Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לצערי לאחר החלפת מנורות ברכבי, שברתי את הקליפסים שמחזיקים את המנורה.

כתוצאה מזאת, הפנס מתאדה ומרטיב מבפנים.

כיצד ניתן לאטום כך שלא יכנסו אדים ומים? במיוחד בחורף.

תודה מראש.

פורסם

את מתכוונת לקליפס מתכת שנועל את הנורה כמו בסירטון,המתכת נשברה או שהוא פשוט התפרק מבית הנורה? בכל אופן תגשי לפירוקיה/מוסך יביא לך אתזה בעלות נמוכה, לחות נכנסת לא חובה מזה שהנורה לא נעולה כי לנורה עצמה אין אטימה בדומה לנורה כמו H11 או HB4, תבדקי שהחיבור בין הפלסטיק השחור לבין הפלסטיק השקוף של הפנס לא נושם(לא מודבק כראוי). בנוסף בדרך כלל בפנסים אמור להיות פתח איוורור קטן עם צינורית גומי, תראי שהיא לא נסתמה

[video=youtube;-8jl4vkt6lw]

פורסם

התושבת שמחזיקה את הקליפס נשברה.

אין מצב להחזיר אותה גם עם קליפס חדש.

תוכל לתת לי תמונות לדעת מה לבדוק ואיפה?

פורסם

בגדול יש שם שני פיליפסים בצדדים, אני לא סגור עלזה אם הם מחזיקים את התושבת של הקליפס, לגבי קיבוע הנורה בפנים תוכלי לאלתר אולי קיבוע מסיכת ביטחון גדולה מבורג לבורג.

לגבי אטימות, אני מדבר על החיבור של הפלסטיקה השקופה של הפנס(פלסטיקה קידמית) לבין הפלסטיקה השחורה, תבדקי ע"י תפיסה עם ציפורן ומשיכה קלה, אם החיבור נפתח אז הייתי שוקל להזריק דבק סיליקון(או RTV) לבפנים ולאטום את החיבור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיצה.

לאחר שטיפה שוב אדים בפנס.

בחום הזה, אדים שנעלמים עם הזמן, והופכים לטיפות מים.

אנא עזרו. כיצד לאטום את הפנסים הללו ללא הקליפס?

תודה!

• תוכן חדש...