Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

יש לי יונדאי I - 20 שנת 2010 אוטומטית 98000 ק"מ

לפני כחצי שנה בערך התחילו לי רעידות באוטו בעמידה ולאט לאט התחילו להיות גם רעידות בנסיעה עד שנדלקה נורה כתומה של המנוע , הלכתי מהר למוסך אמרו לי זה פלאגים צריך להחליף סבבה החלפנו

היה שקט עד לפני כחודש וחצי - חודשיים בערך חזרו הרעידות בעמידה בכל המצבים (D,N,P - הכל ...)

שמתי תוסף דלק זה עזר לשבועיים הרעידות פסקו ואז חזרו יותר רציני ממה שהיה , שמתי עוד פעם תוסף היה שקט לשבוע ואז הרעידות חזרו ובגדול הרכב התחיל לרקוד לי ( אני אוסיף ואומר כשאני אומר רעידות אני מתכוון רעידות כשהטורים של המנוע עולים ויורדים , עולים מקסימום ל-1 ויורדים ומשחקים מקפצים והאוטו רוקד לי )

לקחתי אותו למוסך של אופל ( יש לי שם חבר שאני מכיר עשו לי בדיקה לאוטו בחינם ואמרו לי שהם לא מצאו כלום וכדאי לקחת אותו למוסך של יונדאי - כי שם כנראה יעלו על הבעיה)

לבסוף התייאשתי מהרעידות ולקחתי אותו למוסך של יונדאי

במוסך אמרו לי בבדיקה הראשונה שהם לא מצאו בעיה וכנראה התוכנה של המנוע לא הייתה מעודכנת אז הם עדכנו אותה , זרמתי עם זה והרעידות פסקו בדיוק ליומיים

חזרתי למוסך של יונדאי בטענה שעדיין יש רעידות בדקו עוד פעם ואמרו לי שעוד פעם לא מצאו בעיה וכנראה זה הפלאגים

אז כמובן שאמרתי להם לא הגיוני החלפתי פלאגים חדשים רק לפני חצי שנה - אבל לבסוף החלטתי לזרום גם עם הרעיון הזה אם הוא יילך לי מה אכפת לי להחליף פלאגים.

היום , כמה ימים אחרי שהחלפתי פלאגים , אפשר להגיד יומיים אחרי (פלאגים מקוריים של יונדאי ) הרעידות חזרו לי

אז ברור שאני מתכוון ללכת למוסך של יונדאי לזרוק להם את האוטו שם ולהגיד להם שימצאו לי תפאקינג בעיה המחורבנת הזאת.

לגבי תושבות מנוע אני חושב שאפשר לשלול את הרעיון אבא שלי לקח את האוטו למוסכניק שהוא מכיר והוא אמר לו שהתושבות של המנוע בסדר , ואני גם חושב שאם הם היו דפוקות יונדאי היו עולים על זה ואומרים לי ( מן הסתם ינסו להוציא כמה שיותר כסף)

בכל מקרה חבר'ה אני כבר אובד עצות , אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה אני יותר מאשמח לשמוע אותו

תודה רבה חברים וסליחה על החפירה.

פורסם
היתי בסרט הזה

זה כויילים

מה שבעצם מצית את הפלאגים ולא הפלאגים עצמם

אם זה היה כוייל , הם לא היו אומרים לי?

פורסם

אם הם התעצלו ולא בדקו את הכויילים, הם גם לא יגידו לך. תנסה להבין איתם איזה בדיוק בדיקות הם מבצעים.

ההיגיון פשוט - יש לך קפיצות כי כלל הנראה (אני מהמר) אחד הצילינדרים לפחות לא מקבל הצתה ראוייה. פלאגים החלפת.

זה יכול להיות קשור לכויילים או לחוטי הצתה ואפילו מערכת הזרקת הדלק. אני באופן אישי הייתי ניגש לחשמלאי רכב ומבקש לעשות בדיקה לכל מערכת ההצתה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אם הם התעצלו ולא בדקו את הכויילים, הם גם לא יגידו לך. תנסה להבין איתם איזה בדיוק בדיקות הם מבצעים.

ההיגיון פשוט - יש לך קפיצות כי כלל הנראה (אני מהמר) אחד הצילינדרים לפחות לא מקבל הצתה ראוייה. פלאגים החלפת.

זה יכול להיות קשור לכויילים או לחוטי הצתה ואפילו מערכת הזרקת הדלק. אני באופן אישי הייתי ניגש לחשמלאי רכב ומבקש לעשות בדיקה לכל מערכת ההצתה.

למה לגשת לחשמלאי אחי , במוסך של יונדאי אין מספיק מערכת חשמלאות?

פורסם

מהפוסט נשמע שהמוסך קצת מחפף. אני אישית נמנע ממוסכים מורשים כי אני לא סומך עליהם.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
מהפוסט נשמע שהמוסך קצת מחפף. אני אישית נמנע ממוסכים מורשים כי אני לא סומך עליהם.

אם לא על מורשים אז על מי כן ?

גש למוסך ותבקש בדיקה או שתחליף לבד ,תתחיל בכבלים זה לא יקר.

פורסם

עצה מיותרת. למה להחליף מבלי לבדוק? מאוד לא מסכים עם דעתך. ואם יש לך אמון במוסכים מורשים, מוריד בפנייך את הכובע איש.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

ואיך בן אדם רגיל (לא מוסכניק) יבדוק כבל או סליל הצתה בדיוק ?

התקלה בא והולכת כלומר יש בעיה בכבל או סליל הצתה (יש זיוף).לבן אדם שאין לא יכולת וכלים פשוט קונה חדש ובודק אם תקלה נעלמת.

או שניגש למוסך ומקבלת שירות

לגבי מוסכים מורשים לא צריך לעשות הכללות ..כי יש ויש..כי אם שרשור הזה יקרא נציג של מוסך מורשה של יונדאי -לפי דעתי קבל ריקושטים

פורסם

אני לא יודע מה המחיר לכוייל אחד ביונדאי בדגם שלך

לחבר בקורולה 2001 גבו בערך 2000 שקל על ארבעה כויילים מקוריים

העסק הזה לא כל כך זול

אפשר לקחת שני סלילים לנסות להחליף לראות אם הבעיה נפתרה

אף אחד לא מבטיח לך שהסלילים שיש לך ברכב "הטובים" ישרדו אבל אפשר להתחיל עם זה אם הבעיה עדיין ממשיכה אפשר להשלים עם עוד שניים

אני כמעט בטוח שזה הסלילי הצתה

אם זה גם לא , אז יש מצב המזרקים אני כמעט בטוח שזה הסלילי הצתה (כויילים) תתחיל משם

• תוכן חדש...