Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 3008 חדש ב- 130000 ש"ח , האם זו מציאה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לובינסקי יוצאים במבצע לפג'ו 3008 ומציעים אותו ב 130000 ש"ח .

על פניו רכב עם תא מטען גדול , מעודן ולא ענק במימדים כמו הקוריאניות והיפניות , חסכוני בדלק עם מנוע 1600 טורבו (החדש) של 165 כ"ס . בהחלט דבר שקורץ .

אבל , ופה האבל הגדול - יצא כבר הדגם החדש של ה 3008 מאובזר ומעוצב לעילא ולעילא .

אז ? האם 10000 ש"ח זו הנחה טובה שמשקפת רכב שאוטוטו יוצא ומפנה מקום לחדש?

האם השם של פג'ו זה לא שם שמוריד במחירון הרבההההההההההה בעת המכירה ?

אודה חוות דעתכם .

פורסם

סיטרואן c1 רובוטית עם גג נפתח ב 69, זו מציאה אם כבר...למי שמחפש רכב כזה. אם היתה אפשרות במקום הגיר להישאר עם ידני אבל עם המנוע של ה 108 הידנית (ה 1.2), הייתי אפילו שוקל בעצמי במחיר כזה.

פורסם

תאריך הכניסה של הדגם הבא לא ברור. המחיר שציי ת קיים כבר מספר חודשים במבצעים שונים. ירידת ערך צפויה של כ 20-30% בנוסף למחירון לוי תלוי במצב.

פורסם
תאריך הכניסה של הדגם הבא לא ברור. המחיר שציי ת קיים כבר מספר חודשים במבצעים שונים. ירידת ערך צפויה של כ 20-30% בנוסף למחירון לוי תלוי במצב.

זאת אומרת - שחיטה כשרה במכירה !!! ???

פורסם

מציאה זה לא.

מחיר הגיוני לרכב זה כן.

לא רק שתתקשה יותר למכור אותו והמחיר יהיה נמוך יותר, מנוע ה-1.6 טורבו ידוע כאחד בעייתי.

לדעתי? אם אתה מתכוון לרכוש את הרכב להחזיק אותו 3 שנים ואז למכור ומוכן להפסיד יותר במכירה -אז לך על זה. אחלה אוטו כחבילה, להוציא שמירת ערך ואמינות אחרי אחריות.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 5 שנים. אז חפש לך משהו אחר.

פורסם

האמת שגם אני היום תקוע עם הסיביק 2012 שלי,למרות שזו הונדה.היום השם כבר פאסה,צריך להנות מהרכב .מצאתי שהוא עולה על הקוריאניות והמנוע שלו זה המשודרג ולא זה המקולל.החבילה עצמה היא טובה וכוללת אימובילאיי,אבל בלי שיוט...נחזיק בה איזה שנתיים עד שתגיע המחליפה שלה שכבר הוצגה.עוד משהו,שבדקתי ביד 2 אין רכבים כאלה למכירה בין 2012-2016. אולי מעטי מעט למה??? האם ניתן להסיק מזה?

פורסם

מצב השוק הוא כזה שאם רכב יורד מעט בערכו - אף אחד לא רוצה לקנות כי בתוספת קטנה אפשר לרכוש חדש, ולקבל אשראי בריבית אפסית. ולכן אם עם ישראל ימשיך לרכוש מכוניות חדשות בכמויות הנוכחיות, שום דגם לא ימכר טוב כמשומש, בין אם מדובר בטויוטה, ובין אם מדובר בפיג'ו או סיטרואן.

ה-3008 נמכרת בכמויות נמוכות יחסית לפני הורדת המחירים האחרונה, ולכן אין הרבה כאלה למכירה כי לא נמכרו הרבה. ואלה שכבר נמכרות, נמכרות במחירים מגוחכים שגורמים לחלק מהמוכרים הפוטנציאליים להשאר עם הרכב שלהם במקום למכור אותו בהפסד גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מציאה זה לא.

מחיר הגיוני לרכב זה כן.

לא רק שתתקשה יותר למכור אותו והמחיר יהיה נמוך יותר, מנוע ה-1.6 טורבו ידוע כאחד בעייתי.

לדעתי? אם אתה מתכוון לרכוש את הרכב להחזיק אותו 3 שנים ואז למכור ומוכן להפסיד יותר במכירה -אז לך על זה. אחלה אוטו כחבילה, להוציא שמירת ערך ואמינות אחרי אחריות.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 5 שנים. אז חפש לך משהו אחר.

לפי הבנתי ה1.6 החדש הוא עבר שיפורי אמינות לא?

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

ה 1.6 ה"חדש" נמצא בשימוש כבר זמן רב במגוון דגמים, והוא מגלה אמינות גבוהה.

תקפידו על טיפולים בזמן לפי הק"מ / שנה ותהנו מרכב מרווח ונעים.

הרכב מרווח מאוד, נעים מאוד לשימוש, מעודן, והרבה יותר חסכוני ממקביליו הג'יפונים.

נשמח להזמין אותך לנסיעת מבחן להתרשמות אישית.

צוות לובינסקי

פורסם

אתם יכולים להציג נתונים שתומכים במשפט שרשמת בהתחלה? אני מכיר שני מיקרים של מנועים ״חדשים״ שהחזירו את נשמתם לבורא הרבה לפני הזמן הסביר.

פורסם

גם אם החליפו מנוע,עדיין נותרה הבעיה של הסחירות של הרכב,בעיה כאובה שאתה יכול למצוא עצמך במצב של אף אחד לא ירצה לקנות אפילו לא בשקללללל.תקנו אותי אם אני טועה

פורסם (נערך)
אתם יכולים להציג נתונים שתומכים במשפט שרשמת בהתחלה? אני מכיר שני מיקרים של מנועים ״חדשים״ שהחזירו את נשמתם לבורא הרבה לפני הזמן הסביר.

מחזק. המנוע טורבו בגרסת EP6FDT נמכר בארץ החל מאמצע 2015 (את זה אתם בטח יודעים).

ללא מספרים וטבלאות שבהן מוצגים מנועים שכשלו והסיבות קשה להתייחס לאמינות שלו. כשהמנועים האלה יצאו מאחריות ומטיפול היבואן אז נגלה איך הם שרדו. עד היום כדי להציל את המנוע היה צריך להגביר את תכיפות הטיפולים.

אני בספק שהיבואן יתרום פה מידע על מנועים שכשלו.

לגבי הסחירות: קשה לדעת. אם האוטו יתגלה כעמיד לאורך שנים - זה בהחלט ישנה את הסחירות שלו. בדיוק כפי שקרה לרנו פלואנס.

עריכה אחרונה על ידי save
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

הפעם המחלקה הטכנית התערבה, וזו תשובתם:

לאורך השנים עבר מנוע ה 1.6 ליטר המון עדכונים ושדרוגים, הטורבו עודכן ושופר, מכלול הטרמוסטט שודרג, משאבות המים, רכיבי מערכות התזמון, בוכנות רינגים ומזרקים - כולם עברו עידכונים ושיפורים.

לא מדובר ב"יום אחד" אלא בתהליך מסודר.

במקביל עודכנו גם תהליכי העבודה השונים אצלנו.

השורה התחתונה היא שבשנים האחרונות אנחנו לא נדרשים לטיפולים חריגים במנועי ה 1.6 והם מציגים אמינות גבוהה כפי שרשמנו.

מי שרשם שהוא מכיר שני מנועי 1.6 עם 165 כ"ס שדרשו החלפה - נשמח לקבל מספרי רישוי בה"פ.

בברכה,

צוות לובינסקי

פורסם (נערך)

פששש... פעם ראשונה שאני רואה משהו שמגיע מהמחלקה הטכנית.

אני טרם ראיתי/שמעתי על מנועי EP6FDT (להלן THP165) שכשלו. אבל שוב, המנועים הללו לא צברו מספיק מיילים.

למעשה אני לא בטוח שיש להם אפילו שנה על כבישי הארץ.

אני עוקב גם אחרי האתרים הבריטיים אבל שם רובם קונים דיזל וגם יותר קריר.

הייתי שמח אם איזה נהג מונית קנה כזו מכונית ויכול לשתף אותנו בהיסטוריית טיפולים.

עיקר החולשה של מנועי מסילה משותפת + הזרקה ישירה זה פיח בנסיעות קצרות.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...