Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקשוקה- מעורבבת או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

מערבב את רוב החלבון שיתפוס את העגבניות למבנה קצת שלם יותר, משאיר קצת חלבון+החלמון שלם. לערבב גם את החלמון? Blasphemy!

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק אופציה 2.

האופציה הראשונה מזכירה לי את הגועל נפש שהיו מגישים בצבא.

אה, זהו בדיוק! השקשוקה הוא מאכל מעדות המילואים וכל עדה אחרת שלוקחת עליה בעלות משקרת.

נראה לי שזו פעם ראשונה שהפורום מתאחד סביב קונצנזוס כל כך חזק, אני פשוט אזחל לי לפינה ואעשה קולות של שטיח.

(ובכל זאת- מישהו יכול להסביר לי מה השוס בחלמון שלם? מילא אם הוא עדיין נוזלי, אבל אם הוא קשה זה מרגיש כמו לאכול כדור פינג פונג מלוח- לטעמי הניצול הכי גרוע לחלמון ביצה, כבר עדיף בלעדיו)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלמון בשקשוקה זה הכי טעים, אין כמון חלמון רותח עם הלחם בחורף.

צריך להוציא חוק שכל בית עסק שמוכר שקשוקה עם ביצים מעורבבות מחוייב לשנות את הנוסח בתפריט מ"שקשוקה" ל "חביתה מעפנה", או לחילופין להפסיק לערבב את השקשוקה. רק על זה לבד צריך משגיח כשרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עופלמאדים, אני איתך. שקשוקה מעורבבת זה הדבר. חלמון נוזלי זה גועל נפש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא אוהב שקשוקה

מבחינתי זה מאכל שמייצג את כל מה שראיתי במדינה הזאת. לקחו את כל מה שפג תוקף במקרר, עירבבו, טיגנו, נשאר טעם גועל נפש, ומגישים את זה בתור גאווה לאומית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עופלמאדים, אני איתך. שקשוקה מעורבבת זה הדבר. חלמון נוזלי זה גועל נפש.

ווהוו! כבר פחדתי שמשהו לא בסדר איתי.

לא שזה בעצם אינדיקציה שמשהו כן בסדר איתי, אבל לפחות עכשיו אני מרגיש פחות בודד בעולם :-P

פורסם
לא אוהב שקשוקה

מבחינתי זה מאכל שמייצג את כל מה שראיתי במדינה הזאת. לקחו את כל מה שפג תוקף במקרר, עירבבו, טיגנו, נשאר טעם גועל נפש, ומגישים את זה בתור גאווה לאומית.

חבר, מה אתה שח.

שקשוקה רעה רואים ומריחים מקילומטר, וזה ניכר גם בטעם.

לגבי אם קיבלת שקשוקה מרכיבים נורמליים ואתה טוען שזה טעם גועל נפש... טוב, נו, חוש טעם מקולקל עדיין אי אפשר לתקן

פורסם

מערבב ביצה אחת פנימה על מנת להסמיך

שובר ביצים וגבינה למעלה ( פרמזן ,מוצרלה)

*מומלץ עם מרגז:-D

3.jpg

1.jpg

5.jpg

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
לא אוהב שקשוקה

אתה מבלבל עם רגל קרושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זו נבלה וזו טרפה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא אוהב שקשוקה

מה אתה שח...

את העגבניות הכי טובות ויקרות שלנו אנחנו שמים בשקשוקה. רקובות - לפח (אם היתה לי עז או חמור - מילא, הם היו מקבלים לאכול את זה).

לא פגי תוקף ולא כלום.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

כנראה נפל על שקשוקה מקולקלת פעם, עשה לו טראומה.

בכל מקרה אכלתי שקשוקה בהרבה מאוד מקומות, אף פעם לא נתקלתי בשקשוקה "רקובה".

אישית אני משתמש בעגבניות ופלפלים טריים כמובן בלי חומרים מקופסא בכלל.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

uploadfromtaptalk1468736198591.jpg

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

לאחרונה התחלתי להכין את הגרסה הכורדית: עם הרבה פלפלים חריפים, בצל, שום, רסק עגבניות, עגבניות וכמון .

ממש טעים.

את הביצים מניחים מעל.

אם לערבב מקבלים ביצים מקושקשות עם עגבניות ולא שקשוקה .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man

• תוכן חדש...