מקורי בשני חנויות שחיפשתי אז החלטתי דבר ראשון לנקות לבד,

כמה שטיפות במים חמים והעברת אצבע בין הכפלים והכל יצא הפילטר חזר להיות בצבע אפור-לבן, (ולא כמו שחור פיח כשיצא),

החזרתי אותו עוצמת הזריקה השתפרה במאות אחוזים ממש.

תודה רבה לכולם.

נ.ב. מה שלא הוזכר הוא שהפילטר תפוס עם שני ברגים לעליון הגישה קצת קשה, אבל לא סוף העולם,

מחיפוש ברשת ראיתי שבעיקרון הוא אמור להיות תפוס עם קליפס בלבד ורק כשהוא נשבר שמים ברגים,

העניין הוא שהפילטר כבר מגיע עם הכנה לברגים וכך גם הקופסה שלו,

זה אומר שגם בסיטרואן כבר לוקחים בעירבון מוגבל את הקליפסים שלהם ודאגו למשהו אחר :-D.

פורסם

תודה,

לנקות רק מעל הרשת או שכדאי ויש דרך להסיר אותה ולנקות יותר פנימה?

• תוכן חדש...