Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה צעד מפגר, מהסיבות שצויינו.

מ פ ג ר.

כמו שאומר מנהל השיווק אצלי בחברה

״הישראלים בטוחים שרמת המשכל יורדת כפונקציה של המרחק״.

אני דווקא חושב שהם יודעים מה טוב להם.

יום טוב גם לך

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא כזה רחוק מהם....

אני גם לא רואה איך סוריה מתחברת לאמירה, אבל לך תעיר למנהל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם על התשובות ועל המאמר שצורף.

היום ראיתי כברגלי את התכנית של ג'ון אוליבר והוא גם דיבר על זה כ15 דקות.

מצחיק, מעניין ובעיקר מתומצת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אנגליה היא אי.

קל לה למנוע הגירה.

מה שהם רצו זה למנוע מפועלים זרים לבוא לעבוד "ולקחת משרות".

בפועל, העובדים האנגלים הם לא מי-יודע-כמה, ועכשיו העבודה תעלה יותר ויעבדו פחות טוב.

זה צעד מפגר, מהסיבות שצויינו.

מ פ ג ר.

רק שאני לא חושב שאנגליה תפסיק להיות מרכז פיננסי, כי יש לה את היכולת, עדיין, להיות גשר בין צפון אמריקה לאירופה, גם אם הכושר הזה נפגם עכשיו.

חבורה של טוחני ווינדלו מסריחים, שיכורים עם כרס בירה, אהבלים, שחושבים שהם עוד אימפריה ורוצים לבד.

הם אימפריה כמו שהנבחרת שלהם משחקת כדורגל...

מפגרים.

ועכשיו גם הסקוטים ייפרשו. ובצדק.

סקוטים לא יעזבו את אנגליה בשביל להצטרף לאיחוד אירופאי שיתפורר עוד מספר שנים. אין שום סיבה שאנגלים יסבלו מגועל נפש שמתחולל באירופה - מהגרים, חבילות חילוץ למדינות כושלות, גבולות פרוצים, מהגרי עבודה ממדינות אירופאיות עניות שתופסים מקומות עבודה באנגליה ומעלים את מחירי הדירות ועוד. בשנים הקרובות צרפת תצא מהאיחוד וכל העסק יתמוטט סופית. בתיאוריה איחוד אירופאי רעיון טוב, במציאות לא פרקטי.

פורסם (נערך)

חבורה של טוחני ווינדלו מסריחים, שיכורים עם כרס בירה, אהבלים, שחושבים שהם עוד אימפריה ורוצים לבד.

הם אימפריה כמו שהנבחרת שלהם משחקת כדורגל...

מפגרים.

אתה צודק.

ורובם המכריע משולב יפה, גם אם הם, כמו יהודים, מסוגרים בקהילותיהם במידה מסויימת.

מצד אחד אתה מכליל את כל הציבור האנגלי וקורא לו בשמות גנאי (דבר כל כך אופייני ליהירות הישראלית ולגישת האני יודע יותר טוב מכולם), אך מצד שני אתה קובע שרובם של המהגרים המוסלמים "משולבים" יפה...

יש לך סימוכין לקביעות כל כך מרחיקות לכת?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
גרמו לכך שהם הנפוץ כרגע בין הילדים שנולדו כעת הוא אחמד / או מוחמד או דומה לכך ולא ג'ון.

היה דווקא ג'ון אחד.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jihadi_John

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מצד אחד אתה מכליל את כל הציבור האנגלי וקורא לו בשמות גנאי (דבר כל כך אופייני ליהירות הישראלית ולגישת האני יודע יותר טוב מכולם), אך מצד שני אתה קובע שרובם של המהגרים המוסלמים "משולבים" יפה...

יש לך סימוכין לקביעות כל כך מרחיקות לכת?

למרות ששאלותיך לא הופנו אלי, אנחנו כישראלים, יש לנו הרבה מה ללמוד מהבריטים, בעיקר בנימוסים.

לגבי המוסלמים, רובם, כך לפחות ממה שפורסם בעיתונות, נתמכים בסיוע ממשלתי ולא מוכנים להשתלב בקהילה.

סליחה על הבוטות, אך הם נהנים מכל הטוב שיש ויורקים בפרצופה של הממלכה.

כל מי שביקר באנגליה לאחרונה יעיד על כך.

בארצות המוצא שלהם הם כבר מזמן היו הופכים לקבב.

פורסם
למרות ששאלותיך לא הופנו אלי, אנחנו כישראלים, יש לנו הרבה מה ללמוד מהבריטים, בעיקר בנימוסים.

מפעם אחרונה שהייתי באנגליה (לפני 4 שנים בערך) נוכחתי לגלות שהבריטים הם לא חמים ולא מנומסים כמו מדינות אחרות בעולם. לא יודע מאיפה אבל גם אני האמנתי במיתוס ההוא שהבריטים הם אבות הנימוס.

אבלך לנו הישראלים בהחלט יש מה ללמוד מבחינת ערכי נמוסים. אתה רואה את הגועל ברחוב הישראלי יום יום. רק מי שגר בחו"ל יכול להבין עד כמה אנחנו גרועים. מי שלא חי בחחו"ח עדיין בבועה הזאת וחושב שהכל מושלם כאן מבחינת ערכים בין איש לזולתו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זבל אנושי יש בכל מקום. הבריטי הממוצע כנראה יותר מנומס מהישראלי הממוצע, אבל גם בבריטניה לא חסר שיכורים אלימים ובני נוער משועממים.

פורסם

read my lips: בריטניה לא תצא מהאיחוד האירופי, לפחות לא במובן שמצביעי היציאה מקווים. רק כדי להבהיר, אולי רשמית בריטניה תצא, אולי היא תשתייך ל-EEA, אולי ימציאו שם חדש במיוחד בשביל ה"דיל" שלה. אבל הדברים הבאים יהיו בתוך הדיל הזה בוודאות:

1. בריטניה תישאר חלק מה"שוק" האירופי.

2. בריטניה תמשיך לשלם את דמי החבר שלה לאיחוד.

3. בריטניה תמשיך להיות כפופה לכל הכללים והרגולציות של האיחוד האירופי.

4. התנועה החופשית של אנשים (ארופאים) בתוך האיחוד תישמר, כולל של בריטים למדינות אחרות באיחוד ושל אזרחי האיחוד לבריטניה.

האיחוד האירופי הוא מוסד שמומחה בלעקוף "מכות" קטנות כאלה (אני מזמין את כולם לקרוא על הסכם ליסבון) ואין שום סיכוי שבריטניה אכן תצא מהאיחוד במובן המלא.

פורסם

אני חושב שזה הצעד הראשון לפירוק הגוף הזה שנקרא EU.

מאמין שאם מפלגות ימין מתון/קיצוני ייבחרו לשלטון בצרפת, אז גם היא תתחיל את דרכה החוצה, ואחריה יבואו מדינות כמו צ'כיה ופולין, שיש להן כלכלה מספיק חזקה משל עצמן, מבלי הצורך להסתמך על המדינות החזקות.

יוון/ספרד/אירלנד יהיו בבעיה יותר גדולה, בגלל החובות שלהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
read my lips:

האיחוד האירופי הוא מוסד שמומחה בלעקוף "מכות" קטנות כאלה (אני מזמין את כולם לקרוא על הסכם ליסבון) ואין שום סיכוי שבריטניה אכן תצא מהאיחוד במובן המלא.

אז במה כן תתבטא היציאה?

אני מציע הימור אחר.

בריטניה איננה מקום של אי יציבות פוליטית שיכול לאיים על אירופה, לעומת יציאה של מדינות אחרות. לכן זה אינטרס של האיחוד לגרום לבריטניה לסבול כלכלית מהיציאה, לפחות בטווח הקצר-בינוני, למען יראו וייראו.

מה שהולכים לעשות זה להכביד על הייצוא של סחורות ושירותים מבריטניה לאיחוד, וגם על תנועה של עובדים (לא ייתנו לבריטניה לבחור אילו חברים ב-EU היא מקבלת ואילו לא, בלי לגבות מחיר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לסבול היא מילה ערטילאית כשמדובר על מדינות ושותפי סחר. אין ספק שמכסות ייבוא מבריטניה יכאיבו לאירופאים, אך גם צעדי גמול יכאבו למדינות האיחוד.

אם אני מבין נכון את פטי, הכוונה שלו היא שבפועל יישמרו הרבה מתכונות האיחוד, בעוד מהבחינה הפורמליסטית יהיה מספיק בידול כדי שתומכי הברקסיט יוכלו לטעון שניצחו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...