Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי הונדה סיוויק 1.8 שנת 2008. ברצונו להחליף ולהתדקם לרכב בעל שנתון גבוהה יותר וחדיש יותר. הרכב פנטסטי עבורו, אך עם הזמן בא הבלאי הטבעי והגיע הזמן להשתדרג. הנסועה היא כ10k בשנה 50/50 בין בינעיורני לעירוני.

הדרישות הן: רכב אוטומטי, תצורת סדאן (אך לא בהכרח), סביבת נהג מרווחת ויחס ק"מ לליטר הוגן.

סאגת הכח - המנוע בהונדה מספק את כל צרכיו של אבי, חזק נותן כח כשצריך והעיקר לשייט בסלד נמוך במהירות גבוהה יחסית. זאת גם אחת הדרישות החשובות, אך אבי סולד מאוד מרעיון הטורבו במנוע ולכן עדיף אסיאתית אטמוספרית.

תודה מראש לכל המייעצים!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

סיוויק יותר חדשה, סוזוקי קרוסאובר, קיה פורטה / סיד, יונדאי i30/35.

אפשר גם לפזול לכיוון מזדה 3 עם מנוע 2000 סמ"ק כדי לא לרדת בכוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

"מבוגר" זו הגדרה רחבה. גיל? מגבלות? צרכים נוספים מעבר לניוד לבד או זוג?

לא הייתי ממליץ על המאזדה בגלל נוחות כניסה\יציאה וישיבה. עדיף רכב יותר גבוה ונוח.

הקרוסאובר מתאימה מבחינת המבנה, אבל עם התיבה הרציפה היא לא תתן לו את הכוח המבוקש. לא שחסר לה, אבל התגובה לא מהירה. אם כבר דגם כזה הרי עדיף SX4 מהסדרות האחרונות.

בנסועה המדוברת לחסכונות בדלק משמעות קטנה יחסית, יותר חשוב שהרכב יהיה חסכוני בעלויות ביטוח ומוסך.

מצי לבחון גם את המיקרוואנים המבוססים על סופרמיני (ג'אז, ספייס ורסו ודומיהם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבוגר זה 55, מתנייד עם אמא. עכשיו כשהעלת את זה אכן תנוחת הישיבה והיציאה מהאוטו נמוכה ולכן נדמה לי שכדאי משהו יותר נגיש ונוח.

חשבו על הסיוויק החדשה, אך חשוב להסתכל על התמונה הכללית בשוק ולתת צאנס.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

טוב, אני קצת יותר מבוגר ממנו. מסתדר יפה עם התנוחה הנמוכה בסויפט, אבל בהחלט מעדיף את הגבוהה של ה-SX4 וה-S-cross.

לפני כמה חודשים היה לי איזה התקף של כאב גב תחתון, ובשבועות האלה בהחלט הרגשתי את החסרון של הישיבה הנמוכה בסויפט, ובמיוחד הכניסה והיציאה ממנו.

עד כה שזכור לי המאזדה 3 מהדור השני היתה עוד יותר גרועה מבחינה זו (ועם מנוע ה-1.6 גם לא סחבה טוב, אבל זה סיפור נפרד).

ממליץ מאד להתמקד במכוניות קצת יותר גבוהות, גם אם זה על חשבון הכוח.

ד"א - בנעוצים יש שרשור יפה על קנית רכב שמכוון לקבוצת הגיל הזו, אם כי לדעתי יותר מתאימה לבני 60-65 ומעלה. ממליץ לקרוא ולהחכים. כמובן שבני הדור הנוכחי לא חוששים מבקרות אלקטרוניות וכו', אבל המאפיינים הבסיסיים בהחלט נכונים. ואם אין עניין של מטענים גדולים או נכדים (בעין\באופק) בהחלט אפשר רכב יותר קטן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טויוטה אוריס היברידית תתן מענה מדוייק לכל הצרכים שהוזכרו כאן, בדוק אם נכנסת בתקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אם מה שחשוב לו זה בעיקר הסל"ד של המנוע (לפי דבריך ) אז שיקנה דיזל כלשהוא או רכב עם 7-8 הילוכים וחתכת אותו בחצי. זה יקר אז ייתכן שתאלץ לקנות משומש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
חזק נותן כח כשצריך והעיקר לשייט בסלד נמוך במהירות גבוהה יחסית. זאת גם אחת הדרישות החשובות, אך אבי סולד מאוד מרעיון הטורבו במנוע ולכן עדיף אסיאתית אטמוספרית.

מה שכתוב בשורה המודגשת, זה בדיוק מה שמנוע טורבו מודרני נותן.

55 זה ילד...:roll:

זה הגיל שאבא שלי עשה את קורס נהיגת המירוץ הראשון שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

55 זה ה-35 החדש. א ב ל:

בגיל הזה נוחות הרכב משחקת תפקיד יותר חשוב מאשר בגיל יותר צעיר, ולכן חשוב לבחור ברכב מתאים לצרכים. אביו של פות"ש לא נוהג הרבה ולכן נוחות הישיבה פחות קריטית, אבל, מה לעשות, העצמות והמפרקים לא גמישים כמו בגיל 25 ולכן בכל זאת רצוי לבחור ברכב עם כניסה ויציאה יותר נוחות, בדרך כלל בזכות רכב גבוה יותר.

לפני מספר ימים היה כאן שרשור דומה, בסופו של דבר ה"זקן" בחר במאזדה 2. כפי שאני בחרתי בסויפט כאשר הייתי בן 55. לא אופטימלי, אבל באותה תקופה זה התאים לתקציב ולצרכים. ביום יום הרכב בסדר גמור, אבל, כפי שציינתי, כאשר היה לי איזה ארוע כאב גב, משך מספר שבועות היה לי קצת קשה לתמרן כאשר נכנסתי ויצאתי מהרכב.

פורסם (נערך)

אצל רוב האנשים יש פער גדול בין רוצה

,צריך ויכול. בסוף בוחרים לפי העיצוב של הרכב ולא לפי הצרכים גם אם יש את הממון (יכול). ברור שמזדה דמיו היא משאלת לב ולא החלטה מושכלת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם לא חייב משפחתית (כי בכל זאת מתנייד רק עם נוסעת נוספת) אז הונדה ג'אז חדשה תכנס עם קצת מתיחת התקציב.

רכב נוח לקבוצת הגיל הזו, מרווח מאוד.

החיסרון העיקרי הוא המנוע וזמינות הכוח שלו.

אם חייבת משפחתית אז מצטרף להמלצה על ה-SX4 קרוסאובר.

פורסם

אני בספק אם מאזדה דמיו היא רכב חלומות. יותר סביר שאיש המכירות היה יותר מוכשר.

אני בהחלט מסכים אתך שהשיקולים בבחירת רכב אינם תמיד אלה שנראים החשובים ביותר במבט חיצוני. לרגשות יש חלק נכבד, ואת המחיר משלמים אחרי שההתרגשות מרכב חדש חולפת (אצלי זה אחרי משהו כמו 5 ק"מ. מצד שני, יש לי סדר עדיפויות מובהק בבחירת רכב, חלומות לא נכנסים אפילו לתחתית הרשימה).

פורסם

הונדה ג'אז החדשה תתקשה לעמוד בדרישה לסל"ד נמוך בשיוט והרגשה של כוח אחרי סיוויק - תתקשה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא. מכיוון שפות"ש אינו דורש אמינות ורוצה כח אז בהחלט טורבו ולא הייתי פוסל VAG ית עם מנוע 1.4 עם כל הכרוך בכך. גם הצריכה טובה גם הכח שקול להונדה 1.8 אם לא יותר מכך. אולי גם קיה סיד דיזל?

• תוכן חדש...