Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהבנתי מה האופציות האוטומטיות לתקציב זה, אשמח לשמוע מה אופציות לרכבים ידניים בתקציב של 30-35K.

דרישות: אמינות, צריכת דלק נמוכה, מראה חיצוני.

דרישות מורחבות: יד ראשונה מפרטי, מתחת ל100K ק"מ, להימנע מרכב צרפתי, רכב קטן מתאים לחניות בעיר בעייתית (ת"א)

אופי נסיעה: 100 ק"מ נסיעה פעמיים בשבוע.

תודה!

פורסם

פיאט פונטו גרנדה 2012.

הרכב נראה טוב, ולא לחשוב שהיא לא אמינה בגלל שהיא איטלקיה, באופן מפתיע היא מפגינה אמינות טובה והאחזקה זולה.

ואם זה לא מתאים לך אז עוד אופציה טובה- סיאט Mii שנת 2012-2013.

פורסם

הייתי הולך על מיני,כמו הפנדה,סיאט כמו שהוצע,פיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגזרת המיני- סיאט מיי (או תאומתה סקודה סיטיגו), פיג'ו 107 (או תאומתה סיטרואן C1, האייגו יותר יקרה וללא מד סל"ד, למרות שלדעתי הטריו הזה פחות מתאים לנסיעות בין עירוניות), פיאט פנדה, קיה פיקנטו (עוד באחריות יצרן) בדוחק יונדאי I10 ידנית מהדור החדש, סוזוקי אלטו (אבל זה קופסת טונה עם מנוע של פן על גלגלים לטעמי בכל אופן), שברולט ספארק (עדיף עם מנוע 1.2, קח בחשבון שהרכב מרגיש קצת לא אפוי).

בגזרת הסופר מיני- קורסה ידנית, פאביה/איביזה ידניות (לא חושב ש-1.2T נכנס לך בתקציב, כן נכנס 1.4 אטמוספרי, קיה ריו/I20 ידניות קצת מעל התקציב, פיאסטה ידנית (לא הרכב שהייתי לוקח לבין עירוני, בכל אופן), קליאו, ג'אז, פונטו איבו (אולי עם מולטיאייר).

פורסם (נערך)

כמה שאלות:

1. SEAT MII - הסתכלתי קצת על מבחנים ושרשורים בנושא, להבנתי רכב טוב אך בו זמנית הוא לא מצטיין בשום פרמטר, מנוע יחסית חלש, פתחי מיזוג מעטים, ורמת גימור מאד נמוכה בהשוואה למתחרים. גם בלוחות הרכב יש לא מעט למכירה, צריך להוות חשש?

2. פיאט פנדה - אפשר לקבל עוד פרטים? לא שמעתי יותר מידי על הרכב ולמען האמת גם בקושי נתקלתי בו בכבישים.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי kivich28
פורסם

לי יש פנדה 2014, אני מאד מרוצה, כרכב ידני הפנדה מצטיינת במיוחד בגלל תפעול טוב מאד יחסית לקטיגוריה של הגיר והמצמד, גם מערכת הסיוע לזינוק בעליה מעולה.

תא הנוסעים משרה אוירה נעימה והוא הכי פחות "פשוט" או קודר משאר המתחרות ברמת המחיר. האמינות של הפנדה הידנית מוכחת לאורך שנים, הרכב מתמרן מצוין בעיר והנסיעה עמו מחוץ לעיר נעימה ויחסית גם נינוחה, בוודאי יותר משאר מכוניות המיני משולשות הצילנדר בנפח ליטר, המנוע יחסית גמיש, המזגן מצוין והחסכון בדלק כמקובל בקטיגוריה (של מעל ל-1000 סמ"ק). הפנדה מגיעה בשתי רמות אבזור, הבסיסית-בסיסית אבל בהחלט מספיקה ל"משתמש הממוצע".

לבעלי רכב מסוים יש נטיה לא פעם "להתאהב" ברכבם ולתת חוות דעת מעט משוחדת, אולי גם אני חוטא בכך אבל אני באמת מאמין שהפנדה היא החבילה הטובה ואם לא הטובה, הנחמדה היותר בקטיגוריה שכל כולה פשרות.

כחיפאי שכל יום עולה מהעיר התחתית לכרמל, חבל לי שאין פנדה עם עןד 20 כ"ס ועוד 8 קג"מ ואם הייתה כזו, מחר הייתי קונה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא להיט מכירות אבל בהחלט קיימת בכבישים. מתיחת הפנים בה היתה די משמעותית חזותית אז אולי אתה מפספס חלק מהרכבים בגלל עניין זה.

אם זה רלוונטי עבורך תמצא כאלו מהשכרה. עדיין באחריות ובמחיר זול. אך כל חסרונות ההשכרה בתוקף. לדעתי עם מעט סבלנות אפשר למצוא פנדות סבירות מהשכרה.

• תוכן חדש...