Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

קניתי נסטיק מודם סוללרי בשביל המערכת של הקיה ספורטאז בשביל לנסות להתחבר לאיטרנט

עכשיו אצתרך קצת את העזרה שלכם

הדגם של הנסטיק הוא HSPA Wireless Modem 3.75G

קניתי אותו באייבי סתם לנסות!

החברה שאני משתמש בה זה גולן טלקום כיאלו הוספתי עוד כרטיס סים בשביל זה

המחשב שאני משתמש בו זה מק (יש לי אפשרות גם להשתמש בויינדוס עם צריך)

הקיה שלי זה ספורטאז הדגם של אדי מערכות הצלחתי לפרוץ אותה לגוגל פלי

אשמח עכשיו לעזרה ממכם מי שיודע איזה שAPN

או מה שאני צריך לעשות אם זה כדאי שאנסה שזה יעבוד

תודה רבה לעזורים!

פורסם

לא מכיר את המערכת הזו. בחלק מהמערכות ההגדרות כבר בפנים ומה שאתה צריך לעשות זה רק לחבר את המודם.

אז בתור התחלה תחבר ותבדוק אם עובד (תחכה חצי דקה-דקה מרגע החיבור).

אגב, במידה ומדובר בסים כפול לרכב זה לא יעבוד. הוא משמש לשיחות בלבד ללא שליחת הודעות או גלישה.

פורסם

עדין לא בדקתי אבל זה לא סים כפול פשוט לקחתי עוד מספר חדש עולה עשרה שקלים בחודש אז זה שטיות עם שישה גיגה של אינטרנט

פורסם

אני הבנתי שזה לא פועל עם הUSB הקידמי אלה צריך לפתוח את הפנל ולשלוף את 2 הUSB הנותרים מאחורה

פורסם

זה שהצלחת להתקין פליי סטור זה דבר אחד אבל בין זה לבין תמיכה של מערכת ההפעלה בדרייברים לנטסטיק זה כבר פער נוסף.

קודם תנסה להתקין אפליקציה כמו root checker בכדי לדעת אם יש לך גישת רוט.

אחרי זה תבדוק אם אתה מצליח לחשוף אפשרויות מפתח וגם להתקין אפליקציה שתבדוק ותטעין התקני usb

לגבי הגדרות הapn תחפש באתר של גולן טלקום.

ותזכור שאין לך כבר אחריות בשיט לhu שלך אחרי שפרצת אותו.

הייתי מעדיף כבר לעשות שיתוף רשת מהסמארטפון ולחסוך גם על הדרך חיובים כפולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי

הענין הוא שלא פרצתי את המכשיר פשוט נכנסתי לוויז והורדתי משם גוגל פלי!

זה לא פריצה של המכשיר!

מזה אומר ה root cheker?

פורסם

דבר עם אדי מערכות לגבי התקנה של אפליקציה שהם לא התקינו ואחריות.

בהצלחה.

אם אתה שואל שאלה כמו מה זה root checker ואתה רוצה להתעסק בהתקנת דרייברים במערכת oem של רכב עם אחריות, לפחות אפשר לאמר שיש לך ביצים.

מציע לקרוא קצת על הנושאים הבאים לפני שאתה ממשיך ומתעקש.

Android unlock bootloader

Android root access

Android developer options

I bricked it

Android adb commands

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה אומר שהתקנת אפליקציות שהמתקין הרישמי ניסה למנוע ממך להתקין וגובה על זה תשלום. רוב הסיכויים שהסרת בזה אחריות על המערכת.

אם אלה אכן תפרוץ אותה במובן של פתיחת המערכת לטעינה של מערכות הפעלה אחרות או גרסאות אחרות של אנדרואיד ותחשוף גישה למשתמש העל אז כאן כבר בכלל לא יכבדו אחריות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...