Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומפאונד הוא גס, אחריו עושים את האולטימייט פוליש כדי "להחליק" שאריות סווירלים - הוא עדין יותר לפינישים.

אבל בידני אתה לא תראה תוצאות, כפי שנאמר או גלייז על כל הרכב (אם צריך) או נקודתית באיזור שצריך פוליש עם הקומפאונד, ניסיתי לעשות איתו על הטמבון האחורי לאחר שבחורה חמודה שפשפה אותי, הוריד את הרוב, נשארו סימנים קטנים אבל בהחלט התקבלו תוצאות.

חצי שעה של עבודה בערך על פינה בגודל 15/15

Opel Adam S 2017

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נשאר סווירלים אחרי קומפאונד, פוליש לא יוריד אותם.

תפקיד הפוליש זה לתת פיניש יפה לעבודה הגסה של הקומפאונד ולמשטח ״הגולמי״ שנשאר, לא בשביל לטפל בשריטות או סווירלים.

אפשר לראות תוצאות בידני, אך כמו שאמרתי, זה סיזיפי, מייגע, וכמה ימים של בזבוז, הסכנה הכי גדולה בידני זה החוסר שוויון,

בנקודה אחת גילחת יותר לקה, בנקודה אחרת פחות, בגלל כוח הלחיצה שהתחשק לך להפעיל ידנית באותו רגע שלעולם לא יכול להיות מאוזן לכול אורך העבודה.

אני באמת חושב שכדאי לך לשקול גלייז אם לא בא לך להתעסק עם פוליש ומכונות.

פורסם

טוב ירדתי מזה :(

איך לדעתכם הקלינר ווקס של כימיקל גייז slick finish?? אפשר למרוח את כל הרכב בקלות וזה מכיל פוליש עדין שיכול גם להעלים קצת סווירלים.. נשמע טוב לא?

פורסם

אולי יש פה מישהו שהתנסה עם המוצר ויכול להעיד,

אבל אני הייתי בוחר בגלייז טוב(מנזרנה טופ פיניש לדוגמא) במקום איזה תערובת מוזרה כזו כמו שהם עשו.

פורסם

הצעה מאוד מפתה אורן :) אבל אתה נמצא בחיפה ואני במרכז..

אורן אתה בקיא במוצרי כימיקל גייז איך הקלינר ווקס החדש שלהם slick finish?

ומה אתה או אחרים חושבים שעדיף autoglym srp או menzerna tf?

כמו כן איך מיישמים גלייז? פשוט מורחים ואז ישר מנגבים או שיש זמן איחוי?

פורסם

הכי טוב? זה carpro essence, אבל הוא מחייב מכונה, החומר חייב להתחמם בכדי לפעול.

בין אלו ששאלת, שאלה קשה, הרוב יאמרו SRP, אבל ההבדלים זניחים.

בנוגע להוראות, לכול מוצר יש הנחיות שונות, יש מוצר שצריך ״לשבת״ על האוטו רבע שעה ויש כאלו שיותר, זמן החלמה ממוצע זה חצי שעה.

על כל מוצר יש הוראות

פורסם

Asto באתר של קארפרו רשום שאפשר להשתמש בחומר ביישום ידני.. מה היתרון של החומר הנ״ל?

מניסיונך איך משתמשים בגלייז של מנזרנה?

פורסם

לא ממליץ עליו ליישום ידני,

יתן חצי מאפקיטיביות המוצר במקרה הטוב,

מה היתרון שלו? הרשימה ארוכה, החל מקלות היישום, התוצאות, הזמן שהוא מחזיק מעמד, לא צריך אפילו IPA לפני כן,

אני ממש לא אחד של פילרים, גלייזים וכדומה, והמוצר הזה פשוט העיף הצידה.

בנוגע למנזרנה, צריך להיזהר לא לעשות איתו המון מעברים, כי אז קשה מאוד לנגב אותו.

קשה לי לומר כמה מעברים זה ידנית, במכונה זה בערך חמש מהירים או שתיים שלוש איטיים.

פורסם

אפליקטור ספוג, לנקות את המשטח היטב לפני שימוש, לעבוד במקטעים, לנגב מיד בסיום.

להתאים מספר מעברים וכדומה לפי התוצאות.

פורסם

קח בחשבון שעדיף להשתמש בספוג אטום מהצד השני, כלומר צד אחד ספוג צד שני אטום בחומר כלשהו וזה כדי למנוע מעבר של החומר אל הידיים שלך או לצד השני של הספוג, זה מעצבן.

תשתמש בכפפות לטקס עדיף.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...