Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי הרבה את הכותרות בעיתונים, אבל לא הצלחתי להבין את המשמעות לעומקה.

הידע שלי בכלכלה, פוליטיקה וממשל דל מאוד והייתי שמח להסבר על מטרת העזיבה, היתרונות, החסרונות וההשפעות הצפויות.

אולי אפילו קישור לאיזה מאמר פשוט ומתומצת.

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכול יהיה בסדר ולא יקרה שום דבר.

כמו שאתה רואה, אני ממש לא מתאים להיות כתב עיתונים/צהובונים...

מה שמקל על היציאה מהאיחוד של בריטניה היא העובדה שהם לא אימצו את האירו. מצבם יחזור להיות דומה למצב של שווייץ ודנמרק - מטבע עצמאי שערכו עלול להשתנות בחדות מדי פעם, וזהו.

למשל, בתור דוגמה, למרות ששווייץ איננה חברה באיחוד, היא כן חתומה מיוזמתה על כל מיני הסכמי סחר למיניהם, כך שבפועל ליציאה מהאיחוד יש אפס חסרונות כשהמדינה חזקה. להיות בלי ולהרגיש עם, משהו כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנוסף נראה לי שכול מי שמחזיק דרכון אירופאי לא יוכל לגור שם יותר וכנ"ל לגבי בעלי דרכון בריטי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נושא התושבות מורכב ויצטרכו להגיע להסכמים, כיון שמדובר בתהליך דו כיווני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לבריטים יש חשש אמיתי מהאיחוד האירופי.

גם בזמנו, כשהתגוררתי באנגליה, אף אחד מהתושבים לא רצה להיות חלק מהאיחוד.

לדעתי, החשש (והזרז) האמיתי כעת הוא מגלי ההגירה ששוטפים את היבשת.

המון שכונות באנגליה התאסלמו כמעט לחלוטין ולא מאפשרות להסתובב בחופשיות.

מי שאינו מוסלמי שמסתובב עם בקבוק בירה, אפילו הרחק מהשכונות, ימצא מהר מאוד את הבירה בפח או לחילופין מתנפצת על ראשו.

ישנם אפילו מקרים שהותקפו פאבים בגלל מכירת אלכוהול (להזכירך, פאבים באנגליה זה בערך כמו הכותל לחרדים).

בפעם האחרונה שהייתי באנגליה ראיתי מוסלמים מתפללים בחצר מנזר וסטמינסטר (!) מספר פעמים ביום, דבר שככל הנראה עבר להרגל לפי הוידיאו הרצ"ב.

כך שהחשש הוא אמיתי ומוצדק ולכן באה הפרישה מהאיחוד האירופי.

[video=youtube;0-Zzace1pac]

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם (נערך)

הידע שלי בכלכלה, פוליטיקה וממשל דל מאוד

בבקשה לא להידחף לראש התור הזה. כולנו במצב הזה.

המשקיע המפורסם סורוס כתב לפני מספר ימים שלדעתו השפעת העזיבה תהיה הרעה כלכלית במצבה של בריטניה והאזרחים שם ירגישו זאת בכיסם. חבל שהכתיבה שלו לא הכי בהירה.

מה המשקל של התחזית הזו שלו? כל אחד יכול לטעות, אבל בגלל הנסיון שלו והידע של צוות ההשקעות שלו יש יותר סיכוי שהוא צודק מאשר תחזיות של פוליטיקאים או פרופסורים, וודאי לא תחזיות של פרשנים בשקל שמופיעים בטלויזיה.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

בלי מחשבה, בלי ראש, בלי שכל, רק פופוליזם זול וצעקני - בלי לחשוב על כל ההשלכות.

בבריטניה לא נותרה כמעט תעשיה - הם קונים הכל. אילו הייתה להם תעשיית יצוא משמעותית - צלילת הסטרלינג למול המטבעות האחרים הייתה משפרת את כדאיות היצוא שאין להם...

כעת הכל יתייקר להם - ממוצרי צריכה וצפונה. תנועת סחורות תהפוך ליקרה ומסובכת במעברי גבול, ללא סעיפי ההקלות וההנחות ההדדיות שבאיחוד.

הדבר העיקרי שיוזל הוא התיירות, אבל ממנה נהנית בעיקר לונדון. כל האיזורים ההיקפיים שהצביעו בעד - לא ייהנו מזה. הלונדונים שהצביעו נגד פרישה - ייהנו.

אם סקוטלנד תקדם כעת פרישה מבריטניה - האנגלים יישארו גם בלי אספקה חקלאית משמעותית, ויהפכו להיות מדינה קטנה בלי תשתיות.

כל תעשיית הכספים בסיטי, הענף העיקרי של אנגליה כיום - תברח משם.

בדיוק כמו אצלינו: מדיניות ממשלת הימין מיטיבה עם מתנגדיה, ופוגעת בתומכיה. כמו שאמרתי: בלי שכל, בלי מחשבה, בלי להבין, העיקר הרגשות הלאומניים. וכשזה נרגע מבינים את הברוך, אבל כבר מאוחר. :roll:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בלי מחשבה, בלי ראש, בלי שכל, רק פופוליזם זול וצעקני - בלי לחשוב על כל ההשלכות.

בבריטניה לא נותרה כמעט תעשיה - הם קונים הכל. אילו הייתה להם תעשיית יצוא משמעותית - צלילת הסטרלינג למול המטבעות האחרים הייתה משפרת את כדאיות היצוא שאין להם...

כעת הכל יתייקר להם - ממוצרי צריכה וצפונה. תנועת סחורות תהפוך ליקרה ומסובכת במעברי גבול, ללא סעיפי ההקלות וההנחות ההדדיות שבאיחוד.

הדבר העיקרי שיוזל הוא התיירות, אבל ממנה נהנית בעיקר לונדון. כל האיזורים ההיקפיים שהצביעו בעד - לא ייהנו מזה. הלונדונים שהצביעו נגד פרישה - ייהנו.

אם סקוטלנד תקדם כעת פרישה מבריטניה - האנגלים יישארו גם בלי אספקה חקלאית משמעותית, ויהפכו להיות מדינה קטנה בלי תשתיות.

כל תעשיית הכספים בסיטי, הענף העיקרי של אנגליה כיום - תברח משם.

בדיוק כמו אצלינו: מדיניות ממשלת הימין מיטיבה עם מתנגדיה, ופוגעת בתומכיה. כמו שאמרתי: בלי שכל, בלי מחשבה, בלי להבין, העיקר הרגשות הלאומניים. וכשזה נרגע מבינים את הברוך, אבל כבר מאוחר. :roll:

הפרישה תגרום לזעזוע באירופה ובשווקים, אך לדעתי נבואת הזעם שלך מוקדמת מדי.

בריטניה בטווח הארוך לא תוכל להתמודד עם ההגירה המאסיבית, שרק גוברת מדי יום, והיא חייבת לבלום את הסחף מידית.

פורסם

אנגליה עדיין באיחוד האירופי אבל לא בגוש האירו וגם לא בשנגן - כלומר גבולותיה סגורים (חוץ מהגבול עם אירלנד, שגם היא מחוץ לשנגן).

עיקר מסת המהגרים בבריטניה היא מהמושבות לשעבר, לא מגל ההגירה הנוכחי. תקנו אותי אם אני טועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעלה שאלה מעניינת שקצת לא קשורה לנושא: האם אזרח ה Commonwelth שמחזיק בדרכון ממקום כמו דומיניקה יכול לחיות באנגליה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ניתן לאמור שכל סוסי המירוץ ברחו מהאורווה כבר מזמן.

התושבים האיסלמיים שרובם הגיעו ממדיניות ההגירה שנתנה כניסה לתושבי המושבות לשעבר, גרמו לכך שהם הנפוץ כרגע בין הילדים שנולדו כעת הוא אחמד / או מוחמד או דומה לכך ולא ג'ון.

התוצאות לא תהיינה מהיום להיום, אבל ברור שזה תחילה של תהליך שלא ברור היכן הוא יסתיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האופציה האומטימית שהמוסלמים ינסו להשתלב סופסוף בחברה ויפסיקו לנסות לכפות את הדת שלהם על כולם. האופציה הריאלית מלחמת אזרחים שתתפשט לרחבי אירופה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
הפרישה תגרום לזעזוע באירופה ובשווקים, אך לדעתי נבואת הזעם שלך מוקדמת מדי.

בריטניה בטווח הארוך לא תוכל להתמודד עם ההגירה המאסיבית, שרק גוברת מדי יום, והיא חייבת לבלום את הסחף מידית.

אנגליה היא אי.

קל לה למנוע הגירה.

מה שהם רצו זה למנוע מפועלים זרים לבוא לעבוד "ולקחת משרות".

בפועל, העובדים האנגלים הם לא מי-יודע-כמה, ועכשיו העבודה תעלה יותר ויעבדו פחות טוב.

זה צעד מפגר, מהסיבות שצויינו.

מ פ ג ר.

רק שאני לא חושב שאנגליה תפסיק להיות מרכז פיננסי, כי יש לה את היכולת, עדיין, להיות גשר בין צפון אמריקה לאירופה, גם אם הכושר הזה נפגם עכשיו.

חבורה של טוחני ווינדלו מסריחים, שיכורים עם כרס בירה, אהבלים, שחושבים שהם עוד אימפריה ורוצים לבד.

הם אימפריה כמו שהנבחרת שלהם משחקת כדורגל...

מפגרים.

ועכשיו גם הסקוטים ייפרשו. ובצדק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עיקר מסת המהגרים בבריטניה היא מהמושבות לשעבר, לא מגל ההגירה הנוכחי. תקנו אותי אם אני טועה.

אתה צודק.

ורובם המכריע משולב יפה, גם אם הם, כמו יהודים, מסוגרים בקהילותיהם במידה מסויימת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אנגליה היא אי.

קל לה למנוע הגירה.

מה שהם רצו זה למנוע מפועלים זרים לבוא לעבוד "ולקחת משרות".

בפועל, העובדים האנגלים הם לא מי-יודע-כמה, ועכשיו העבודה תעלה יותר ויעבדו פחות טוב.

זה צעד מפגר, מהסיבות שצויינו.

מ פ ג ר.

רק שאני לא חושב שאנגליה תפסיק להיות מרכז פיננסי, כי יש לה את היכולת, עדיין, להיות גשר בין צפון אמריקה לאירופה, גם אם הכושר הזה נפגם עכשיו.

חבורה של טוחני ווינדלו מסריחים, שיכורים עם כרס בירה, אהבלים, שחושבים שהם עוד אימפריה ורוצים לבד.

הם אימפריה כמו שהנבחרת שלהם משחקת כדורגל...

מפגרים.

ועכשיו גם הסקוטים ייפרשו. ובצדק.

לא הייתי ממהר לקרוא להם מפגרים.

מה שרואים משם, לא רואים מכאן.

זה מוקדם לדעתי לקרוא למהלך שבוצע, מטופש.

אני חושב שבנוסף לחשש מאיבוד משרות לטובת זרים, החשש הגדול שלהם הוא מאיסלמיזציה עוד יותר מהירה של הממלכה.

הם כרגע רק מנסים לעצור את הסחף שנראה באופק, עם כל גלי ההגירה המטורפים גם מהמזרח התיכון וגם מהאיחוד האירופי עצמו.

מיליונים ממדינות במזרח אירופה עזבו כתוצאה מההסכמים ישר לבריטניה והשפיעו על השוק.

המהלך מבחינתם היה מאוחר מדי כי לצערם, השם הפופולרי הוא כבר לא ג'ון אלא מוחמד ותוך כמה עשורים יהיה רוב מוסלמי בממלכה.

• תוכן חדש...