Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני רוצה לעשות איטום לאוטו ורציתי לדעת מהי הכמות הנדרשת לאיטום

האם כמה שיותר יותר טוב או האם כל המוסיף גורע?

כמובן כמה שכבות צריך לדלת קדמית כמה לדלת אחורית כמה לתא מטען

אם יש עוד מקומות חשובים שאני צריך לקחת בחשבון

יש לי מאזדה 3 החדשה ו אני הולך להשתמש ב Dynamat Xtreme[h=1][/h]

תודה לעוזרים :-D

lexsus IS250 2007
-audio system
x-330.2
+ audio system
x-80.6
+steg
st650cx4
+steg
sq30x4
+audio system
165 phase evox2
+audio system
165 dust evox2
+audio system
m 12 br
+steg dsp
6
to
8

פורסם

לפי מה שאני יודע עדיף להתחיל בדלתות קדמיות.

יש פה נושא של אדי של איזה 15 עמודים רק על בידוד לרכב, תחפש נציג stp בפורום.

בכל מקרה מדובר שם בעיקר על זה שלא צריך להגזים ביריעות ואם אני לא טועה 75% זה מספיק. אני אפילו קראתי קצת בפורומים בחו"ל שטוענים שגם 25% זה מספיק אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון

פורסם

בעקרון אתה צריך לבודד בכל דלת -

בוטיל: (דיינאמאט אקסטרים ודומיהם) התפקיד כאן הוא לבטל רעש רזוננס מפח הדלת ואולי גם הדיפון.

1. דופן חיצונית (זו הקרובה יותר לכביש) בין 25 אחוז ל70 אחוז כיסוי משטח הדופן.

2. דופן פנימית 70-90 אחוז כיסוי וזה בגלל שאתה צריך גם לסגור מחיצות טכניות (פתחי שירות בדופן הפנימית).

3. שאריות חומר באם נשאר - לשים על הדיפון במקומות בהם יש שטחי פלסטיק גדולים.

CCF (ספוג תאים סגורים וצפופים - דהיינו דיינליינר ודומיהם) - כאן התפקיד הוא לבלום רעשי חוץ.

1. ליישם שכבה מלאה על הדופן הפנימית או על גבי הדיפון - אם יש אפשרות על שניהם - עדיף.

המלצות\למהדרין:

1. להוסיף שכבת MLV (ויניל צפוף מאסה - יריעות חסם רעש של גולמט למשל) על הCCF בדופן הפנימית. בולם רעשי חוץ בצורה יעילה מאוד.

2. להוסיף דיפיוזר כמו דיינא-אקסורב - מאחורי הרמקול בדופן החיצונית - אפשר גם לשים CCF או ספוג אחר עמיד למים.

3. לבודד צמות, קצוות דיפונים, כפתורים או מגעים בין משטחים בעזרת ליפופון פליז או בד לבד עם גב נצמד מאליו.

4. להוסיף ספוג או לתפוס בסיליקון את כל מהדקי הניילון שתופסים את הדיפון אל הדופן הפנימית.

דלת שתבודד בצורה שכזו - תמצא את מירב הפוטנציאל מהרמקול המותקן בה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי יש את 2 דיפוני הפח של הדלת שעליהם שמים את היריעות בוטיל.

אבל מה לגבי הפלסטיק שמתחבר עם קליפסים לפח? לא צריך לבודד אותו בכלל?

פורסם

תיקח בחשבון שהדיפון הוא חומר עם רזוננס שונה לחלוטין מפח, זה פלסטיק - אם הוא כבר יעשה וויברציות זה בעיקר בשטחי תפר של חלק על חלק בתוך הדיפון עצמו ולזה הטיפול שונה לחלוטין.

להוסיף קצת מסה לשטחים גדולים בדיפון פלסטיק לא מזיק - אז אם יש עודפים, למה לא - לא לזרוק לפח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...