Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי נקודות בולטות למתנגדי האיחוד:

1. הם רוצים ביקורת הגירה, גם על מדינות בתוך האחוד. הם לא רוצים זרים שהתאזרחו במדינות האיחוד שיגיעו אליהם, והם לא רוצים אזרחים של מדינות מסויימות באיחוד גם.

2. הם לא רוצים להעביר כספים לאיחוד.

3. הם רוצים לבחור אילו רגולציות של האיחוד לקבל ואילו לא.

ברגע שייכנס לתפקיד ראש ממשלה שתמך בפיצול, הוא לא ישמר את המצב הקיים, ע"י התקנת תקנות חדשות שזהות לקודמות.

בטח שלא בוריס, שהוא אישיות דווקאית ביותר.

אני פשוט מהמר (יענו, ניחוש), שהאירופאים לא ייתנו לבריטים את מה שהם רוצים, וייתנו להם לשמור גם על סחר חופשי, ככה שבריטניה תצא מעניין עם win-win (גם מרוויחה סחר חופשי, גם עושה מה רוצה, גם לא משלמת מיסים לאיחוד וגם לא עוזרת עם הפליטים).

הימור נוסף, הפיכה של ההחלטה תקרה אם ייכפו בחירות נוספות, לפני היציאה, בהן ינצח מועמד שייתנגד לאיחוד, ויבטיח משאל חוזר. וכן, אם אתם חוששים שזה יהיה הטיקט של קורבין, אז לדעתי החשש מוצדק.

תנו להם שנה וחצי של חלושס בפאונד, ונראה...

וקצת היסטוריה. על המאבק למנוע הגירה מחבר העמים הבריטי לאי:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rivers_of_Blood_speech

כידוע, ההגירה הגיע, ובריטניה זכתה בשפע של מכולות פינה (corner shops) נהדרות, בבעלות פקסיטנית והודית, הרבה take-away הודי וסיני, וגם ג'מאייקנים עם גנג'ה. ככה שלא הכל רע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצחקתם אותי בהימורים שלכם

מדובר בכלכלה החמישית בעולם השניה בתחומי השוק אחרי גרמניה

זה לא יוון או להבדיל ספרד שאפשר לאיים עליהם או לכפות עליהם.

השותפות שלה לסחר הן ביבוא והן ביצוא הם הגדולות בכלכלות ולא גרמניה תעניש את עצמה כדי להעניש את אגליה כך לא צרפת.

כמובן שארה"ב שוויץ וסין לא במשחק כך שאין חשש לצעדי תגמול

אבל

לא מן הנמנע שיתקיים משאל עם נוסף , או שייערכו בחירות שבהם העם יאמר את דברו בעד ההישארות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא ראיתי שהענישו את בריטניה על כך שלא אימצה את היורו.

לא יענישו אותם כי אי אפשר להעניש אותם - הם יותר מדי גדולים וחזקים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האם זהו הזמן לקנות פאונד בריטי? ירידות חדות מאוד במטבע

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ירד המטבע? הגיע הזמן להזמין חלקי רכב אופנוע?

האם זהו הזמן לקנות פאונד בריטי? ירידות חדות מאוד במטבע

חכו שיגיע למינימום.

מעניין:

http://www.huffingtonpost.co.uk/james-strong/eu-referendum-brexit-vote_b_10653208.html?edition=uk

פורסם

דיוויד קמרון טעה כשהתפטר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוא לא בדיוק התפטר - אלא הודיע שיפרוש בעוד כמה חודשים. אני מניח שהאתיקה תחייב אותו למלא את התחייבותו, אבל אולי יהיה הליך של "תחזיקו אותי". אני מסופק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין שלראות את ההתפלגות בהצבעה בשכבות גיל שונות.

מסתבר שדווקא המבוגרים יותר, אלו שלא שייכים לדור ה-whatever ואמורים להיות מסודרים מכל בחינה, הצביעו בעד היציאה (ועשיו מחפשים בגוגל מה זה בעצם האיחוד האירופאי).

זה יותר ויותר נראה כמו הצבעת דווקא. מעניין באמת אם תהייה להם דרך אלגנטית לעשות undo.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הוא לא בדיוק התפטר - אלא הודיע שיפרוש בעוד כמה חודשים. אני מניח שהאתיקה תחייב אותו למלא את התחייבותו, אבל אולי יהיה הליך של "תחזיקו אותי". אני מסופק.

הוא התפטר. מודיעים על תאריך בו הולכים הביתה, ומעבירים את התפקיד.

מה שאולי הוא לא יעשה עד אז, זה יתחיל את התהליך הפורמלי מול ה-EU, וישאיר לבוריס להסתדר עם הבלאגן הבירוקרטי.

• תוכן חדש...