Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי יונדאי גאט 2006 ביומיים האחרונים נדלקת לי נורת השמן רק כאשר אני עומד עם המכונית.

בנסיעה הנורית כבויה

מה זה יכול להיות ?

מה יכול להיות עלות התיקון?

תודה

אבי

פורסם

משאבת השמן שלך ז״ל ! תחליף אותה מהר מהר לפני שהקרנק ידפוק לך וילך המנוע!!!

נתקלתי בשנים האחרונות בכמה גצים ששפכו מנוע בגלל שלחץ השמן נפל, להבא תתחיל להשתמש בפילטר מקורי ושמן איכותי

פורסם
אם אני נותן גז הנורית נעלמת..מה עלות תיקון יוניט לחץ שמן?

לי עלה 100 שקל אם אני לא טועה או משהו באיזור

תזכור שאם הבעיה היא לא יוניט לחץ שמן אתה גומר מנוע אז עדיף לא לנסוע

פורסם

ככל הניראה מדובר בבעיית לחץ אמיתית כך שעזוב את היוניט בשקט ותתחיל בהחלפת שמן איכותי כולל החלפת פילטר שמן למקורי ובדיקת בוצה ואם קיימת לפרק אגן שמן ולנקות כולל את רשת השאיבה! אך תזיז את הרכב!

פורסם

ברכב שלך בעיית הבוץ פחות נפוצה אלא אם כן השתמשת בשמן גרוע מאוד בכמה טיפולים האחרונים!

בעיה של יוניט או בוץ תופיע בכל מיני מצבי נסיעה , אבל אם המנורה נדלקת רק שאתה עוצר זה משאבה וחבל להחליף שמן ויוניט , זה כוסות רוח למת .

העלות היא סביב ה1000-+

אם תמשיך לנסוע עם הרכב אפילו קצת אתה תפרק את המנוע לגמרי, הוא יתחיל לעשן והקראנק והקמשפטים יתחילו לדפוק, תעלה את הרכב בגרר למוסך .

שמנורת השמן נדלקת ולא חסר שמן זה ישר למוסך על גרר (עם חום מנוע עוד אפשר טיפה לשחק ולהגיע בנסיעה למוסך עם בקבוקי מים, אבל עם בעיית לחץ שמן אין מקום להניע את הרכב אפילו לדקה אחת

• ספונסר פורום
פורסם

מעניין אותי ללמוד איך מאבחנים בכזה בטחון שמדובר בתקלה של יוניט, או בתקלה של משאבה או בתקלה של בוצה מבלי לבדוק את הרכב.

לפותח השירשור, נורץ לחץ שמן מתריעה על לחץ שמן נמוך, יתכן שמדובר בחיווי שגוי, ויתכן שמדובר בתקלת לחץ שמן נמוך אמיתית, ואז בכל פעם שהנורה נדלקת,(ואפילו קצת לפני) נגרם נזק למנוע.

ההמלצה הטובה ביותר שתוכל לקבל היא לא להניע את המנוע, לגרור אותו למוסך כדי שיחברו שעון לחץ שמן מכני לבדיקה ולאחר מכן יהיה אפשר להחליט איך מתקדמים.

אורן

• תוכן חדש...