Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

תהיתי האם מנועי ה tsi, יכולים להגיע לק"מ גבוה, בדומה למנועים אטמוספרים לא מעטים? כמובן עם טיפולים מסודרים וללא הזנחה.

מחיפושים ובדיקות ברשת, ראיתי שק"מ המקסימום שדגמי ה 1.2 tsi, לדוגמא, המוצעים למכירה, לא עברו את ה 90-100 אלף ק"מ.

האם יש חברי פורום עם קילומטראז' גבוה ומנוע חף מבעיות מיוחדות?

תודה מראש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

לא כל מנועי הtsi אותו דבר, ה2.0 ליטר שונה מאוד מה1.2 וכו'.

בכל אופן, מספיק להכנס ליד 2 כדי לגלות שהתשובה היא "כן", יש מספיק רכבים שעברו את ה100 אלף ק"מ.

הסיבה שאין את אותה הכמות כמו מנועים אטמוספריים רגילים היא העובדה שהם יחסית פחות זמן בשוק.

עוד עשור המצב בטוח יהיה שונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
קשה למצוא רכבי TSI נטולי בעיות, בלי קשר לקילומטראז'

בסס דבריך למען יאריכון ימיך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
קשה למצוא רכבי TSI נטולי בעיות, בלי קשר לקילומטראז'

יש לך את זה מבוסס בדו"ח, סקר, הוכחות, נתונים כתובים? פוליטיקאים היו מכנים את מה שכתבת כאמירה אומללה. אני כבר פעם שניה עם מנוע TSI ואפס תקלות בשתי המכוניות. ואני לא חושב שאני נתקל מקרב החברים ובכלל בדיבור שלילי על המנועים האלה. כן אני יכול להגיד לך שמדובר במנוע מצוין, חד, כוח זמין לאורך רצועת סל"ד רחבה וחסכוני כשלא משתוללים עליו. כיף לצאת איתו לעקיפות בלי פחד שלא תספיק לסיים אותן לפני שתבוא לך משאית מאק ממול. אנשים מוכרים מכונית באזור ה 100 אלף ק"מ כי זה מייצג אצל רוב האנשים תקופה של 3-5 שנים שזה הזמן הממוצע שאדם מחזיק רכב. אתה יכול ללכת למודעות השטח ושם תראה דיפנדרים ולנדקרוזרים עם 300 ו400 אלף קילומטר. היית נוגע בהם?!

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

בואו נדייק, למנוע אטמוספרי מיושן יש פחות סיכוי להתקלקל מהסיבה הפשוטה שהוא פחות משוכלל עם פחות רכיבים.

מנועי הtsi מתקדמים יותר ובעלי מדגש טורבו ועוד שלל רכיבים שאין באטמוספרי הקלאסי.

למחיר יש תמורה, ה1.2 טורבו למשל עדיף בכל פרמטר אפשרי על 1.6 "של פעם".

בטיפול ראוי לא אמור להיות קושי מיוחד לרכיב המנוע לעבור את ה100 אלף ק"מ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טורבו ומזרקים בלחץ גבוהה קיימים גם במנועי טורבו דיזל, שאף אחד לא מפקפק במספר הקילומטרים שהם מסוגלים לגמוא.

יש כאן בחור נחמד שמספק סטטיסטיקות של מכירות כל חודש. בהתבסס על הנתונים שלו, בארץ מסתובבים מעל 100,000 מכוניות עם מנועי TSI, כמות לא מבוטלת כלל. אם המנועים היו מתפגרים ב-90K ק״מ, אני מניח שהיינו שומעים על כך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
יש לך את זה מבוסס בדו"ח, סקר, הוכחות, נתונים כתובים? פוליטיקאים היו מכנים את מה שכתבת כאמירה אומללה. אני כבר פעם שניה עם מנוע TSI ואפס תקלות בשתי המכוניות. ואני לא חושב שאני נתקל מקרב החברים ובכלל בדיבור שלילי על המנועים האלה. כן אני יכול להגיד לך שמדובר במנוע מצוין, חד, כוח זמין לאורך רצועת סל"ד רחבה וחסכוני כשלא משתוללים עליו. כיף לצאת איתו לעקיפות בלי פחד שלא תספיק לסיים אותן לפני שתבוא לך משאית מאק ממול. אנשים מוכרים מכונית באזור ה 100 אלף ק"מ כי זה מייצג אצל רוב האנשים תקופה של 3-5 שנים שזה הזמן הממוצע שאדם מחזיק רכב. אתה יכול ללכת למודעות השטח ושם תראה דיפנדרים ולנדקרוזרים עם 300 ו400 אלף קילומטר. היית נוגע בהם?!

כנ"ל.יש לי אוקטביה 1.2tsi עם 141 אלף קמ ואפס תקלות. הכל מקורי.עכשיו קניתי עוד וואגית שנת 2011 וטפו טפו טפו הכל תקין.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

הנה הוכחה שמנועי tsi כן גומעים קילומטרים רבים:

לחבר שלי יש סקודה ראפיד בת 3 שנים מהעבודה. הרכב נקרע על בסיס יומי, מחט הסל"ד נפגשת פעמים רבות עם הסיפרה 6.

נכון להיום הרכב עבר 180000 קילומטרים עם אותו המנוע ואותה תיבת ההילוכים ללא החלפות קלאצ'ים ועידכונים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

נעצור עוד דיון חלול, שהוא כללי מדי (יותר מדי מנועים שונים) ואין מאיפה להביא עובדות לענות על השאלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...